Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Relacja koleżeńska z mężczyzną, jak często ze sobą rozmawialiście?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy z jakimś mężczyzną jest się w koleżeńskiej znajomości, ale mimo to były jakieś delikatne sygnały z dwóch stron na coś więcej, to czy wtedy normalne jest nieodzywanie się do siebie przez tydzień czasu?

Gość gość
To, że jestem zainteresowana tym mężczyzną i nie wiem czy ta cisza z jego strony coś złego oznacza, czy jednak nie ma czym się martwić.

Gość gość
w kolezenskiej znajomosci taki czas nie odzywki to norma i nawet dłuzej ,oczekujesz za duzo

Gość gość
Mężczyzno obudź się ,miłość pokonuje kręte drogi.

Gość gość
On na żywo dawał mi sygnały, że mnie wyjątkowo lubi, dlatego teraz niepokoję się tym nieodzywaniem się jego, ale w sumie jesteśmy dalej znajomymi, więc może nie ma czym się martwić.

Gość gość
w takim razie zapytaj sie czy wszystko w porzadku i po sprawie a potem zobaczysz co dalej

Gość gość
W sumie to ja wiem, że on ma mało czasu, bo kończy teraz studia i jeszcze uczy się do poprawki, ale czy nawet jak ma się bardzo mało czasu, to jak druga osoba się podoba, to nie znajdzie się chwili na spytanie się co u niej?

Gość gość
Że znajomymi różnie to nic nadzwyczajnego , napisz pierwsza, zadzwoń ale bez przesady . Znajomi też mają swoje życie ? Jak to związek to bym dochodziła w czym rzecz. Bo może coś mu noe pasuje ale ucieka w milczenie to najczęściej w związku lub choćby randkowaniu. . Tyle.

Gość gość
A nie lepiej poczekać aż On napisze? Bo ja do niego ostatni raz pisałam. Jak mu zależy na znajomości, to chyba powinien się odezwać.

Gość gość
Ze znajomymi/kolegami, a nawet przyjaciółmi tak bywa, ze jak sie nie odzywacie pare dni, to jeszcze sie szczególnie nie martwi, nie ma żalu itp. A jak zaczynasz czekać i myslisz to znaczy, ze juz cos wiecej jest... Nie chce byc złym prorokiem, ale jesli on sie nie odzywa te dni, to jednak sie zdystansowany:(

Gość gość
Jednak mamy znów kontakt. Przyszedł dzisiaj na zajęcia sportowe, do których jakiś czas temu dołączył, ja już tam chodzę długo. Porozmawialiśmy sobie dziś znów o wszystkim, z dużym zainteresowaniem mnie słucha i patrzy ładnie w moje oczy jak coś mu opowiadam i sam też zagaduje, dopytuje się o moje życie. :-)

Gość gość
Stanął mu a ty odwzajemniłaś reakcję? :-)