Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpady męskie od 35 lat do 40 i wyżej

Polecane posty

Gość gość

Skoro nie nadawali się do związków do tej pory lepiej nie będzie...To Faceci po przejściach, z beznadziejnym charakterem, goli i niewesoli, z gromadką dzieci, o braku urody już nie wspomnę

Gość gość
zazdrościsz, czy jak? :D

Gość gość
jeśli wszyscy fajni są zajęci to tylko zostało wam sukom ich odbijać innym babom

Gość gość
coz, dla tych, ktorych nazywacie odpadami, same w takim wieku odpadami jestescie. przyganial kociol garnkowi, szokujacy brak logiki i krotkowzrocznosc autorki obliguje mnie do kandydowania jej na miano idiotki 2018 roku.

Gość gość
Buehehehehe lepiej byc samemu niz uzerac sie z podobnymi przyglupami jak piszace tutaj no i lepiej nie byc od kogos uzaleznionym. :)

Gość gość
Jestem autorką i mam 26 lat więc ta teoria padła razem z twoją ostatnią szarą komórką

Gość gość
dlaczego najpierw nie zapytasz autorko, co jest przyczyną tego stanu rzeczy? Wczale nie czuje się jak odpad :D a poza tym żadne drzewo binarne nie porodzi sobie z twoim tytulowym zakresem ( <35,40]~ ) więc chyba musisz szukac posrod prostych homogenicznych obiektów spektralnych :classic_cool:

Gość gość
To przykre co piszesz.

Gość gość
Raczej trudno zeby ktos mial wplyw na to ze urodzil sie nijaki/brzydki. Kobietom sie wydaje ze facet to zalozy fajne ciuchy pojdzie do fryzjera i przykryje to mankamenty urody. G..wno prawda. Takie rady slyszalem od kobiet ktore jednoczesnie zaznaczaly ze i tak nie jestem w ich typie ale innym kobietom sie spodobam :D Czysta hipokryzja. To nie wina ludzi ze nie urodzili sie modelami i sa sami. Samo zycie jedni maja pech drudzy nie moga sie opedzic od dziewczyn.

Gość gość
po 40 faceci mnie brzydza, sa oblesni, wstretni, smierdzacy, siwi, grubi, pomarszczeni, ryje przebije i wala alkoholem, lapy brudne, spoceni, zygac mozna nie rozumiem, jak kobiet to cos moze pociagac :O mnie brzydza zaniedbane smierdzace stare chlopska

Gość gość
Kocham takiego mężczyznę po 40 , nigdy nie słyszałam żeby był z kimś związany, im więcej kobiet będzie mieć takie poglądy, tym mniejsza konkurencja i dobrze.

Gość gość
Znowu jakaś sfrustrowana Karyna założyła temat.

Gość gość
@gość wczoraj dokladnie taka prawda :O u nas w kraju tacy w wiekszosci 40 sa tak wstretni z wygladu ze mozna wyrzygac tzn siwe klaki albo leb juz lysy, brzuszysko jak ciazowe, grubi i ubrani w paskudne ciuchy , latem stopy tak brzydkie niezadbane i brudne paznokcie :O

Gość gość
Buahahaha :D

Gość gość
Ciekawe bo ja mam inne zdanie.

Gość gość
Autorka ma pecha że obraca się wśród patologii i może oceniać tylko na podstawie pijaczków i meneli, bo ja znam mężczyzn po 40- tce w górę i jakoś wszyscy wykształceni, na wysokich stanowiskach, zadbani, zawsze elegancko ubrani, o zapachu wód kolońskich o jakich autorce się nawet nie śniło :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Autorka jest owocem i zarazem ofiarą stosunków kazirodczych, stąd takie nastawienie :-D

Gość gość
Zgadzam się niestety z autorką. Mam męża na całe szczęście- fajnego faceta ale jeśli miałabym być teraz singielka to wolałabym zostać sama niż spoufalac się z kimś takim.

Gość gość
Lepszy do zwiazku zdradzacz, damski bokser, i d**ek zostawiajacy zone z dzieckiem bo byl w zwiazku? Dziwne myslenie

Gość gość
Kaźdy facet po trzydziestce tak wygląda. Facet nie musi nakładać tynku na gębę by tuszować pomarszczona twarz. Wystarczy by schludnie się ubierał.

