Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kot szczy złośliwie

Polecane posty

Gość gość
Moja kotka często zostaje sama. Nigdy nie zrobiła siku poza kuweta. Kot wyraźnie czegoś albo się boi albo jest coś co go drazni i wtedy jest złośliwy.

Gość gość
draznic to on mnie zaczyna. przestane mu nadskakiwac to moze cos to zmieni

Gość gość
Dodam jescze ze ten kot kolezanki z reguly nie szczal na dywan ani kanape, tylko jak cos lezalo na podlodze; jakis ciuch, poczta wrzucana przez drzwi, poduszka itp.ale raz kanape mi oszczal, stara byla i zniszczona, ale i tak potrzebna, czyscilam i wietrzylam ale i tak smierdzialo. Moze sa w sklepach zoologicznych jakies spreje zniechecajace do szczania?tak zeby chociaz tapicerke i dywany uratowac no i cos pochlaniajace zapachy

Gość gość
Utop go.

Gość gość
sam się utop, głupku

Gość gość
wydaje mi sie ze to tylko walka z wiatrakami i tylko bedzie zmienial miejsca na inne. tapicerke mozna wyprac z wierzchu a szczochy i tak zostaja w glebszych warstwach.

Gość gość
Dlatego stosuje się coś takiego jak biologiczne neutralizatory zapachów z bateriami.

Gość gość
Bakteriami *

Gość gość
zneutralizowac smród można, ale bakterie zostaja. po jakims czasie idzie sie pochorować

Gość gość
Chyba wiekszosc kotow nie nadaje sie do trzymania w mieszkaniu. po paru latach z takim mozna pojść z torbami

Gość gość
gość dziś Jak nie wiesz o czym mowa to się nie odzywaj. Nawet nie masz pojęcia na jakiej zasadzie to działa. Co za kretynka :/

Gość gość
Prosta i sprawdzona metoda to,soda oczyszczona, ewentualnie do spryskiwacza soda,woda i ocet. Soda to idealny pochłaniacz przeróżnych smrodów. Natomiast mieszanka do spryskiwacza spowoduje że kot nie nasika w dane miejsce ponieważ nie znosi kwaśnych zapachów.

Gość gość
Trzeba zwalczyć problem, a nie usuwac wiecznie skutki. KOT do widzenia

Gość gość
Bywa ze kot przechodzi z rak do rak.kolezanka dostala kota od kolezanki wczesniej, nie wziela swojego szczocha z powrotem na dlugo, w koncu trafil do zwierzecego psychologa, a co dalej-nie wiem.pierwsza wlascicielka skarzyla sie ze jej chlopak nie lubi tego kota, ale jak sie rozstali nie chciala z powrotem Autorko, czy twoj atakuje pazurami i syczy?bo ten moj atakowal znienacka nawet jak mu sie dalo jakis przysmak, a nieraz nagle przychodzil sie lasic i przytulac.co noc skakal mi na plecy czy brzuch i tak spal lub go zrzucalam, a wazyl sporo, dopiwro potem moglam zasnac

Gość gość
Obejrzyj skór/wy/syna ze skóry. Nie ma to jak futerko z kota. Albo chociaż wpier/tol mu porządnie trzepaczką żeby zamiauczał z bólu i przerażenia.

Gość gość
Akurat ten nie wykazuje agresji, nawet u weterynarza jest dość grzeczny i ale tez natretny. jak cos sobie wymysli to potrafi miauczec godzinami, zeby tylko osiagnac cel. Tylko to jego szczanie.... Dzis kilka razy goniłam go do kuwety.