Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczke... arch. 3

Polecane posty

Mi na tym nie zależy ale gdyby padłą taka propozycja nie byłbym przeciw. Z tym że to nie jest możliwe. Parę razy już tak było, że zaczynałem z otuloną rozmawiac w miarę normalnie ale zaraz ona "odkrywała" mnie w jakiś postach o których nie miałem pojęcia i na tym się kończyło. Myślę, że ktoś się nieźle bawi udając czasami mnie pod nickiem "gość" a ta głupia się daje robic w ko0nia za każdym razem... :D

Gość Zuzanna Amelia  æ
Bruno Shatyn dziś Myślę, że ktoś się nieźle bawi udając czasami mnie pod nickiem "gość" X X X X Mysle dokladnie to samo.

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Myślę, że ktoś się nieźle bawi udając czasami mnie pod nickiem "gość" d Wątpię. Ja np za każdym razem zaprzeczam że jestem "dziadem z Nowej Huty" i to ją tylko bardziej nakręca. W pewnym momencie przestałem zaprzeczać. Widziałem tez innych zaprzeczających. Ale to nie działa. Albo inaczej, działa jako potwierdzenie jej tezy i jeszcze bardziej ją nakręca. W każdym razie ja nie mam zabawy w tym że często wyzywa mnie od dziadów.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Bruno Shatyn dziś Ale otulona i czasem Iftar tak nie myśli. X X X X Wiem. Widze. Zastanawiam sie czy istnieje jakis sposob aby rozwiazac te sytuacje.

gość dziś Bruno Shatyn dziś Myślę, że ktoś się nieźle bawi udając czasami mnie pod nickiem "gość" d Wątpię. Ja np za każdym razem zaprzeczam że jestem "dziadem z Nowej Huty" i to ją tylko bardziej nakręca. W pewnym momencie przestałem zaprzeczać. Widziałem tez innych zaprzeczających. Ale to nie działa. Albo inaczej, działa jako potwierdzenie jej tezy i jeszcze bardziej ją nakręca. W każdym razie ja nie mam zabawy w tym że często wyzywa mnie od dziadów. x x Wiem. Ja kiedyś też zaprzeczałem ale dałem sobie spokój... Ona nie myśli, nie wyciąga wniosków a przecież doskonale wie, że jak chcę to napisze jej wszystko co chcę pod własnym nickiem. Nie musze sie ukrywac bo nie ma po co.

Zuzanna Amelia æ dziś Bruno Shatyn dziś Ale otulona i czasem Iftar tak nie myśli. X X X X Wiem. Widze. Zastanawiam sie czy istnieje jakis sposob aby rozwiazac te sytuacje. x x Wg mnie nie istnieja. Ona jest po prostu głupia i tyle. Na głupotę nie ma lekarstwa.

Gość gość
Poza tym nigdy nie widzialem u nich na temacie zeby ktos probowal jakos podszyc sie pod ciebie. Tzn zeby napisac cos sugerujacego ze to ty. Takiej ewidentnej prowokacji. Ona odpala sie bez wiekszego powodu. Ktos napisze cos o PiS, albo jak dzis o Macku B i ur******* sie lawina.

gość dziś Poza tym nigdy nie widzialem u nich na temacie zeby ktos probowal jakos podszyc sie pod ciebie. Tzn zeby napisac cos sugerujacego ze to ty. Takiej ewidentnej prowokacji. Ona odpala sie bez wiekszego powodu. Ktos napisze cos o PiS, albo jak dzis o Macku B i ur******* sie lawina. x x A ja nawet tego "Maćka" nie znam i chyba nigdy z nim nie rozmawiałem... Co do podszywania... Widziałem nawet dzisiaj, że ktoś użył, używanego przez mnie określenia - "jesteś rozgarnięty jak kupa liści na jesieni"... Czy coś w tym rodzaju...

