Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy między nimi jest coś jeszcze czy związek przechodzony?

Polecane posty

Gość gość
o jakie mądrości ludowe hehe...nie łudźcie się, jutro napisze, że doktorka nie było albo ona nie miała odwagi.

Gość gość
Jestem umówiona na jutro.

Gość gość
Co ma otwarcie gabinetu do bycia razem? Naprawdę tęsknię za nim. Nie widziałam go od piątku.

Gość gość
Czekamy na relacje z gabinetu

Gość gość
Bardzo stresuje się dzisiedzisiejszą wizytą. Chce wypaść jak najlepiej.

Gość gość
Pipa umyta?

Gość gość
Użyłam brokatu, doktor był zachwycony. Powiedział, że jeszcze nigdy żadna pacjentka tak ładnie nie wyglądała. Później się rozpłakał i powiedział, że tyle lat prosił narzeczoną, by się brokatowała, a ona nie chce. Powiedziałam mu, że ja zawsze jestem trendy i wiem co jest modne, a w domu mam całą kolekcję brokatów intymnych. Później zaczął płakać jeszcze bardziej i zwierzył mi się, że on chce się żenić, a ona odwleka. Powiedziałam mu, że ja chęnie za niego wyjdę, a on na to, że się zastanowi i da mi odpowiedź w następny piątek. Muszę pójść po katalog pierścionków, bo jeśli się zdecyduje, to od razu mu wskażę, który mi się podoba. Jak myślicie, szukać czegoś wytwornego, czy skromnego, klasycznego? No i na następny piątek kupię mu perfumy, żeby nie używał od tamtej laski. Kupię Pumę. Tylko zastanawia mnie, dlaczego ona jest taka szczupła, skoro nie ćwiczy? No intryguje mnie to? Nic nie je? Spokojnie nosi xs.

Gość gość
Popsikaj psite kenzo. Będzie oszolomiony.

Gość gość
8.52 podszyw. Do lekarza idę później. I dzisiaj jestem pierwszą pacjentką. Ale owszem intryguje co robi że jest tak szczupła nie cwiczac z samego jedzenia nie dałby rady. Chyba że nic nie je. Tak samo nie rozumiem zachwytu na jego perfumami. Naprawdę są to takie dobre perfumy czy jak ?

Gość gość
To wyżej to podszyw, tu autorka. Nie używam brokatu do miejsc intymnych, w życiu bym nie poszła do niego tak zrobiona na badanie jeszcze by mnie wziął za ruską tirówkę i pogonił z gabinetu. Płaczący ginekolog nad ci/pą, jeszcze tego w kinie nie grali, ale masz bujną wyobraźnię podszywie. Perfum mu nie kupię, bo ja nie zarabiam tak dużo jak on, sama używam najtańszych podróbek bym stykła od wypłaty do wypłaty, co myślicie, że te sportowe buty co mam na nogach są adidasa? Otóż nie, sama doszywałam paski i logo, prawda, że wyglądają jak oryginały, wszyscy się nabierają. Jak zdobędę doktorka to będzie mi kupował tylko oryginalne. Dziś się dobrze postaram, byle bym znów nie dostała orgazmu podczas badania, bo to takie krępujące. Trzymajcie za mnie kciuki, potem wam napisze jak było

Gość gość
Kobiety które ponizaja się w ten sposób dla jakiegoś siura muszą naprawdę mieć coś z głową grubego. Bo i ile rozumiem że może się jakiś podobać bardzo to o tyle robienia z siebie kretynki już nie pojmuje. Bądź co bądź siur to jednak tylko siur. Niezależnie od zawodu doktorka czy wyglądu. Czy siura już wspomnianego. Ale prowo zacne więc kontynuujcie :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Może jest cięzko chora? Może to geny? Jaką ci to robi różnice? Chodzi ci o doktorka, a nie o nią, więc dlaczego na niej się skupiasz? Zaproś go na kawę, będziesz miała jasny obraz sytuacji.

Gość gość
Nie wygląda na chorą. Jest szczupła, ale twarz, włosy wszystko ma tak zdrowe. Geny na 100 procent nie. Jej babcia od zawsze ważyła za dużo. Jej mama wygląda normalnie ale nie jest bardzo szczupła ani chuda. Skupiam się na niej bo przeszkadza mi w zdobyciu.

Gość gość
Autorko, osobiście uważam, że nie powinnaś się wcinać w ich związek i niepotrzebnie się doszukujesz "dowodów" na to, że on jej nie kocha. Ale ok, doradzę ci. Kup sobie feromony (prawdziwe, nie podróbkę https://www.feromony.pl/sklep/dla-kobiet/feromony-damskie. Bądź zawsze uśmiechnięta i patrz mu w oczy. Nic pierwsza nie proponuj, niech on sam zaproponuje. Daj sobie miesiąc na uwiedzenie. Jeżeli w tym czasie on nie przejmie incjatywy, to znaczy, że nic z tego.

