Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczke... arch. 3

Polecane posty

gość dziś Otulona to ta sama idiotka która uważa że szczepienia są szkodliwe. x x Szczerze mówiąc nie pamiętam ale to bardzo prawdopodobne...:O

Gość gość
Też lubię Trzaskowskiego i żałuję że nie mieszkam w Warszawie bo bym głosowała na Trzaskowskiego

Może nie żałuje że tam nie mieszkam ale tez bym na niego głosował. Uważam, że on powinien przewodzić PO a nie Schetyna.

Gość gość
To prawda przewodnictwo Trzaskowskiego byłoby korzystne dla PO i niewykluczone że tak kiedyś się stanie,

Gość gość
gość dziś Jes wielu polityków ktorych cenie i lubię jednym z nich jest Borys Budka z PO ... x No niezupełnie cenię, ale zgadzam się, że Budka jest niezły i raczej on mógłby stanąc na czele PO, bo Trzaskowski nie ma aż takiej siły przebicia jak Budka. Na prezydenta W-wy jak najbardziej jestem ZA Trzaskowskim

Gość gość
Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Tworki. Z dziejów ostrego dyżuru. Poprzednie. 1...111213 14 Następne. otulona_snem dziś 2008 r czyli dokladnie mniej wiecej 10 lat temu z hakiem dziadyga zwana shatynem, napisal do mnie na kafe na naszym temacie politycznym obcej, nieznajomej kobiety, mlodszej od niego o prawie 20 lat, ze zaczail by sie za krzakami, czy za jakims innym zywoploten,w kazdym badz razie w jakichs zaroslach, i wypadlby z nich jakby mnie zobaczyl( w sumie nie wiem jak niby mialby mnie poznac jak na oczy mnie nie widzial i nie zobaczy), ale to nieistotne i cytujac"kopnalby mnie tak zebym sie nogami zakryla" o to ja sie pytam to nie jest damski bokser i on jest wedlug ciebie normalny?usmiech.gif A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre. otulona_snem dziś a skoro byl w stanie dziad napisac tak do obcej dziewczyny, to musial juz takich technik napadow zza zywoplotow uzywac na inne kobiety, najpewniej na swoja zdradziecka zonke szmate, jak sie dowiedzial ze mu rogi przyprawiausmiech.gif A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre. otulona_snem dziś dlatego to damski bokser A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

Gość gzub uuup
Morawiecki obiecał, że na polskich ulicach ma zagościć milion aut elektrycznych, a Polska miała wejść na rynek z produkcją własnych pojazdów. Okazuje się jednak, że rząd ma problem, ponieważ stracił jednego z kluczowych dla swojego projektu inwestorów. Z inwestycji nad Wisłą wycofało się niedawno BMW. Inwestorzy mówią: “Czy chcemy inwestować w kraju, który nagle zachowuje się tak, jak nie widzimy tego już nawet w państwach Trzeciego Świata? To niemożliwe. Polska nie jest już naszym priorytetem”

A tak naprawde napisałem, że gdybym miał taką kobietę jak ona to bym ją kopnął w doopę. I tyle. Jak widac po tym co wypisuje, miałem rację. :D

gzub uuup dziś Morawiecki obiecał, że na polskich ulicach ma zagościć milion aut elektrycznych, a Polska miała wejść na rynek z produkcją własnych pojazdów. Okazuje się jednak, że rząd ma problem, ponieważ stracił jednego z kluczowych dla swojego projektu inwestorów. Z inwestycji nad Wisłą wycofało się niedawno BMW. Inwestorzy mówią: “Czy chcemy inwestować w kraju, który nagle zachowuje się tak, jak nie widzimy tego już nawet w państwach Trzeciego Świata? To niemożliwe. Polska nie jest już naszym priorytetem” x x Kłamstwa Morawieckiego sa na podobnym poziomku co kłamstwa otulonej. Wg mnie to rząd rozdał wszystkie pieniadze odłożone na rózne inwestycje i zakupy (np dla wojska) i teraz mogą tylko opowiadać co by zrobili jakby mieli pieniądze.

Gość gość
Zuzanna Amelia Myrevin mówił, że Otulona jest bardzo ładna. Iftar też zresztą to potwierdziła. Jakby nie była ładna to by się z nią tylu nie żeniło. Bo jest głupia, wiec musi nadrabiać urodą.

Gość gość
gzub uuup dziś x Za czasów rządu PiS + KK toniemy w bagnie Co by tu jeszcze spie/przyć panowie, co by tu spie/przyć .... POLSKO OBUDŹ SIĘ !!!

Gość gość
gość dziś Zuzanna Amelia Myrevin mówił, że Otulona jest bardzo ładna. Iftar też x Jednemu podoba się matka, innemu córka ;) to stare powiedzenie jak świat. I dodam inne powiedzenie: 'ładnościa kapusty nie okrosisz' :P Uroda przemija ...

Gość gość
gość dziś Zuzanna Amelia Myrevin mówił, że Otulona jest bardzo ładna... X Czyli prawda stara jak świat. 'Każda potwora znajdzie swojego amatora' :-D

Gość gość
Otulonej przybył nowy adorator, znany i ceniony bloger kulinarny Maciek B.

Gość gość
Zuzanna Amelia Myrevin mówił, że Otulona jest bardzo ładna... X A co ma mówić że jego żona jest niezbyt ładna?:D

Gość Gocha T
Bruno Shatyn dziś gzub uuup dziś x Świat przemysłu i finansjery to nie wyznawcy Rydzyka i Kaczyńskiego, tylko ludzie myślący. Kto z nich zainwestuje w kraju gdzie nie przestrzega się własnej konstytucji i gdzie politycy patrzą kogo jeszcze można wydoić

Świat przemysłu i finansjery to nie wyznawcy Rydzyka i Kaczyńskiego, tylko ludzie myślący. x x To jasne. Kto by chciał inwestowac poważne pieniadze w Polsce?

Gość gość
Iftar też mówiła ze jest ładna, a to nie jest jej żona.

Gość gość
Z pasztetem by się trzech nie żeniło.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Bruno Shatyn dziś To jasne. Kto by chciał inwestowac poważne pieniadze w Polsce? X X X X O ile mi wiadomo to inwestycje w Polsce az tak zle sie nie mialy. Ale ile i jak dlugo mozna inwestowac ?

Gość gość
A ta nowohucka szmata bez honoru z ta swoja rzesza fanatykow na orange wyssanych z d**y bo nawet nie palca dalej glosi te swoje herezje tutaj na temat oddania wladzy w rece PO ktora to krytykuje program 500 plus ze nas na niego nie stac po czym sami chca dawac niby jeszcze wiecej LOL co za banda idiotow. No i trzaskowski na prezydenta warszawy a na huj nam gronkowiec w wersji meskiej bo co ladnie wyglada czy co?? Wy zj****e lewackie szmaty bez honoru was sie powinno juz dawno rozstrzelac oplacane klakiery z forum

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Odpuście sobie temat otulonej. Ładna czy brzydka i tak jest głupia. x Można o niej wiele rzeczy powiedzieć, ale nie to że jest głupia.

Gość gość
A ci dalej ta swoja wojenke tutaj prowadza biedoty umyslowe wielcy znawcy polityki swiata finansow i zycia spedzajacy pol zycia w sieci na czytaniu jakis herezji

Gość gość
Otulona jest głupia jak but, ta idiotka twierdzi że takiej choroby jak odra nie ma a szczepionki są szkodliwe .

Gość gość
Do 16:20 jak komuś jest brak rzeczowych argumentow to posiłkuje się wulgaryzmami i własnie po tym poznać zwykłego prostaka.