Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O hipokryzji prawiczków

Prawiczki uważają, że nagrodą za wrażliwość na być wygląd

Polecane posty

Gość O hipokryzji prawiczków

Prawiczki uważają, że są tacy wrażliwi, a kobiety lecą tylko na wygląd. Oczywiście dla prawiczków nagrodą za ich wrażliwość na być partnerka o atrakcyjnym wyglądzie.

Gość gość
Haha, dokładnie!

Gość gość
Wrażliwość? Gdzie Widzisz u nich wrażliwość? W tych wyzwiskach, Do kobiet, Które nie dotrzymują czystości do slubu?

Gość gość
prawiki z kafe to debile do kwadratu

Gość gość
Odezwala sie forumowa bezmozga dziffka. Niezly paradoks:D

Gość gość
odezwal sie prawik cham i najgorsze s****wo tego swiata, tfuuuu! pluje ci w twoj pyskaty ryj plugawy robaku!

Gość gość
o prosze, jaka wysoka kultura, empatia i inteligencja lypie spoza tych pelnych ciepla i kobiecosci wypowiedzi forumowych babsztyli. i to se te same, ktore tak krzycza, ze prawdziwych porzadnych mezczyzn juz nie ma:D chocbys zyla jedna z druga przez 100 wcielen, to na porzadnego nie zasluzysz, z takim szambem tylko na rynsztok zaslugujecie.

Gość gość
Generalnie to mezczyzni, szczegolnie prawiki uwazaja, ze cos im sie nalezy w zamian, ze kobieta musi to i tamto dla nich zrobic - otoz nie musi. Nikt nic nie musi dla nas zrobic. Ja jako kobieta odnosze to do mezczyzn jak i do innych ludzi - milo jakby sie odwdzieczyli albo byli dla mnie sympatyczni, ale nie musza. Nie ma co plakac z tego powodu. Zycie jest brutalne. Trzeba miec jaja jako kobieta nawet (taka metafora, ja nie shemale haha) i twarda d**e

Gość gość
*jak i do innych kobiet

Gość Argen
Nie należę do frakcji wyznającej pogląd „kobiety lecą na wygląd”.

Gość gość
19:56 no smieszne, ze cie boli "cos w zamian", skoro wiekszosc(ciekawe czy sie do tej wiekszosci zaliczesz?) bab uwaza, ze im sie cos nalezy ZA NIC. bo laskawie istnieja:D swiete krowy:D nie podoba sie? to oducz najpierw kolezanki roscic sobie prawa do wymagania spelniania ich chorych zachcianek tylko z tego powody, ze sie z macica urodzily, wtedy popiszemy jak zreformowac srodowisko prawikow, na ktorych tak plujesz jadem. w przeciwnym razie - wymagac cos za cos jest i tak lepsze od wymagania czegos za nic, wiec SKONCZCIE babska histeryzowac.

Gość gość
tylko prawiczki nazywaja swoja peesdowatosc i niezaradnosc wrazliwoscia, nikt inny :D

Gość gość
20:07 uwierz mi czlowieku, ze ja nic od ludzi nie wymagam :).. nawet od mezczyzny zeby zaplacil za mnie (wole placic za siebie). Nie oczekuje kwiatow. Nie oczekuje milych slow. Nie oczekuje, ze mezczyzna sie zakocha we mnie, bo wcale nie musi. Nie oczekuje, ze oddzwoni. Nic nie oczekuje. Chce radzic sobie sama i tyle. Jesli ktos mnie kiedys zrozumie i bedziemy sie dogadywac to fajnie, jesli nie to trudno.

Gość gość
tylko szmaty nazywaja sponsorowanie i kupowanie ich "szanowaniem sie", nikt inny

Gość gość
tak? napewno? no to brawo. szkoda tylko, ze nie jestes w takim razie przykladem dla wiekszosci. bo wiekszosc, niestety, cechuje sie odwrotnoscia do prezentowanego charakteru. wiec co cie wlasciwie boli, skoro parcia na nic szczegolnego nie masz? moze zgadne, moze nie: nikt nie docenia? no trudno. nie martw sie, nigdy nikt nie doceni, trzeba sie przyzwyczaic.

Gość gość
20:17 akurat ja do prawikow nic nie mam, nie bawi mnie przeklinanie i obrazanie, generalnie to wspolczuje ludziom, ktorzy odczuwaja bol, samotnosc, odrzucenie. Wspolczuje wam czasem, bo niby kazdy chce byc kochany. Sama przez dluzszy czas przezywalam odrzucenie, rozumiem jak to jest, przez to przestalam chciec.

Gość Dagmara2002
A ja jestem w ciąży i muszę o tym powiedzieć mamie. Pewnie będzie awantura, bo mam 16 lat, a mocno się puszczam i nie wiem kto jest ojcem. Już raz miałam aferę z puszczaniem, po tym jak od kogoś złapałam zakażenie pochwy

Gość gość
zreszta nie kazdy prawik to zaraz sfrustrowany przeklinajacy furiat....

Gość gość
20:20 no i swietnie, i tak trzymac. gratuluje zrownowazonego pogladu. pozostaje zyczyc duzo zdrowia.

Gość gość
Najcześciej to nieprawiczki traktują kobiety przedmiotowo, wyzywają, traktują jak worek na spermę. Prawiczki zazwczaj szanują kobiety.

Gość gość
i ty, cymbale dzwieczny, osmielasz sie wspominac o szacunku jak ciagle wypierdzasz bzdety w stylu: https://f.kafeteria.pl/temat/f4/niedziewica-ktora-dala-dy-przed-slubem-to-ka-p_7276820 ciesz sie ze jestes jeszcze prawikiem, za to co odpierniczasz to ja bym cie wykastrowal, wiec mialbys zupelnie inne powody do frustracji. ty to masz po prostu beret zryty, idz o psychologa.

Gość gość
Nigdy nie patrzyłem na wygląd zewnętrzny dziewczyny ale chyba przestanę sobie folgowac.

Gość gość
przestaniesz folgowac? moglbys najpierw poznac znaczenie slow, ktorych uzywasz?

Gość gość
Widac autorko, ze o prawiczka sie nawet nie otarlas bo bzdury pociskasz. Zreszta czemu ladne kobiety nie moga byc szczesliwe z porzadnym dobrym mezczyzna?

Gość gość
Porzadny dobry mężczyzna nie = prawik. Wbij to sobie do łba i przekaż piwnicznym kolegom.

Gość gość
sorry ze sie wetne, ale bardziej czytelne byloby: pozdrawiam na przyszlosc

Gość Sami więc lecą
na wygląd

Gość gość
gość wczoraj Rozumiem wiec, ze dla ciebie porzadny mezczyzna to d****arz, roochacz, moze nawet g****iciel czy pedofil bo zamoczyli. To jest twoj idealny mezczyzna