Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takim zachowaniu faceta?

Polecane posty

Gość gość

Pisze z facetem juz bardzo długo ale nigdy nie zaproponował spotkania albo proponował a potem się z tego wycofywał. Twierdzi ze mu zależy na mnie i w ogóle jak zaczęłam go naciskać to napisał ze nie proponował spotkania bo bał się ze mnie strac***echowiec.gif teraz nadal nic nie robi, w ogóle jest bierny nie to co na początku. Rozumiecie takie zachowanie?

Gość gość
Wysłał Ci nie swoje zdjęcia i w rzeczywistości jest szpetny albo ma 1.50m wzrostu i boi się konfrontacji. Jakby był przystojny to by nie czekał.

Gość gość
nie jest kobietą bo rozmawialiśmy przez telefon

Gość gość
Problem w tym ze nie pytałam go nigdy o zdjęcie, spodobał mi się za charakter. Pisał że bał się ze go odrzuce gdy się spotkamy bo mi się nie spodoba

Gość gość
Bankowo jest wstrętny albo gruby albo niepełnosprawny.

Gość gość
Było mi głupio ze naciskam ale pytałam czy zamierza pisać że mną jeszcze 5 lat itd. To powiedział ze zaryzykuję i ze chce się spotkać i kiedy mam czas. Tylko ze on się jakoś nie stara, nie dopytuje tak jakby było mu wszystko jedno

Gość gość
Wiem ze byłam głupia, człowiek zauroczony nie myśli trzeźwo. Juz więcej tego błędu nie popełnie. Po prostu bardzo go polubiłam i spodobał mi się jego głos. Głupio było mi jako kobiecie cisnąć go o spotkania miałam wrażenie ze sam to zaproponuje

Gość gość
Szkoda ze jemu nie jest szkoda czasu