Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci to tacy debile?

Polecane posty

Gość gość
Zdrowy silny facet buduje w swoim zyciu taki krag, taki indianski wigwam. W tym kregu jego najwazniejszym partnerem jest jego zona. Jestescie obaj silni i chronicie sie nawzajem calkowicie. On momentalnie oddal by swoje zycie aby twoje uratowac. W tym kregu mieszkaja wasze kochane dzieci. W tym kregu moga szukac kiedys schronienia twoi i jego rodzice. Dzieci waszego rodzenstwa gdyby zaszla potrzeba. Wasze rodzenstwo. Bliscy znajomi, ich dzieci No i wszystkie psiaki, koty, papugi, zolwiki, chomiki Pozdrawiam, Olek. Kariara, tak oczywiscie, ale po to zeby wzmocnic wasz, teraz jeszcze maly wigwam. Ale ten wigwam musi juz istniec. On wyraznie musi ci mowic bedziemy razem -> bede studiowac -> damy rade bo sie kochamy. Ten gosc niestety nie pojol kolejnosci.

Gość gość
Zdrowy silny facet buduje w swoim zyciu taki krag, taki indianski wigwam. W tym kregu jego najwazniejszym partnerem jest jego zona. Jestescie obaj silni i chronicie sie nawzajem calkowicie. On momentalnie oddal by swoje zycie aby twoje uratowac. W tym kregu mieszkaja wasze kochane dzieci. W tym kregu moga szukac kiedys schronienia twoi i jego rodzice. Dzieci waszego rodzenstwa gdyby zaszla potrzeba. Wasze rodzenstwo. Bliscy znajomi, ich dzieci No i wszystkie psiaki, koty, papugi, zolwiki, chomiki Pozdrawiam, Olek. Kariara, tak oczywiscie, ale po to zeby wzmocnic wasz, teraz jeszcze maly wigwam. Ale ten wigwam musi juz istniec. On wyraznie musi ci mowic bedziemy razem -> bede studiowac -> damy rade bo sie kochamy. Ten gosc niestety nie pojol kolejnosci.

Gość gość
Sorry, dwa razy mi sie nacisnęło

Gość gość
Ale jesteś inteligentny, dziękuję Ci za to :D

Gość gość
Pisalas "Ale kiedy byłam stanowcza, podczas sprzeczek, zmieniał się nie do poznania". W jakim kierunku ?

Gość gość
Ale jesteś inteligentny, dziękuję Ci za to :D

Gość gość
Piatek rano, projekt oddany. Ciesze sie ze moge sie do kogos odezwac.

Gość gość
Przyznawał mi rację. Ze powinnam go ustawić do pionu w takiej sytuacji, kiedy nie odpisuje. Bo już kiedyś był o to problem.

Gość gość
Spytaj go, gdzie on widzi was w tym wszystkim. Jezeli on ma silny charakter to spokojnie mozesz go o wszystko pytac, to go nie przewroci. Milo, ale stanowczo. Jezli ma tak ogromne parcie na kariere to pieknie, ale to wtedy wyraznie ma powiedziec gdzie on ciebie w tym wszystkim widzi. Miej tez swoje zdanie i reguly. Np. Ile czasu chcesz zeby poswiecal tobie, kiedys rodzinie. Pieniadze przychodza i odchodza. Szczescie w rodzinie nie. Pozdrawiam , Olek

Gość gość
Czuję się, jakbym się bardzo narzucala.. Ale jestem tylko dziewczyna, chce mieć jasna sytuację i nie martwić się każdego dnia, że on mnie zostawi. Nigdy nie usłyszałam od niego kocham cię i będziemy na zawsze razem. W ogóle wątpię że kiedykolwiek powiedział to jakiejś dziewczynie. Nawet nie wiem czy ja miał. Wydaje mi się że on nie pojmuje na czym związek polega.

Gość gość
Porozmawiajcie, normalnie po przyjacielsku. Twoje cele i jego cele. Opowiedz mu jakie ty masz wyobrazenie i swojej przyszlosci i tez jej warunkach (zaangazowanie i cieplo z jego strony, budowa rodziny ..) no i wypytaj tez jak on to widzi. Potem normalnie napisz sobie kartke i rozpisz to. Dwa kroki w tyl zeby nabrac dystansu i przemysl to. Milo ale stanowczo. Ani on ani ty nie musi brac na siebie wieksza paczke kompromisow. Jezeli wiekowo on jest jeszcze bardziej w lini imprezy i znajomosci to ok. Musisz to dla siebie ocenic, na jak dlugo ci to odpowiada.

Gość gość
A może lepiej to skończyć.. Ale jak mu to napisać. Albo co zrobić, żeby zaczęło mi zależeć, on nie czuje ze może mnie stracić widocznie

Gość KURWlAK
japa feministko tlusta xD

Gość gość
Jezeli juz teraz masz watpliwosci co do sensu tego zwiazku, to moze nie zagłebiaj tego ze swojej strony. Jezeli bedzie mu na was zależeć, to bedzie sie bardziej starac. Jezeli nie, to wasz zwiazek sobie po cichutku padnie i tyle. Zainwestuj teraz w siebie, nauka, wykstalcenie, hobby, sport. To najlepsze co mozesz zrobic, obojetnie z kim jestes i do kiedy. Za jakis czas bedziesz wiedziec wiecej i albo bedziecie razem, albo kogos nowego poznasz. Pozdrawiam, Olek.

Gość gość
och KURWlAK, jak puste musi byc twoje zycie ze tak sie do swiata odzywasz. Weź sie za siebie. Pozdrawiam, Olek

Gość gość
Tylko ja strasznie szybko się przywiązuje. Nie mogę przestać o nim myśleć. Tak mi przy nim dobrze. Proste gesty mnie cieszą. Przykładowo ostatnio po mnie przyjechał i dał mi słodycze, to takie urocze.

Gość gość
Biedna :(

Gość gość
Eh:) nic nie odpisał do tej pory..

Gość gwoli wyjasnienia
10:15 A ty to z jakiego drzewa sie urwales :-D Twoja teoria jest piekna ale ile znasz takich zwiazkow? W wiekszosci zwiazkow panuje dysonans kognitywny: dobrze mysla ale zle robia (sic!)

Gość gość
- Dlaczego faceci to tacy debile? - zapytała idiotka.

Gość gość
Taa idiotka xd

Gość gość
Ciągle nic dosyć już tego mam

Gość gwoli wyjasnienia
Albo facet cie na calego olewa albo rozmijacie sie bardzo w oczekiwaniach. I jedno i drugie nie jest dobra baza dla zwiazku. Kultura jednak nakazuje zeby przynajmniej na tyle wyjasnic sytuacje, zeby kazdy wiedzial na czym stoi. Jestescie w koncu dorosli.

Gość gość
gość dziś nie dajesz mu doopy więc nie możesz wymagać, takie prawo natury

Gość gość
Nigdy mnie nie olewal. Można tak z dnia na dzień?

Gość gość
Poznał w kilka dni? Możliwe?

Gość lanta
Moze on po prostu ma dziewczyne a ty jestes tylko dodatkiem i dlatego tak sie zachowuje. Macie tak sporadyczny kontakt, ze to jak najbardziej mozliwe. Napisz mu: czy mozesz mi chociaz napisac co jest grane? Nigdy sie tak nie zachowywales, stad moje pytanie. Czy cos ci sie stalo? Jesli i na to nie odpowie, to ja bym chyba odpuscila.

Gość gość
Chyba już odpuściłam

Gość gość
Nie ma milosci z odleglosci, szczegolnie jak sie jest mlodym. Tyle w temacie.