Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Pierwsze odchudzanie, szukam porady

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam wszystkich. Potrzebuje pomocy i rady. Przytylo mi sie ,s艂ysz臋 komentarze na ten temat. Zawsze drobna, szczup艂a a w te wakacje nie zalozylam 偶adnej sukienki bo brzuszek wystaje. Bior臋 sie za siebie. -Odstawiam piwo ( pilam regularnie min 1 dziennie, czasem kilka) teraz juz 4 dzie艅 nie pije -na 艣niadania jem w艂a艣nie musli (posiekane orzechy,rodzynki,suszone sliwki,migdaly,pestki dyni,zurawina i p艂atki owsiane) jem z miseczka kefiru - na obiad tylko kasza gryczana albo mieszanka innych z kawa艂kiem mieska lub warzywami - odstawilam bia艂e pieczywo,s艂odycze,s贸l - pije wi臋cej wody niz wcze艣niej min te 1,5 Teraz pytanie co jeszcze odstwic,co doda膰 co je艣膰 itp. Chce zrzuci膰 te 8 kg i wa偶y膰 jak kiedy艣 50kg. Mam 160.,Glownie chodzi o m贸j brzuch. Prosze poradzcie pom贸偶cie. Moze ktos zacznie ze mna??? Jedyne z czego nie zrezygnuje to poranna czarn膮 gorzka kawa bez dodatk贸w kt贸ra uwielbiam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
58 kg zastan贸w sie nad sob膮 robisz problem tam gdzie go nie ma, nie jedna dziewczyna chcia艂aby tyle wa偶y膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰22www3333
To zmie艅 forum na proana ha ha one szybko ci doradz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my艣l臋 ze rezygnacja z alko to dobr pomysl, te偶 chc臋 zgubi膰 jakie艣 10kg, na razie zrezygnowa艂am ze s艂odyczy i bia艂ego pieczywa, zacz臋艂am regularnie 膰wicz膰 i te偶 zam贸wilam sobie citrosept slim, to mi pomo偶e pilnowa膰 tego picia 1,5 l wody dziennie bo tyle trzeba dziennie pi膰 z nim, metabolizm si臋 podkr臋ci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 radz臋 zacz膮膰 od detoksu. Ja robi臋 go przed ka偶d膮 diet膮 przy pomocy sok贸w. Poczytaj sobie o detoksie sokowym Nawet specjalnie kupi艂am sobie wyciskark臋 ronic, 偶eby nie wydawa膰 zbyt wielu pieni臋dzy na soki, tylko robi膰 je samemu w domu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziekuje....co艣 jeszcze? A moze oczyszczanie przez picie samej wody i ziolek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Warto te偶 uprawia膰 seks systematycznie. Nie tylko poprawia kondycje organizmu i daje wiele rado艣ci. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepszy detox organizmu to p贸艂 cytryny i cep艂a woda zaraz po przebudzeniu. Diet臋 trzeba zacz膮膰 od zapotrzebowania kalorycznego i uci膮膰 10 - 20 % - Proste prawda 殴r贸d艂o kalorii jest bardzo wa偶ne - bo 500 kcal z chips贸w nie b臋dzie si臋 r贸wna膰 500 kcal ry偶 + pier艣 z kurczaka etc Dieta ma by膰 zdrowa + dobra jako艣ciowo, Dieta to nie g艂od贸wka. Efekty s膮 szybki i d艂ugotrwa艂e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak seks faktycZnie najlepszy , po tym to si臋 dopiero ma brzuch i sylwetk臋, a zw艂aszcza brzuch. No ale po 9 mcach mo偶na wr贸ci膰 do odchudzania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem Slimunox