Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś jeszcze tu planuje samobójstwo?

Polecane posty

Gość gość

Mam zamiar zrobić to za kilka miesięcy, chcę jeszcze odłożyć trochę kasy, żeby starczyło na wszystkie koszty pogrzebu, bo nie chcę obciążać tym rodziców.

Gość gość
nie tnij sie w poprzek nadgarstkow, chyba ze tylko o uwage ci chodzi, tylko WZDLUZ zyl, najlepiej na calej dlugosci przedramienia.

Gość gość
Zamierzam się powiesić, bo to najpewniejsza metoda.

Gość gość
Swoją drogą nie wiem jak trzeba być głupim, żeby sobie ciąć żyły. Żeby się wykrwawić trzeba przeciąć tętnicę. Ale mi nie jest potrzebna widowiskowa śmierć tylko skuteczna. Jeszcze jakieś porady?

Gość gość
Powiedz to swoim rodzicom,

Gość gość
po co żeby mu stary d**e przetrzepał?

Gość gość
14:49 i 50 - widze, ze gowno wiesz a usilujesz sie wymadrzac. ani nei wiesz na czym polega powieszenie, ani co to jest wykrwawienie. gowniarstwo jestes i uwagi szukasz, powinno sie takim jak ty regularnie d**e skorzanym pasem batozyc, szczylu.

Gość gość
gość dziś Powiedz to swoim rodzicom x Mówiłam.

Gość gość
Jestem kobietą grubo po 30, faktycznie szczyl ze mnie 🖐️

Gość gość
Czemu chcesz się zabić?

Gość gość
dziś A ja jestem muminkiem, ogłądałaś muminki kiedyś?

Gość gość
jak sie w rozwoju zatrzymalas na poziomie szkoly podstawowej, to jestes szczyl. zaslaniaj sie metryka, jak kazdy 18-latek dowodem osobistym "ach jaki ze mnie dorosly czlowiek, mam skonczone 18 lat" - buhahahaha:D tylko sie pograzasz:D

Gość gość
gość dziś jak sie w rozwoju zatrzymalas na poziomie szkoly podstawowej, to jestes szczyl. zaslaniaj sie metryka, jak kazdy 18-latek dowodem osobistym "ach jaki ze mnie dorosly czlowiek, mam skonczone 18 lat" - buhahahahasmiech.gif tylko sie pograzaszsmiech.gif x Spoko, postraszę cię po śmierci jak już będe w piekle. Nie gorączkuj się tak, dojrzała osobo.

Gość gość
Widzę, że nabijanie się z chęci popełnienia samobójstwa takie zabawne i dojrzałe. Autorko, nie przejmuj się, powiedz lepiej co cię do tego skłoniło?

Gość gość
Problemy zdrowotne, rodzinne i ogólna depresja, której nie mam po co i dla kogo leczyć. Z zewnątrz wyglądam na ładną, zdrową dziewczynę, ale to jedna wielka ściema. Rodzice są już w takim wieku, że za długo i tak nie pożyją, więc raczej jakoś to przełkną. Najgorzej pewnie zniosą przyjaciele, ale każdy ma własne życie, więc też szybko zapomną że istniałam.

Gość gość
Ja nie jestem autorką, ale też w niedalekiej przyszłości chcę to zrobić jak będę tylko na to gotowa. 30 lat - długotrwała samotność. Może do tego czasu coś się zmieni, ale jeśli nie to to zrobię.

Gość gość
nigdy nie popełnienię samobójstwa zboczony jakubie, żaden ukrainiec w tym nie pomoże, choć mają ponoć u ciebie dług.:p ela

Gość gość
E. znowu atakuje.

Gość gość
Ela uprzedza atak tylko, broni sie.

Autorko & gość ; rozumiem was doskonale, z tym że mam mniej szczęścia, i już trzykrotnie komuś udało się mnie odratować. :( Leczenie i psychoterapia nie przynoszą rezultatu, aczkolwiek może u was nie wszystko jest stracone? Od trzech lat mam stwierdzone ChAD, i nie widzę wielkiej szansy na poprawę. Wiem, że nie masz się dla kogo leczyć, bo i ja też nie, ale może warto spróbować?

Gość gośćAutorka_
Możecie wypierdalać gdzieś z tą Elą i Jakubem? Czy będziecie zasrywać każdy temat?

Gość gośćAutorka_
U mnie depresja to raczej skutek innych problemów zdrowotnych, a nie przyczyna. Ale już nie mam siły ani motywacji, za dużo bólu na co dzień, nie opłaca się. Mam to dokładnie skalkulowane.

Rozumiem, i nie neguję. Podsyłam za to link do strony przedstawiającej najskuteczniejsze sposoby na samobójstwo, założonej przez faceta, który postanowił zabić się w 2002r. (po angielsku, ale myślę że to nie problem): http://lostallhope.com/suicide-methods. Być może będzie ci pomocna.

Gość gość
Zgłaszam was na policje .Może uratuje przed głupim pomysłem.

Gość gośćAutorka_
Halo, policja? Proszę przyjechać na kafeterię! :D Dobre, nawet mnie rozbawiłeś.

Gość gość
Po Ip moźna zlokalizować każdego ,a nawet oskarżyć o pomówienia.

Gość gośćAutorka_
Mnie nie da się zlokalizować, to raz, a dwa, to policja ma w d***e takie rzeczy. No ale zgłaszaj, najwyżej do ciebie przyjadą jak cię wezmą za wariata.

Gość gość
Pewnie że tak, ale nie wiem czy tej zimy, czy dopiero jak skończy mi się kasa.

Gość gość
A jakie masz problemy zdrowotne,ze chcesz to zrobic?