Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenalena89

Zrywanie kontaktu z chłopakiem, chciał tylko seksu i kolezenstwa

Polecane posty

Gość Magdalenalena89

Poznaliśmy się przez znajoma, miałam mu towarzyszyć na weselu. Wcześniej widzieliśmy się łącznie przez 3h i kilka przegadaliśmy przez telefon. Spodobał mi się dopiero na weselu, na drugi dzień się też spotkaliśmy. Fajny chłopak. Ale nie mieszka w Polsce, nie szuka nikogo na stałe, chciałby się ze mną od czasu do czasu spotkać na seks. Mnie to nie bawi, nie marnuje czasu na takie znajomości. Pozegnalam się, chociaż się zauroczylam. Ale nie lubię żyć mrzonkami i nadzieja, że może kiedyś coś. Za dużo takich przypadków przerabiałam i nigdy dobrze się nie konczyly. Dziewczyny, nie dawajcie się i nie bądźcie głupie. Ja wolę teraz zapomnieć niż ciągnąć coś, co i tak nie ma sensu

Gość gość
głupia miłość to reakcja chemiczna w mózgu po seksie masz 99% szans że po seksie z tobą by się w tobie zakochał

Gość gość
hahahahaaaa a wystarczy że on palcem kiwnie i polecisz jak w dym więc nie okłamuj tutejszych dziewczyn żmijko :D

Gość gość
18.28 bo sam tak.latasz na kiwnięcie L*******gowskiej jakiegoś? Nie ma jak życiowe doświadczenie.

Gość gość
wspomisz moje słowa żmijko tylko nie zapomnij nas niebawem poinformowac o tym jak to właśnie poszłaś na całosc :P

Gość gość
A tobie żal, że nie z tobą? Ty masz swego.l*******ga ni chłopa na babę, kruszynki.nią chcesz a mnie ponoć kochasz. Skomplikowany jesteś.