Gość gość
Chora baba z przerosnietym ego. Nie pierwsza i nie ostatnia na kafeterii ;) Z gory sorry za to ze kiedys tam pewnie napisze i bede brany za Ciebie. Jej nie wytlumaczysz.

Gość gość
A ja nawet tego "Maćka" nie znam i chyba nigdy z nim nie rozmawiałem... Co do podszywania... Widziałem nawet dzisiaj, że ktoś użył, używanego przez mnie określenia - "jesteś rozgarnięty jak kupa liści na jesieni"... Ale to pisal akurat obronca Macka i Otulonej, czyli raczej sama Otulona.

gość dziś Chora baba z przerosnietym ego. Nie pierwsza i nie ostatnia na kafeterii oczko.gif Z gory sorry za to ze kiedys tam pewnie napisze i bede brany za Ciebie. Jej nie wytlumaczysz. x x Spokojnie. Nie przejmuj sie. Ja w przeciwieństwie do niej jestem normalny... :D

gość dziś A ja nawet tego "Maćka" nie znam i chyba nigdy z nim nie rozmawiałem... Co do podszywania... Widziałem nawet dzisiaj, że ktoś użył, używanego przez mnie określenia - "jesteś rozgarnięty jak kupa liści na jesieni"... Ale to pisal akurat obronca Macka i Otulonej, czyli raczej sama Otulona. x x Pewnie masz rację ale ja nie wgłebiałem się w ten temat a więc... Nie wiem. Po prostu tak rzuciłem okiem i zwróciłem na to uwagę...

Gość gość
Dobras nie ma co rozkminiac. Ja tam jestem czesto i nie widzialem nigdy zeby ktos robil podszywe pod ciebie. Za to Otulona jezdzi po tobie jakby miala halucynacje. Pozdrawiam 🖐️

Gość Zuzanna Amelia  æ
gość dziś Ktos napisze cos o PiS, albo jak dzis o Macku B i ur******* sie lawina. X X X X Wydawalo mi sie , ze akurat z Mackiem sie lubia i pisza zupelnie fajnie.

Zuzanna Amelia æ dziś gość dziś Ktos napisze cos o PiS, albo jak dzis o Macku B i ur******* sie lawina. X X X X Wydawalo mi sie , ze akurat z Mackiem sie lubia i pisza zupelnie fajnie. x x Nie zabieram głosu bo nie mam o tym pojęcia...

Gość Zuzanna Amelia  æ
Ja moge powtorzyc tylko to co juz napisalam. Ktos Wam obojgu robi bagno i napuszcza jedno na drugie.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Kolorowych. Tez juz znikam.

Zuzanna Amelia æ wczoraj Ja moge powtorzyc tylko to co juz napisalam. Ktos Wam obojgu robi bagno i napuszcza jedno na drugie. x x Wybacz ale sie z tym nie zgodze. Mnie nikt na otuloną nie napuszcza.

By pokazać, jak bardzo ceny podstawowych produktów żywieniowych poszły w górę przez ostatnie trzy lata, szczecińska młodzieżówka “Młodych Demokratów” wybrała się do tamtejszego sklepu sieci “Biedronka” i dokonała tych samych zakupów, które w kampanii prezydenckiej w 2015 roku zrobił ówczesny kandydat PiS – Andrzej Duda. Efekt był piorunujący, zamiast 37,02 zł, młodzi działacze zapłacili 62 złote. /crowdmedia.pl/

Samorządy wolne od ideologii muszą zapewnić respektowanie praw człowieka, praw kobiet, zapewnić dostęp do "awaryjnej antykoncepcji" oraz in vitro, muszą być przyjazne mniejszościom - mówiła w sobotę liderka Inicjatywy Polska Barbara Nowacka. - Musimy zatrzymać skrajne szaleństwo prawicy - dodała. (http://www.tvn24.pl) x x Nowacka jak zwykle. Mądrze i wyraźnie.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Co myslisz o sprawie z Przywieczerskim ?

Gość Zuzanna Amelia  æ
Kiedy dokladnie sa wybory ?