to najlepzy 艣rodke wspomagaj膮cy odchudzanie jaki jest oparty na naturalnych sk艂adnikach oraz skuteczny w dzia艂aniu. Sama przez 3 miesi膮ce stosowania chud艂am 12 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰 Autorko, to te偶 moje pierwsze w 偶yciu odchudzanie :) Mam 166 cm wzrostu, wa偶臋 teraz 61 kg. Tak by膰 nie mo偶e, najlepiej czuj臋 si臋 wa偶膮c do 56 kilo. Najgorsze jest to, 偶e nie wiem, jak uda艂o mi si臋 wrzuci膰 te par臋 kilo na siebie i nie wiem jak mam je zrzuci膰. Od tygodnia przymierzam si臋, pr贸buj臋 M呕 z r贸znym skutkiem. Mam plan taki, mo偶e kto艣 mi doradzi czy ok. Fitnes 2 razy w tyg W臋glowodany, pieczywo, ry偶, p艂atki, owoce itp, tylko na pierwsze i drugie 艣niadanie. Po po艂udniu i wieczorem warzywa, bia艂ko i troch臋 zdrowych t艂uszczy (np orzechy, pestki) Bez s艂odyczy, przek膮sek i na偶erania si臋 "po kokard臋" Wody pij臋 sporo, opr贸cz tego dwie kawy z mlekiem do po艂udnia i sporo zielonej herbaty przez ca艂y dzie艅. Chc臋 schudn膮膰 do po艂owy pa藕dziernika bo p贸藕niej b臋d臋 "bywa膰" i powinnam wygl膮da膰 pi臋knie. Od soboty trzymam si臋 nawet dzielnie. Nie chc臋 bra膰 偶adnych cudownych suplement贸w, chc臋, 偶eby m贸j metabolizm sam si臋 podkr臋ci艂 na wy偶sze obroty i nie wyhamowa艂, kiedy przestane co艣 tam 艂yka膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny zastan贸wcie si臋 nad sob膮. Odchudzacie sie z ko艣膰 na o艣膰. Nie macie wiekszych problem贸w jak 5 kg nadwagi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Taj ,jasne, ka偶da nadwaga zaczyna si臋 od 5 kilo. uwa偶am, ze lepiej teraz, p贸ki jest tego ma艂o, ni偶 jak b臋dzie + 30 kg, rozci膮gni臋ta sk贸ra i rozregulowana przemiana materii. Trzeba si臋 pilnowa膰, to po prostu profilaktyka, tak samo jak leczenie niewielkich ubytk贸w w z臋bach podczas regularnych wizyt u dentysty zamiast leczenia kana艂owego czy wyrywania z臋b贸w kiedy sie nie dba i idzie po 15 latach np

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Asica
MI w odchudzaniu bardzo pomog艂o zastosowanie Foreverslim. Moim zdaniem to jeden z najlepszych tego rodzaju 艣rpodk贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i co tam Autorko, dietk臋 trzymasz, 膰wiczysz? Bo ja dwa kroki do przodu, jeden w bok, ale powolutku brn臋 w t臋 艣wietlan膮 przysz艂o艣膰 laski z tali膮 :). 艢mieje si臋 dzi艣, 偶e "odesz艂y mi wody" - na wadze jak byk 59,5 kg. W膮tpi臋, 偶eby to by艂 realny spadek wagi, ale opr贸cz ma艂ego kawalka sernika w poniedzia艂ek na razie wytrzymuj臋 M呕

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No witam tu autorka. Jakos sie trzymam. Nie cwicze poniewa偶 mam problemy z kr臋gos艂upem. Boje sie wi臋kszego ruchu bo wiem jak to sie sko艅czy. Chce zrzuci膰 tylko ten cholerny brzuch. Puki co m贸j jadlospis wygl膮da tak: rano szklanka ciep艂ej wody samej lub z octem jablkowym, potem kawa. 