Gość gość
gość dziś A Ty myślisz, że on z nią jest dla figury? Związek to coś więcej. Suoncentruj się na nim, nie na niej. Przecież nie sprawisz, że ona przytyje :D

Gość gość
Dlaczego jest z nią skoro nie kocha jej.

Gość gość
Autorko, odpowiadam na Twoje pytanie z tematu. Tak, między nimi jest coś jeszcze. Możesz zamknąc temat.

Gość gość
Może właśnie dlatego z nią jest ;-) Bo ją po prosu kocha. ;-) prawda jest prosta, tylko idioci doszukują się pokrętnie jakiegoś innego tłumaczenia. Ps śledzisz ją 24 godziny na dobę,że wiesz że nie ćwiczy? Może zaczęła ćwiczyć w domu, może mają sprzęt i własną siłownię w domu? A może po prostu dużo się kochają ;-) śmieszne są te tłumaczenia o zmęczeniu doktorka, na to nawet najbardziej zmęczony mężczyzna ma siły(pomijam tych z problemami zdrowotnymi). Pps. Z czym ty tak wkółko do tego gina latasz? Muszisz mieć powó,poza takimże chcesz zaprosić go na kawę.;-) Rozumiem kontrol, cytologię, jakąś infekcję ale tak wkółko? Masz grzybicę nawracającą czy jak? :-D

Gość gość
Nie śledzę ją, ale moja koleżanka mieszka w tym samym bloku. To ona mi powiedziała, że o 7.20 wyjeżdża z domu, a moja koleżanka o tej samej godzinie wychodzi do pracy i co się spotkają to żartują, że zgrały się. On wychodzi tak samo jak ona. Mimo że pracę ma pod nosem. Wraca do domu 19-20. Siłowni nie mają, bo to jest zwykle 3 pokojowe mieszkanie. Mają dokładnie takie samo jak koleżanka. Z tego co ona rozmawiała z moją koleżanką oni pozbyli się jednej ściany działowej,żeby powiększyć salon z kuchnią, więc oni mają 2 pokoje tak na dobrą sprawę. Też powiedziała,że nie planują mieszkać tam kilka naście lat. Wątpię żeby ćwiczyła wracając w takich godzinach. Ostatnio byłam jego ostatnią pacjentką. Przede mną pil kawę a nadal był zmęczony. Ledwo stał na nogach i patrzył na oczy. I po tylu godzinach miałby ochotę jeszcze na seks? Będąc tak zmęczonym? Po za tym on jest gienkologiem. Widzi przynajmniej kilka kobiet dziennie z problemami myślisz że nie odechciewa mu się?

Gość gość
Ona też jest kobietą.

Gość gość
O,to jeszcze gumowe ucho masz ;-) Tak, Ona jest kobietą...jego ukochaną, narzeczoną i tak, myślę, że nie odechciewa mu się ;-)

Gość gość
Widząc go o godzinie 20 gdzie pewnie wyszedł zaraz po mnie uważam że myślał o łóżku ale tylko o śnie.

Gość gość
Tak tak, wmawianie sobie takich bzdur doda ci odwagi ;-)

Gość gość
Skąd wiesz że to bzdury? Chyba dobrze widzę.

Gość gość
Autorka jest tak durna że aż śmieszna :) mam nadzieję że po tym wielkim coming out facet przestanie cię przyjmować że względów etycznych.

Gość gość
Autorko, skoro teraz jest taki zmęczony, że na seks nie ma siły, to myślisz, że gdyby z Tobą był, byłoby inaczej? :) Ocknij się, oni MIESZKAJĄ razem, układają wspólne życie. Zachowujesz się jak psychofanka.

Gość gość
Niby doktor i prawnik a mieszkanie 2 pokojowe.

Gość gość
Jaki tam doktor i prawniczka, oni dopiero są na początku swej kariery. Zainwestowali kupę kasy w studia i gabinet, jeszcze minie kilka lat zanim wyjdą na "zero" i zaczną zarabiać. Mieszkanie 2 - 3 pokojowe na teraz jest akurat w ich sytuacji. Nawet kawalerka byłaby ok, bo 3 pokoje to jednak tak super tanio nie jest. Za 10 lat będą mieć dom, teraz mają mieszkanie :) Pewnie dzieci nie planują, zanim nie staną mocno na nogach, więc do ślubu też im się nie spieszy. Wszystko jest kwestią czasu. Autorko, jesteś młoda i naiwna. Myślę, że Doktorek wszystkiego się domyśla :) A tak swoją drogą, serio można w banku pracować bez studiów? Myślałam, że trzeba jakieś finanse skończyć.

Gość gość
Nie wiem czy jakiekolwiek studia jej pomogą. Nawet jeśli w jej optymistycznym założeniu rzadko ze sobą sypiają, to śpią razem w jednym łóżku, przytulają, biorą wspólny prysznic, dotykają, pieszczą itd. wszystko to co robi para młodych, mieszkających razem ludzi w związku. Ona jednak jest przekonana że to biały związek, pewnie jeszcze śpią w oddzielnych pokojach :-D