Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy między nimi jest coś jeszcze czy związek przechodzony?

Polecane posty

Gość gość
On jako ginekolog ma świadomość późnych ciąż. Dużo gienkologow rozwodzi się. 21.07 miał w miarę udany weekend - seks, ma zaplaone światło w sypialni=seks, boli go kręgosłup=seks. Uwierz mi zaprosze jeszcze raz. Spróbuję. Czy ktoś mi zabroni? Mam super znajomych, prace. Co ja mogę zrobić? Zastanawiam się jak poznać czy mieć jakieś dowody jak u nich jest?

Gość gość
20.30 O.prosze. Kolejny dowód sekretarki. Ocenianie gustu partnerki. Ta kupiła perfumy, tamta świecznik. Jedno i to samo, tylko pozmieniać trochę i prowo się kręci.

Gość gość
Zapytałam o gust bo on skomentował że ona ma dobry gust.

Gość gośćNualla OBrien
do hejta z 20:48 corka lekarzy ktora nie wie jak sie pisze poprawnie??? a mianowicie co takiego ??? oswiec mnie alfo i omego zalosna , tacy lekarze nas lecza..jacy ...??? no jacy?? corki lekarzy nie lecza kretynko , zalosna durna babo .nikt lba nie zadziera, nie masz o co sie do mnie przyczepic tylko zazdrosc cie zzera .

Gość gość
Jako ginekolog ma świadomość dlatego wie jak się przed nią zabezpieczyć. Jest młodym,przystojnym mężczyzną w związku a nie księdzem :-D i tak,uprawia seks,czy Ci się to podoba czy nie. Większość ludzi w związkach, którzy mają zapracowany tydzień, w weekend odrabia zaległości, także w łóżku. Zapros, tylko to ci zostało .

Gość gość
jakby twoi znajomi byli tacy super to by odradzili ci żebyś nie robiła z siebie kretynki przed ginekologiem.

Gość gość
W weekend był na wyjeździe. Wpisałam siebie w google sukienka z muslinu z koronką. Nic specjalnego zwykła sukienka.

Gość gość
Do zazdrosci mi potrzeba wiele. I co się rzucasz jak wesz na grzebieniu?

Gość gość
sukienek z takiego materialu sa setki tysiace...poza tym to projekt byl,,być może jej autorski,nie widziałaś modelu, nie masz pojęcia jak wygląda, tylko wpisałaś pierwszą lepszą kieckę z google. Serio,p******a jestes. szkoda czasu na ciebie.

Gość gość
przecież ona mogła pojechać razem z nim lub do niego dojechać. Upośledzona Jesteś czy tylko udajesz?

Gość gość
jak wpisujesz sobie sukienka muslin z koronka to 99% wyszukanych wyników to suknie ślubne.

Gość gość
Właśnie jest ich milon a ślub jest tylko jednen (zazwyczaj).

Gość gość
slub to wyjatkowy dzien i sukienka tez bedzie wyjatkowa, taka jaka ona chce.

Gość gość
Suknie ślubne zwykle skromne wyświetlają się. Mogła pojechać razem z nim. Ok. Ale jak wyszło z rozmowy z jego kolegą nie zbytnio zadowolony.

Gość gość
Ma gust do facetów, do perfum, suknie też będzie miała fajną.

Gość gość
stosunkowo przyjemny weekend to dla ciebie weekend nieudany? jestes chora :-D

Gość gość
Stosunkowo przyjemny weekend = w miarę fajny weekend ale bez szału.

Gość gość
Kobiety z klasą wybierają delikatne kreacje, podkreślające ich urodę a nie bazarowy szyk.

Gość gość
21:58 według ciebie i tylko według ciebie. Za mala jestes by zrozumiec ze to znaczy udany ;-)

Gość gość
22.02 w miarę udany przecież to pisze.

Gość gość
jeśli jechała z projektem do krawcowej to będzie miala wyjątkową suknię, uszytą specjalnie dla niej.Sama wspominałaś o odkrytych plecach, rozcięćiu a po guglach szukasz jej kiecki :D stuknij się w łepetynę

Gość gość
skoro byl udany to doktorek nie mogl byc niezadowolony. sama sobie przeczysz autoreczko.

Gość gość
Wiem,że sukienka będzie szyta specjalnie dla niej ale chciałam zerknąć mniej więcej jak wyglądają takie suknie. Wszystkie prawie takie same. I dalej uważam, że odkryte plecy i odkryta noga pod ołtarz nie pasują.

Gość gość
22.07 prawie udany to nie jest weekend udany.

Gość gość
mało kobiet ciągnie facetów w takie miejsca :-D po co jej facet ma się plątać jak będzie omawiała z krawcową techniczne szczegóły;-) prędzej się bierze mamę, siostrę,przyjaciółkę. Nie masz pojęcia o przygotowaniach do ślubu.

Gość gość
jezu jaka ty nudna jestes spadam stad mam ciekawsze zajecia

Gość gość
Ale oni nie rozmawiali o jechaniu razem do krawcowej. Pytał jej czy pokaże mu projekt.

Gość gość
A co mają robić ludzie żeby pokazać że bylo z***biscie? Fajerwerki w dupska wsadzić?

Gość gość
przestan sobie wmawiac debilko ...facet powiedzial stosunkowo przyjemny wiec to znaczy dokladnie ze bylo fajnie a nie ze prawie udany. jprdl idę stad

Gość gość
To jaką wy macie definicję stosunkowo udanego weekendu ? Skoro gdzieś pojechali wiadomo że lazili nie odpoczeli.