Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mu powiedzieć, że jestem dziewicą?

Polecane posty

Gość gość
Ostatnio dostałam też propozycje friends with benefits od kolegi, do którego nic nie czuje, ale nawet mi się podoba. Spotkałam się z nim licząc, że dzięki temu nie będę myśleć o tamtym i się w to zbyt nie wciągnę. Ale co z tego? Nie dałam się nawet dotknąć, czułam straszna krepacje i chciało mi się płakać. Wciąż myślę o tamtym chłopaku. Uwielbiam opierać o niego głowę, kiedy on dotyka mnie po rękach, delikatnie w nie całuje, i tak sobie siedzimy godzinę, potem druga.. Potrzebuję takiej bliskości, i nic ponadto

Gość gość
Nie mogę sobie nawet tego wyobrazić, fuj, nie dopuszczam myśli, że robi to z jakąś inną dziewczyna x Ah ''fuj''? już wszystko jasne Kompleksy. Obawa, że będzie Cie porównywał, i że okażesz się gorsza. Tak to już jest. Problem nie tkwi w tym facecie, tylko w Tobie, dziewczynko.

Gość gość
Byłabym w stanie iść z nim do łóżka, ale spotykamy się od dwóch miesięcy co tydzień, nie chcę zostać stara dziewicą, ale potrzebuję czegoś więcej, jakiegoś uczucia i świadomości, że jestem dla niego bardzo ważna. Wtedy okej,sama już czuję straszny pociąg do uprawiania seksu. Boję się tylko tego wykorzystania, no ewentualnej ciąży, i że to wyjdzie, a rodzice by mnie z domu wyrzucili

Gość gość
Autorko... odpuść sobie seks na parę ładnych lat, póki nie dojrzejesz psychicznie. Póki co najwyraźniej nie nadajesz się ani do łóżka, ani nawet do poważnego związku. Zostaw tych facetów, nie marnuj ich czasu, zajmij się sobą.

Gość gość
Ale skąd wiesz czy nie zalicza innych panienek w tygodniu? Powiedz ze jesteś dziewicą i nie jesteś gotowa na seks. Zobaczysz jego reakcje czy nadal będzie się chciał z tobą spotykać. 2 miesiące to niewiele. Jesteś młoda więc nie podejmuj za szybko tej decyzji. Facet może okazać się dupkiem. No ale może będzie inaczej. Mnie by niepokoiło że tak lubi zaliczać panienki. A tacy faceci się raczej nie zmieniają.

Gość gość
Porównywal? Gdyby z jakąś było mu do tej pory tak super, to zapewne dalej by z nią był, nie o to się boję. Chciałabym żeby mój pierwszy raz nie wyniknal z przypadku, tylko żebym już czuła, że tego chce, zaplanowała i dała z siebie wszystko, żeby było dobrze super. A nie na siłę, kiedy w trakcie mogłabym się popłakac, bo przecież wcale tego nie chciałam..

Gość gość
Wie, że jestem dziewicą. Doskonale o tym wie. Raz odbierał mnie z imprezy i wcale nie byłam wtedy pijana, ale poprosiłam, żeby przyjechał wcześniej, żeby z nim posiedzieć. Zaczęliśmy się całować, wziął mnie na kolana i spytał, czy już się całowałam. Byłam w szoku, spytałam czy "dzisiaj?" na co on, że taa ja bym ci dał dzisiaj.. Chodziło mu, że ogólnie. Wytłumaczyłam mu, że przecież sos z kimś spotykałam, ale on o tym nie wiedział. Odkąd mnie poznał, czyli w sylwestra, nikogo nie miałam, byłam zawsze skromna i wstydliwa, mógł myśleć że to dla mnie nowość, bo tego unikam.. A moje reakcje mówią same za siebie, że jestem dziewicą. Kiedy złapał mnie za biust, powiedziałam, że się krępuje. Kurde, na pewno go tym zraziłam...

Gość gość
Same wybierają łatwych facetów (czyt. Przygody jednorazowe) a później płaczą, ze przeleciał i kopnął w dupę. A porównywać facet będzie zawsze Kobiety doświadczone tez porównują facetów

Gość gość
Sama jesteś łatwa a mówisz na inne :D dajesz mu się łapa za biust, jeździsz z nim autem po nocach, całujesz Nie można nazwać Cie 100% dziewica

Gość gość
Bo wy na pewno idąc do łóżka pierwszy raz nie mieliście żadnych oporów, tylko d*******y, a jak mnie zostawi to chuj, jakoś to będzie. To normalne, że dziewczyna szuka sposobu, jak spojrzeć na sprawe seksu tak, jak na zwykłe całowanie. To dla niej nowość. Nikt nie budzi się jednego dnia z cudownym olśnieniem "tak chce to zrobić!" i dalej wszystko idzie gładko, bezstresowo. Każdy się tego mniej lub bardziej obawia, a autorka jest uczuciowa, nie chce ranić siebie ani chłopaka. Szuka też sposobu, jak pozbyć się tej blokady w głowie..

