Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy między nimi jest coś jeszcze czy związek przechodzony?

Polecane posty

Gość gość
Czekamy na relacje z wizyty

Gość gość
I nic? Zawiodłas mnie autorko.

Gość gość
Szkoda ze autorka zamilkła. Fajnie się czytalo pomimo że każdy wie że to prowo :D

Gość gość
14:06 To prawda ;-)

Gość gość
A tak się ciekawie zapowiadało. Chyba lekarz dał jej kosza haha

Gość gość
show must go on...będzie ściemniać, że była z nim, dlatego nie może pisać. Btw, teraz myśli jak to rozegrać, co napisać. jak przeczytałam ten podszyw o brokacie to oplułam monitor ze śmiechu.

Gość gość
Przepraszam że dopiero teraz piszę. Przyszłam na wizytę pół godziny wcześniej. Byłam jedyna w poczekalni a jego kolega stał przy recepcji. On przyszedł 20 minut wcześniej -Ooo widzę że kolega wyluzowanu po weekendzie. Jak było? -stosunkowo przyjemnie I wyszedł przebrać się. Później przyszła jego narzeczona weszła do jego przebieralni i mniej więcej napiszę Wam jak wyglądał ich dialog -O moje kochanie stęskniło się za mną już tak szybko - Głuptasie zapomniałeś czegoś -Caluska na do widzenia -możesz powtórzyć ale zapomniałeś telefonu Później ona powiedział do niego -Jadę potwierdzić projekt i wybrać koronkę - pokażesz mi projekt - nie mogę Ci powiedzieć że będzie skromna,prosta, góra koronka na długi rękaw, plecy odkryte, dół z muślinu z rozcięciem dopiero w styczniu zaczną ją szyć Ja nie odwazylam się na nic. Spotkam go na naturalnym gruncie i wtedy będę działać.

Gość gość
Wolę moja telenowele nuda i sztampa.

Gość gość
Weekend stosunków przyjemny autorki twoje wątpliwości o braku seksu w ich związku poszły w niepamięć.

Gość gość
I jak się autorko czujesz z tym że pokazałas cipke bez powodu na darmo? Miał byc podryw a jest płacz

Gość gość
Czemu płacz ? Podryw będzie na neutralnym gruncie. Podrywałam go,ale bez szału. Dzisiaj był bardzo zrelaksowany,uśmiechnięty. 16.35 stosunkowo to inaczej w miarę.

Gość gość
Haha. W następnym odcinku będziesz świadkiem seksu w gabinecie?

Gość gość
Jeśli ten post jest faktycznie Twój to masz jeszcze wątpliwości co do tego,że: -kochają się -biorą ślub -uprawiają seks Miałaś odpuścić jeśli przekonasz się że to coś poważnego. Nie musiałaś już o nic pytać bo sytuacja się wyjaśniła. Jak sądzisz, jak po takiej rozmowie jaka miała miejsce, przyjąłby Twoje zaproszenie na kawę? Jesteś aż tak głupia by dalej próbować?

Gość gość
w tym wypadku stosunkowo nie znaczy w miarę ;-) stosunkowo jest przyczyną tego że jest zrelaksowany i uśmiechnięty. ;-)

Gość gość
długo nad tym myślałaś,autorko ;-D

Gość gość
Nie napisałam wcześniej bo byłam z koleżanką na kawie zaraz po wizycie. Jak to była rozmowa ? Zwyczajna. O ślubie nic nie mówiła. Nie uprawiali seksu i nic o seksie nie mówili. On na weekend wyjechał tyle wiem.

Gość gość
Znam jednego ginekologa który ma babkę prawniczke. Obawiam się że ma niejedna kochankę. W tym mnie. Autorko to nie jest materiał dla ciebie. Zrobił mi dziecko i uciekł.

Gość gość
Tak, to była zwyczajna(normalna) rozmowa kochających się ludzi, którzy świata poza sobą nie widzą. Wiesz o jaki projekt chodzi? O projekt sukni ślubnej. Teraz już wiesz dlaczego zadbała o sylwetkę. Już kilka dziewczyn Ci o tym pisało.

Gość gość
ps. tylko za bardzo Cię poniosło z tym styczniem :-D

Gość gość
Odpręzony po weekendzie z ukochaną.

Gość gość
Oni zamiast gadać to robią ;-) a tobie zostaje tu bajki pisać :-D ALE PISZ PISZ, to najweselszy ostatnio temat na kafe.

Gość gość
Temat beznadziejny jak i prowo no ale nic lepszego nie ma. Wy które tak się sracie nad tą wielka miłością też jesteście naiwne na równi z autorką tej telenoweli :D prawda jest taka że gdyby autorka wyglądała jak lachon to wystarczyłoby że pokaże cycki a dżinekolog zapomnialby o koronkach na sukni ślubnej :D

Gość gość
Prawda jest taka,że facet to nie mebel i nie można go sobie zabierać, brać, kraść. Jakby był nią chociaż trochę zainteresowany to juz dawno by o tym wiedziała i nie musiała zakładać tego tematu...pomijąc, że to provokejszyn.

Gość gość
Ja w tej rozmowie nie widzę miłości. Ona mówiła o skromnej sukience może idą na wesele do kogoś albo gdzieś indziej ? Ja tam nie widzę żeby po za sobą świata nie widzieli. Co oni robią zamiast gadać? Dzisiaj był naprawdę inny. Może dlatego że byłam pierwszą pacjentką ? Nie był zmęczony, był uśmiechnięty, naprawdę zrelaksowany. Jedynie powiedział temu koledze że coś mu w dole pleców mu strzeliło dzisiaj rano. Aż mi przykro się zrobiło. Ale odpowiadając na wasze pytania. NiE wierzę że chodzi o projekt sukni ślubnej, stosunkowo to inaczej w miarę.

Gość gość
Naiwna jesteś. Facet to właśnie jest mebel. Wystarczy go uwieść. Ilu jest żelaznych facetów którzy odmówia młodej i atrakcyjnej jak z okładki d***e? No może trochę większy odsetek w początkowej fazie związku ale później? Pliiz :D ale czekamy na dalszy ciąg oczywiście haha.

Gość gość
To w dole pleców to było spuszczenie z krzyża z rana przy pomocy ust swojej narzeczonej. Haha.

Gość gość
17.19 tak na pewno. Proszę Was podejdzie do tematu poważnie.

Gość gość
17:18 jeśli szuka się kanapy aby chwilę na niej ''posiedzieć''to tak, możemy przyjąć,że facet to mebel. Nie należy się jednak dziwić,że same zostaje się potraktowaną jak puchar przechodni. Jednak takich desperatek, które pchają się z buciorami w cudze życie nie brakuje.

Gość gość
Nie widzisz miłości w pytaniu ''Moje kochanie się stęskniło?'' ;-) Ależ autorko, tu wszyscy są poważni, z wyjątkiem Ciebie. Zadziwia mnie twoja zdolność do mylnego interpretowania oczywistych faktów. Sukienka na wesele,której nie chce mu pokazać, sukienka z muślinu,będzie wybierała koronkę?Właśnie z takich materiałów szyje się suknie ślubną, ja miałam taką ;-) To sukienka na wesele ale JEJ wesele.