Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wrażenie, że on tylko udaje, że mnie nie kocha

Polecane posty

Gość gość

Jest zbyt czuły i kochany, jest dla mnie niemal idealny pod względem zachowania...a udaje, że niby nic...;)

Gość gość
K kocha M nie G, on chce kobietę z klasą, przynajmniej z wyglądu, z zachowania, przeszłość nie ma znaczenia, każdy jakaś ma, liczy się image dzisiaj i co sobą reprezentuje.

Gość gość
masz to o czym inna by marzyła i narzekasz, należy ci się bydle

Gość gość
idealizujesz, fantazjujesz, kiedy do ciebie w koncu - pewnie dopiero za pare miesiecy - dotrze prawda, pisze to z wyprzedzeniem - nie wpadaj w histerie, nie zamykaj sie w slepej nienawisci, koniec koncow sama sobie jestes winna, ze na wszystko co robi patrzysz teraz przez rozowe okularki.

Gość gość
K zwiąże się tylko z kobietą z klasą, posunąć może i byle co, ale nie wprowadzi jej na salony, nie musi być piękna, ale nie może być chamska prostaczka, nawet jak będzie robiła mu rimming.

Gość gość
znowu psycholka... co to, dzis dzien otwarty w psychiatrykach i sie cale ubustwo umyslowe ulotnilo z zakladow?

Gość gość
Niech zgadne...regularnie sypiacie ze sobą bez zadnych deklaracji i zwykle w łóżku on taki czuły i kochany wiec uwazasz ze Cie kocha? :D

Gość gość
No całkiem bez zobowiązań to to nie jest :p a co do czułości to i poza łóżkiem okazuje mi jej duuuzo i dba o mnie. W sumie nigdy nie powiedział mi ani że kocha ani że nie kocha, ale chodzi o okazywanie tego w drobnych codziennych sprawach, takie to nie wiadomo co, ni to romansik ni to związek nie związek, ale fakt, że na samym sexie nigdy się nie kończy.

Gość gość
22.11 tak? A jak długo się spotykacie? Pewnie juz jakiś czas i jeśli on nadal się nie określił ze chce z Toba być to znaczy ze nie chce związku a rylko r....a. To Ty dorabiasz sobie ideologię. Zakochany facet chce być oficjalnie z kobieta i tyle.