Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy między nimi jest coś jeszcze czy związek przechodzony?

Polecane posty

Gość gość
Tak i specjalnie mówił ,,Stosunkowo przyjemny" ironiczne i z uśmiechem do kolegi.

Gość gość
bo kobieta nie zawraca facetowi głupoty takimi sprawami..skoro ma projekt i jedzie wybierac koronke to jest oczywiste ze tam jedzie,rozmawiali o tym wczesniej i po co miala mu 20 tys razy gadac.? tylko takie ułomki jak ty nie rozumieja

Gość gość
tak ironicznie wez nie p*****l... raczej zartem i naciskiem na slowo stosunkowy w to predzej uwierze

Gość gość
Ich rozmowa wyglądała tak -o moje kochanie stesknilo się za mną . Już tak szybko -Głuptasie zapomniałeś czegoś -caluska na dowodzenia -Możesz powtórzyć telefonu zapomniałeś Jadę potwierdzić projekt i wybrać koronkę -piszesz mi sam projekt - Nie. Mogę Ci powiedzieć,że będzie skromna,prosta,górka z koronki, dół z muślinu z rozcięciem,długi rękaw, plecy odkryte Nie czepiam się rozmowy o sukience! 22.17 co za różnica czy żartem czy ironią? Chodziło o niezbyt udany weekend.

Gość gość
Kurfa nie wiem czy autorka to trol czy jest aż tak chora psychicznie.

Gość gość
czy ty bierzesz jakies leki? pytam serio? stosunkowo udany weekend to nie jest nieudany weekend, ile można Ci tłumoku tłumaczyc?

Gość gość
A niby jaki ? Nie biorę leków bo jestem zdrowa. Dla mnie stosunkowo przyjemny weekend to weekend fajny ale bardziej normalni niż bardzo udany.

Gość gość
U nas sobie życzymy stosunkowo udanej nocy :D kumasz babo? Bara bara to oznacza tak naprawdę. Oczywiście w ich przypadku nie moim.

Gość gość
U mnie sie mowi stosunkowo udany weekend jak sie duzo bzykales w ten weekend ;) serio.

Gość gość
Myślę że nie powiedział by do kolegi o unijnym weekendzie kiedy w poczekalni siedziałam ja (jeszcze pacjentka)

Gość gość
właśnie o to chodzi...słowo stosunkowo samo w sobie znaczy ''w miarę, całkiem ale w połączeniu ze słowem ''przyjemny'' ;-) stosunkowo przyjemny...ludzie w związkach doskonale wiedzą o co chodzi a ciemniak doszukuje drugiego dna.

Gość gość
dlatego powiedział stosunkowo przyjemny i się do niego porozumiewawczo uśmiechnął. Ironię to ty sobie uroiłaś w głowie.

Gość gość
po co drugi raz wklejasz ich rozmowę? Nawet ktoś niezorientowany skojarzy tą sukienkę z suknią ślubną. Muslin to jeden z najczęściej wybieranych na suknie ślubne materiałów.

Gość gość
Trzeba na weekend wyjechać żeby seks uprawiać?

Gość gość
jasne,że nie trzeba ;-) ale podobno wyjechał i miał stosunkowo przyjemny wyjazd;-) w ich mieszkaniu pewnie robili to już wszędzie. Mała odmiana,inne miejsce to fajne urozmaicenie.

Gość gość
O ile ona tam była

Gość gość
Oni tutaj mieszkają gdzieś od początku wiosny albo trochce wcześniej więc bez przesady.

Gość gość
oj dziecinko, jak na te swoje 22 lata to mało jeszcze rozumiesz. Seks tak Cię gorszy, co ten chłop po 30 miałby z Tobą robić. Chyba smerfy oglądać.

Gość gość
Nie gorszy ale słyszałam że ginekolodzy są tak przezarci pracą że nie mają ochoty. A on jeszcze dużo pracuje.

Gość gość
Po 30 libido spada.

Gość gość
to nie jest tendencja ogólna a raczej kwestia indywidualna. Jeśli jest zdrowy,aktywny to raczej ma libido na dobrym poziomie ;-)

Gość gość
Zawsze można kupić wiagre i będzie stała pała jak u dzejka g. w filmie.

Gość gość
Nie wiem czy on jest aktywny. Bo kiedy miałby ćwiczyć ale jest szczupły, jakieś tam mięśnie ma. Coś jak jego narzeczona nie ćwiczy a chudziutka.

Gość gość
a ja słyszałam,że doskonale potrafią oddzielić pracę od życia prywatnego i narażeni na różne, nieraz mało estetyczne widoki jeszcze bardziej pragną swoich partnerek i co?

Gość gość
23.13 skąd masz takie informacje?

Gość gość
nno i dochodzimy do sedna. oboje szczupli bo razem stosunkowo udanie ćwiczą.

Gość gość
23:13 no widzisz, nie tylko ty znasz ginekologów ;-)

Gość gość
miało być 23:14 ;)

Gość gość
Ale z was wariatki :D