艢niadanie jogurt naturalny z w艂asnym my艣li ( p艂atki owsiane wymieszane z suszonymi sliwkami,rodzynkami,orzechami,pestkami dyni- taka dos艂ownie garsta) drugie 艣niadanie dwie malutkie kromeczki ciemnego pieczywa z pomidorem lub papryka, obiad miseczka kremu z pora albo ry偶 z warzywami/ kurczakiem. Podwieczorek jakis owoc,chrupki kukurydzine albo kefir,maslanka. I du偶o wody,ziulek itp.Pokusy sa. No ale c贸偶...trzeba walczyc. Dzi艣 skusilam sie na kilka frytek bez t艂uszczu...ech. a jak u ciebie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem tu nowa. Autorko tematu dopinguj臋 Ci :) 艢wietnie, 偶e zacz臋艂a艣 i si臋 trzymasz 艂adnie :) Lepiej powoli d膮偶y膰 do celu ni偶 potem wpa艣膰 w jojo. Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale 艂adnie trzymasz diet臋, Autorko :). Ja 膰wicz臋 dwa razy w tygodniu i sporo mnie to kosztuje, kondycja po leniwych wakacjach s艂aba. Nie poddaj臋 si臋, do M呕 doda艂am RD (Rusz D..臋). B臋d臋 mia艂a trudny weekend w diecie - jad臋 w go艣ci i pewnie skusz臋 si臋 na par臋 rzeczy (jak znam siebie). Ale to takie moje "kroki w bok" - nie do ty艂u :), bo nie cofam si臋 i d膮偶臋 do celu. Mam miesi膮c na schudni臋cie, obieca艂am to sobie, a kocham siebie, wi臋c nie moge obietnicy danej ukochanej osobie z艂ama膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu autorka. R贸wnie偶 wam dopinguje,mi艂o s艂ysze膰 s艂owa kt贸re podbudowuja. Mimo ze nie cwicze to staram sie wsz臋dzie na piechote,zamiast windy wybieram schody itp. Mia艂am juz jedno podej艣cie do odchudzania na wiosn臋. Uda艂o sie zgubi膰 4 kg ale wymieklam i szybko znowu przyby艂y. Teraz musze sie trzyma膰. Ech.... Jak mam napady pokusy czy g艂odu to zapijam to kefirem albo sokiem pomidorowym. Pomaga. No i duuuuzo wody. Co jest troch臋 irytujace bo ci膮gle latam do 艂azienki. Podajcie swoje menu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja napady g艂odu zajadam warzywami - marchewka, sa艂ata, pomidor, kilka rzodkiewek. Dobrze robi艂 mi sok pomidorowy - musz臋 kupi膰. Po przebudzeniu zawsze szklanka wody Na 艣niadanie najcz臋艣ciej jem kanapki: dwie kromki razowego 偶ytniego chleba z ziarnami, ser 偶贸艂ty, lub szynka, lub twaro偶ek + jaka艣 zielenina - kie艂ki, szpinak, rukola. Do tego kawa z mlekiem. Nie s艂odz臋 napoj贸w, nie przepadam za sokami (chyba, 偶e w drinku z alkoholem:) ), nie pij臋 w og贸le napoj贸w gazowanych. W pracy wypijam ok 1 l zielonej herbaty, + wody chyba drugie tyle. Jako艣 kolo po艂udnia druga mala kawa z mlekiem. Drugie 艣niadanie - jogurt naturalny z musli Przek膮ska - najcz臋sciej jab艂ko, albo marchewka Wczoraj zjad艂am jeszcze dwie kromki chrupkiego chleba z twaro偶kiem i ogorkiem ma艂osolnym Obiad - pier艣 z indyka z patelni - porcja normalnej wielko艣ci jeden plaster (bez panierki, marynowa艂a si臋 przez dzien w lod贸wce w przyprawach). do tego domowe leczo warzywne Zjad艂am jeszcze na wczesn膮 kolacj臋 zielon膮 sa艂at臋 z 艂y偶k膮 upra偶onych pestek s艂onecznika + olej z orzech贸w i sok z cytryny Naprawde si臋 najd艂am wczoraj :D Dzi艣 jestem po kawie, na 艣niadanie by艂a jedna kromka razowca z serem z贸艂tym i p贸艂 papryki czerwonej. W pracy wypi艂am ju偶 dwa kubki zielonej herbaty i zjad艂am kromk臋 chrupkiego chleba. Zjem jeszcze