Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię się odchudzać

Polecane posty

Gość gość

Jestem osobą przy kości przy wzroście 178cm waże 86kg Od lat próbuje się odchudzać z marnym skutkiem. Miałam początki anoreksji następnie przerodziła się to w bulimie. A obecnie cierpię na kompulsywne objadanie. Kiedy zaczynam dietę jest ok ale po pewnym czasie przychodzą myśli, że i tak nikt nie będzie mnie chciał, że i tak to nic nie zmieni. Jest mi z tym ciężko, nigdy nie potrafiłam siebie zaakceptować. Kiedyś byłam bardzo szczupła ale pewne zdarzenie spowodowało, że zaczęłam się objadać. Jest mi bardzo źle z sama sobą.

Gość gość
Pomyśl o tym, że jak będziesz szczupła od razu staniesz się piekna. Będziesz widziała w lustrze swoją prawdziwą twarz a nie cudzą, będziesz miała piekną figurę i będziesz mogła podkreślać jej piękno elegancką bielizną. Od razu poczujesz się lepiej, nie tylko z powodu super wyglądu ale również tego, że byłaś silna, zmotywowana i wytrwała. W ten sposób sama okażesz sobie szacunek. Ludzie będą ci zazdrościć, podziwiać i szanować.

Gość gość
Idź do psychologa. Mi pomógł jak miałam zaburzenia jedzenia. Skoro podejmowałaś próby i nie wyszło, to znaczy, że sama sobie z tym nie poradzisz. Nie przedstawi Ci się nagle w głowie. Skorzystaj z pomocy, to żaden wstyd.

Gość gość
Do 12:01 O właśnie boję się wstydu, że ktoś się dowie.