Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrocilam z kolejnej nieudanej randki

Polecane posty

Gość gość
Miałam rozwodnika. Więcej nie chce. Sama mam czystą kartę i chce mieć kogoś z czystą kartą.

Gość gość
Wow, ale arystokratka z królewskiego rodu, księżniczka na ziarnku ryżu, toż to naprawdę nie do zaspokojenia istota. Współczuję facetowi, którego złapiesz...:(

Gość gość
Fajni mężczyźni (I w ogóle-mężczyźni:D) są w każdym wieku. Rozstaje się więcej par niż myślicie. I to nie dlatego, że facet się nie nadaje do związku, tylko dlatego, że akurat z tą konkretną kobietą się nie dogadał. To jest głupota myśleć, że do jakiegoś wieku pozna się kogoś, a potem nie. Człowiek to nie jest artykuł spożywczy żeby się przeterminować.

Gość gość
A ja kawaler bez żadnych przeżyć przejść i innych takich. I jeszcze za mało Wam, kobiety. Wygląd 10 lat mniej. To była reklama :)

Gość gość
23:20 (to wyżej) nie dość że aseks to jeszcze głupi życiowo, nikt się nie powinien ożenić tak młodo

Gość gość
Wow, ale arystokratka z królewskiego rodu, księżniczka na ziarnku ryżu, toż to naprawdę nie do zaspokojenia istota. Współczuję facetowi, którego złapiesz...:(

Gość gość
Chcieć to sobie możesz....

Gość gość
To co ty myślisz o facetach 26+ to to samo faceci myślą o kobietach 25+. Najładniejsze dziewczyny to do 24 lat, potem jak od 25 zaczynają się już starzeć to z każdym rokiem powoli zamieniają się wyglądem w ciotki. Ty mówisz na facetów ulane twarze, a oni na ciebie ciotkowata twarz. 26 latce bliżej wyglądem do 30 latki niż 20 latki, taka brutalna prawda.

Gość gość
00.24 no dziwne, jakoś co wyjde na ulice to widzę mnóstwo ładnych kobiet, nie tylko 20stki, widać i takie +\- 30stki które wciąż dobrze wyglądają, nie ubierają się jak ciotki, są zadbane. Za to facetów 25+ chociaz w miarę przystojnych i zadbanych tyle co kot naplakal, rzadko się zdarzają...

Gość gość
Czemu to zawsze tylko kobiety mówią, że widzą kobiety 30+ ładne, a jakoś nigdy tego facet nie mówi? Przypadek, nie sądzę. Ładna dziewczyna do 24 lat bije na głowę każdą starszą. Dlatego konkursy piękności i modelki mają <24, też nie przypadek.

Gość gość
Mam podobnie,tyle że lat 29 i nie zamykam sie na młodszych. A co do randek, spotkalam fajnego 34 latka, naprawdę w moim typie,on mi tez mowil,ze jestem piekna, iskrzylo, ale co z tego jak po drugim spotkaniu juz sie nie odzywal.

Gość gość
00.24. To chyba mnie nie widziałeś. 27 lat a nikt mi nawet 22 nie daje :D

Gość gość
. Ładna dziewczyna do 24 lat bije na głowę każdą starszą Xxxx Dla ciebie, bo pewnie sam masz max 30. Dorosniesz, poznasz co to kobieta, zmienisz zdanie.

Gość gość
hahaha:D kobieta to nie metryka, babo, tylko pewien zbior cech osobowosci i naturalnych lub wyuczonych zachowan. traktowanie innych z gory i ocenanie po wieku nie robi z ciebie kobiety tylko zarozumiala babe majaca sie za kogos, kim nie jest.

Gość gość
Chyba właśnie opisałeś siebie. Gratuluję

Gość gość
Nie wiem, siedziałam dziś w maku przy grupcr młodzieży ok 18 lat, chłopaki i dziewczyny. Sama mam 31. W ogóle nie czułam się mniej atrakcyjna od nich. Chłopcy też mi się przyglądali. Przede wszystkim wyglądam jakoś, na osobę, a nie na instagirl, wszystkie dziunie takie same, długie włosy, krótkie szorty, duże brwi, byle by dostawać lajki na insta. A że urody nieskromnie mówiąc mi nie brakuje, oznak starzenia na twarzy brak, więc w ogóle nie czuję żebym odstawała od tych młodziutkich, chyba żeby faktycznie jakaś prawdziwa piękność się pojawiła, no to wiadomo że tak.

Gość gość
tak tak, oszukujcie sie dalej, szukajcie problemow wszedzie, tylko nie w was samych. nie, skad, zadnych dalszych rozczarowan z tego powodu nie bedzie, chodzace idealy:D

Gość gość
Może napisz do KASPIANA, to taki wróżbita,poszukaj w necie,on mądry koleś, umie czytać karty tarota,może coś Ci poradzi,zawsze to jakieś wyjście,uprzedzam, mało nie kosztuje