Gość gość
09:06 Idealizacja typowa dla dziecka. Słuchaj, nawet, jak będziesz się przygotowywać i czuć, że już jesteś gotowa, tak czy inaczej możesz się w trakcie popłakać, jeśli będzie bolało. A będzie, bo przeważnie boli. I wtedy i tak będziesz miała podświadome uczucie, że facet ''robi ci krzywdę''. Przebicie błony następuje ''na siłę'', jakby facet delikatny nie był, takie są fakty. W trakcie seksu, w dodatku pierwszego, od groma może pójść nie tak, jak sobie tego życzysz. I co wtedy zrobisz? Popłaczesz się i zamkniesz w szafie? Podpisuję się pod słowami gościa wyżej, nie dorosłaś do tego. Nie patrzysz realnie. Nic nie rób, bo będziesz cierpieć.

Gość gość
Wie, ze jesteś dziewica a w tytule topiku pytasz o to jak mu o tym powiedzieć? :o Tępe babsko materiał na jeden raz

Gość gość
A jak zachowuje się 100% dziewica? Nie daje się dotknąć, ani pocałować? Tylko rozmowami zajmuje sobie czas z chłopakiem?

Gość gość
Nie, źle się wyraziłam. Nie usłyszał tego ode mnie, więc nie mogę domniemać, że o tym wie, ale jeśli jest bystry, to z pewnością tak myśli. Tytuł bardziej miał sugerować, jak z nim o tym pogadać, w końcu w takiej rozmowie będę musiała to z siebie wydusić, że jestem dziewicą, a jeszcze tego ode mnie nie usłyszał:/

Gość gość
Ale jeśli by wiedział, że jestem dziewicą i się obawiam, może byłby delikatny? W ogóle to faceci nie boją się dziewic?

Gość gość
Robisz problem z niczego „nie wiem czy się domyślasz, ale jestem dziewica i na razie nie jestem gotowa na seks” i tyle

Gość gość
I dlatego mieliśmy pierwszy prawdziwy raz po 2 latach związku. Zero boli, 1000% pewności. Chciałam żeby było wyjątkowo wino świece. Mialam 20 kat wtedy. Nie jesteś emocjonalnie gotowa. Ja to rozumiem bo też nie byłam. Ale myślę że źle ulokowałaś swoje uczucia. I to nie jest właściwy facet. Skąd wiesz że jest Ci wierny? Bo ci o tym powiedział? Może mówić sobie co chce i tak tego nie zweryfikujesz.

Gość gość
Ale jak zrezygnować z kogoś, na kim mi zależy? Cholernie mocno?

Gość gość
Chyba, ze detektyw Na pewno tam ****** za aż się kurzy

Gość marikaa8
Daj mu szansę jest Tobą zauroczony. Po prostu podobasz mu się wizualnie i pociągasz go. Nie bój się nowych rzeczy zazwyczaj gen pierwszy to nie ostatni. Choć mam nadzieję że u Ciebie tak będzie. Podobacie się sobie to spróbuj! Będziesz kiedyś żałować, zobaczysz :)

Gość gość
Czemu muszę żałować?

Gość gość
Może jestem stariswuecja ale uważam że jeśli facetowi zależy to będzie czekał. Będzie się masturbowal ale poczeka. Jeśli będzie na ciebie napiebał. Stanie się natarczywy tzn ze wcale mu nie zależy. Pewnie to twoj pierwszy poważniejszy związek. Na dodatek to starszy od ciebie facet który jest doświadczony. A taki nie będzie czekał w nieskończoność. Ale nie spiesz się. Musisz być gotowa na seks. A tego bieda się przyspieszyć.

Gość gość
Żałować, ze mu dalas a on uciekł do innej

Gość gość
09:44 Ja tak samo mysle Idealnie to ujęłaś

Gość gość
A jak robiłabym mu lody? Co tydzień kak przyjeżdża z Warszawy do mnie...chce go zatrzymać przy sobie...na seks nie jesem gotowa, bo mam zbyt wiele obaw.

Gość gość
A gdzie tu logika? Dla mnie oral jest bardziej intymny niż klasyka. Dziewicą będziesz tylko technicznie. Tzn będziesz miała błonę. Dla mnie to poniżające. Zatrzymać faceta seksem :/ też cię może zostawić. Wtedy następnemu powiesz. Jestem dziewica ale spoko umiem robić loda. A i anal mi niestraszny :/

Gość gość
Przecież po seksie oralnym nie będziesz dziewica? Chcesz go zapraszać co tydzień na obciaganie? To tym bardziej nie będzie myślał o Tobie powaznie

Gość gość
Autorka jest chyba jakaś zdesperowana, ze chce go zatrzymać dzieki seksie oralnemu a dla mnie oral to już naprawdę bardzo zaufany i wyższy poziom znajomosci

Gość gość
Seksu nie chcesz ale loda z połykiem to mu zrobisz.... Taaa będzie cię szanował i się starał taaaa....

Gość gość
Dla mnie to wyglada zupełnie inaczej. Mogę sprawdzić czy mu na mnie zależy...uprawiając z nim seks oralny może nawet skuszę się na analny w razie czego (jak mnie zostawi) powiem innemu, ze jestem dziewica i nigdy nic z żadnym mężczyzną nie było.