Gość gość
gość dziś Lepszy do zwiazku zdradzacz, damski bokser, i d**ek zostawiajacy zone z dzieckiem bo byl w zwiazku? Dziwne myslenie X Przeciez autorce wlasnie o ta grupę chodzi. Wieczne prawiczki tez nie są ideałami bo albo maja wymagania z kosmosu albo dosc mocny feler wygladu lub charakteru. Ogolnie rzecz biorąc fajni mężczyźni już dawno są w szczęśliwych związkach a reszta to nienadający sie do zycia osobnicy choc i tej grupie jest jakis niski procent mężczyzn fajnych ale mających pecha w związkach. U kobiet jest to dokładnie tak samo.

Gość gość
Mnie najbardziej pociągają mężczyźni po 30. Widać u nich dojrzałość nie tylko w wyglądzie, ale przede wszystkim emocjonalną. Na ogół w tym wieku są już ustatkowani, stabilni finansowo a to duży plus w momencie formalozowania jakiegoś związku. Po 30 r.ż emanują męskością i pewnością siebie. :-)

Gość gość
Zwiazki sa dla mieczakow bojacych sie samotnosci. A samotnosc i wolnosc to najpiekniejsze co moze byc bo wiekszosc ludzi to nedzne qrwy i predzej czy pozniej zdradza.

Gość gość
wiadomo, ze odpady, przeciez nie mezczyzni:D w polsce brak prawdziwych mezczyn sa jedynie same popaprance, chamy, pijaki, prostaki, buraki,brudasy, lenie i zlodzieje, sama patola na tym forum to przeciez widac - same patologiczne odpady, ani jednego mezczyzny

Gość gość
gość dziś Autorka ma pecha że obraca się wśród patologii i może oceniać tylko na podstawie pijaczków i meneli, bo ja znam mężczyzn po 40- tce w górę i jakoś wszyscy wykształceni, na wysokich stanowiskach, zadbani, zawsze elegancko ubrani, o zapachu wód kolońskich o jakich autorce się nawet nie śniło cool.giflapka.gif x nie trzeba sie w zadnym specyficznym srodowisku obracac i mieszkac "na koncu swiata" zeby patole widziec, widac natomiast, ze ty malo zycie znasz i malo o zyciu wiesz ... Tak to jest , jak ktos g***o o zyciu wie a chce sie wypowiadac i przekonuje innych o swojej g***oracji. Mieszkam w jednym z najwiekszych miast w Polsce i prawie co dzien spotykam pijaczka i menela i patologiczne rodziny - i nie na wsiach zabitych dechami tylko w centrach handlowych, w komunikacji miejskiej, w sklepach, na przystankach, na centrum miasta jednego z najwiekszych w Polsce, wiec daleko wyjezdzac nie trzeba zeby patole widziec obok siebie kazdego dnia i menelow, brudasow, pijakow, ojcow prowadzacych dziecko i rzucajacych wulgaryzmami do matki idacej obok czy ojca rzucajacego wulgaryzmami do dziecka. I nie jest zadna regula, ze w miastach sa sami wyksztalceni na dobrych stanowiskach oblani dobra woda kolonska, a na wsiach to tylko brudasy, biedaki, pijaki po podstawowce i bez pracy, chyba z domu nie wychodzisz skoro masz tak ograniczone myslenie. Normalnie szok, skad tacy ciemni ludzie jak ty sie biora to ja nie wiem.

Gość gość
09.30 dokładnie. A ja im dłużej żyje tym bardziej się zniechecam do facetów i zwiazkow jak tak patrzę na ich zachowanie..fajnego faceta ze świecą szukac

Gość gość
co za brednie jeszcze nie slyszalem zeby jakiejkolwiek kobiecie podobal sie facet z tego powou ze jest czysty zadbany i nie ma brzucha kto w ogole takie glupoty wymysla??? Takich kawalerow to jest na peczki i z powodzeniem u nich mizernie

Gość gość
11.04 bo jeszcze trzeba mieć w miare ładna lub chociaż przeciętna twarz a nie buraczana

Gość gość
no tak ze tez nie urodzili sie z twarza modela. Czyli wychodzi ze jednak dla kobiet najwazniejszy jest zeby facet byl mega ciachem. I dziwic sie ze te buraczane twarze o siebie nie dbaja i jeszcze smia draznic poczucie estetyki wszystkich ksiezniczek ktore musza ich ogladac najlepiej jakby sie wszyscy utopili i nie przeszkadzali wybierac kobietom wsrod modeli. W ogole powinni sie cieszyc ze zyja.

Gość gość
Buahaha :D je/bac zwiazki. Najlepiej byc samemu i dla beki czytac tu o zdradach, zlamanych sercach itd :D