jab艂ko i jedn膮 kanapk臋 tak膮 jak na 艣niadanie. Na obiad b臋dzie duszony fielt z dorsza z broku艂em posypany p艂atkami migdalowymi kolacji nie planuj臋 bo dzi艣 nie 膰wicz臋, najwy偶ej zjem marchewk臋 lub wypije szklaneczke soku pomidorowego za Wasze zdrowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Super. Fajnie ze nie jestem sama. Razem razniej. Ja dzi艣 na obiad robi艂am ruskie dla rodziny. Sama rabie sobie kasz臋 z warzywami: marchewka,groszek,papryka. Taki misz masz. Byle nasycilo. A na kolacje wypije szklank臋 kefiru. Kiedy艣 na przegryzke kupowalam taki mix salat pakowany. Jadlam jak czipsy i by艂 ca艂kiem dobry,bez niczego. Musze do tego wrocic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣c :). Wczoraj uda艂o mi si臋 bez kolacji, pi艂am wod臋. Dzi艣 wszystko zgodnie z planem na razie. Odezw臋 si臋 w poniedzia艂ek, zobaczymy jak bardzo b臋d臋 dzielna w weekend. Szkoda mi tego wyciszonego wilczego g艂odu, kt贸ry pewnie si臋 nakr臋ci przez te dwa dni. Oby nie, trzymajcie za mnie kciuki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Dariusia
Mi w odchudzaniu bardzo pomog艂o zastosowanie Foreverslim, ale co do porad, to nie zapomnij o systematycznych 膰wioczeniach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu autorka. Dzis moje menu... 3 kromki chrupkiego razowego chleba z salata I serem zoltym. Potem dwie szklanki soku pomidorowego, kolacja 2 kromki zwyklego chleba (taki tylko mialam) z pomidorem ogorkiem I cebula. Do tego zielona cherbata I woda w ciagu dnia. A I na obiad skusilam sie na dwa placki ziemniaczane. mysle ze to jakies 700 kcal wyszlo. A jak u Ciebie w weekend?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣c, u mnie w weekend by艂o bez diety ale i bez jakiego艣 ob偶arstwa :). S艂odyczy nie jad艂am, chocia偶 by艂y i kusi艂y. Jad艂am to co by艂o ale niedu偶e porcje. Taki zwyk艂y weekend bezdietowy. Dzi艣 ju偶 grzecznie, cho膰 okropne g艂odna si臋 czuj臋. Pije zielona herbat臋, pogryzam marchewk臋, wracam na s艂uzn膮 drog臋:). Nie wa偶臋 si臋 na razie, bo boj臋 si臋, 偶e co艣 tam wskoczy艂o na +, ale odrobi臋, nie mam wi臋cej planowanych imprez w najbli偶szym czasie. Zwa偶臋 si臋 pod koniec tego tygodnia, powinno by膰 -2 kg (chocia偶 dzi艣 w膮tpi臋, niestety)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Anika
MI w odchudzaniu bardzo pom贸g艂 Foreveslim., gdybym mia艂a zaczyna膰 ponownie, na pewno si臋gn臋艂abym po ten suplement

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zuzaa2
Najlepiej poradzi膰 si臋 specjalisty, ja skorzysta艂am z pomocy wygodnejdiety, u nich mam posi艂ki odpowiednio zbilansowane, smaczne i zdrowe wi臋c wiem, 偶e odchudzam si臋 bezpiecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕eby odchudzanie z Slimunox przynios艂o oczekiwane efekty to nale偶y trzyma膰 sie zasad kuracji.Je偶eli to si臋 zrobi to nie ma takiej mo偶liwo艣ci aby nie schudn膮c.Wi臋c takie niewielkie zmiany i nied艂ugi czas stosowania a jaka r贸偶nica wy wygl膮dzie i samopoczuciu.

Udost臋pnij ten post