Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hashimotoona

Lepszy sen po euthyroxie na Hashimoto?

Polecane posty

Gość hashimotoona

Witam, od miesiaca biore regularnie euthyrox 50, przedtem byly przerwy lub bralam bezposrednio przed sniadaniem (teraz odczekuje godzine) Dzisiaj po wielu latach, chyba 10 sie wyspalam. Czuje sie PIERWSZY raz zregenerowana.Przez cale zycie,nawet jesli bylam bardzo zmeczona, kladlam sie spac i wstawalam wczesnie rano to bylo tragicznie. Mam nadzieje,ze dzisiejszej nocy bedzie podobnie.czy to zasluga brania tabletek? czy wyrownanie hormonow ma wplyw na dobry sen? Czy ktos sie tez orientuje dlaczego jesli poszlam spac o 21.00/22.00 i wstawalam o 5 rano to bylam nieprzytomna? Ja ogolnie zle znosze wczesne wstawanie.

Gość gość
Biorę eutyrox 50 codziennie i śpię całkiem nieźle. Rano cięzko mi wstać. śpię ogólnie ok. 10 godzin i bardzo regularnie, nie zarywam nocek.

Gość hashimotoona
dziekuje za odpowiedz. U mnie tez jak 10 godzin sie to moge powiedziec,ze jestem wyspana.ponizej 10 godzin jest zle:/ Czuje sie zle z faktem, ze spie tak dlugo.Ojciec mi zawsze mowil,ze jestem leniem i ze za dlugo spie ale to jedyna droga aby jakos funkcjonowac. Mam 36 lat.