Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Harry Silver

Płaskie lub wklęsłe brodawki sutkowe

Polecane posty

Gość karolinee1983
Właśnie!!! Nieprzyjemny zapach!Zapomniałam o tym napisać. Mam dokładnie to samo. Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja to mam...:) Bo juz myślałam, że jestem jedyna:)

Gość karolinee1983
Do Gdynia: Właśnie!!! Mam dokładnie to samo! Zapomniałam dodać o tym nieprzyjemnym zapachu. Dobrze wiedzieć, że nie jestem jedyna:). Dopiero to forum uświadomiło mi, że jest nas wiele:)

Gość kafkaaa
ten nieprzyjemny zapach to chyba kwestia odkladania sie potu w tych dziurach....nie wiem...

Gość Gosc 12334
Właśnie oglądałam to zdjęcie z kolczykiem i powiem szczerze ze bardzo mi sie podoba:) tylko jakoś tak dziwnie ten kolczyk nie jest na sem brodawce tylko bardziej zaczyna sie na samej piersi;> czy tylko mi sie tak wydaje? Poza tym uzywam strzykawek od jakiegos miesiąca./.. i po zdjeciu brodawka utrzymuja sie przez jakas minute a potem znika=/ tez zastanawiam sie nad zrobieniem kolczyka. Ile to kosztuje? I czy boli=/ ? Pozdrawiam

Gość gonia25
nawet nawet ten kolczyk wyglada Osobiscie bym sie nei zdecydowala chyba zbyt wrazliwe miejsce i mozna sobie biedy narobic Poza tym u mnei to by sie chyba nie przebili :) na zdjeci widze ze ta brodawka jest miniaturkowa moja po wyjeciu jest bardzo duza i twarda U mnie to sie lewdo miesila w nipletke .

Gość Piercing
Kochana, inaczej sie kolczykuje damskie sutki a inaczej meskie. U nas kolczyk sie przeprowadza pod brodawką a u nich bezposrednio przez. Dlatego moze Ci sie wydawac ze on sie zaczyna na piersi z dala od sutka. Ale tak nie jest, bo jak pisalam wczesniej to zdjecie bylo robione 2 dni po przebiciu, i sztanga byla za dluga (jak sie przypatrzysz to zobaczysz ze taka biala sztanga wystaje z obu stron, jest to material PTF ktory nie uczula nikogo, poniewaz sluzy do rekonstruowania w chir. plastycznej niektorych kosci i chrzastek-profesjonalny piercinger wlasnie PTF Ci powinienen zaproponowac do tak wrazliwego miejsca) poniewaz zawsze po przebiciu jakiegokolwiek miejsca pręt na poczatek musi byc za dlugi w razie ewentualnego opuchniecia, teraz mam sztange o wiele krotrza i kuleczki sa przy samaym sutku, wiec tym sie nie warto martwic :p co do bolu hm... napewno troche bolalo jak kazde przebijanie ciala, jest to porownywanle do uczucia jakie masz u dentysty gdy robi Ci znieczulenie :D moze troszke bardziej intensywne ale trwa doslownie sekunde. W wiekszych miastach (ja robilam w warszawie) jest masa piercingerow ktorzy maja swoje studia w domu i sa jak najbardziej profesjonalni. ja robilam u faceta ktory zajmuje sie tym od 9 lat i zaplacilam 50 zl plus dostalam 3 tytanowe kolczyki w razie jak bym chciala sobie zmienic na dwa kolce lub czarne kuleczki :D musisz poszukac w necie, ale jak mieszkasz blisko warszawy to moge Ci polecic sprawdzona osobe :) a co do podobania... :D:D:D moj chlopak byl przeciwny na poczatku a teraz jest zachwycony :D no i w 8 przypadkach na 10 zwieksza sie wrazliwosc przebitego sutka nawet do 10 razy, wystarczy ze mnie dotknie lub polize delikatnie a juz jest grrrrr... :D:D

Gość gdynia
Nie sadze ze bylo warto dla stojacego sutka tyle sie slyszy o tych chorobach po przekuwaniu ciala, a sutki to przeciez bardzo wrazliwe miejsce oddatkowo podatne na guzy, guzki i nowotwory.....

Gość Piercing
Dlatego warto sie przebadac przed przebiciem :) a jezeli sie odpowiednio dba o przeklute miejsce nie ma mowy o powiklaniach. To znieszczenie tylko 20 kanalikow z jakis 300 ktore posiadamy.

Gość gdynia
Wydaje mi sie ze przebadanie po nic nie da to nie o to chodzi....powilkania moga byc wlasnie po zabiegu mimo tych wszystkich odpowiednio dobranych kolczykow z chirurgicznych stali etc...Czytalas wczesniej o tym? Po wyjeciu kolczyka masz w sutku dziure?i jak bedzie z karmieniem w przyszlosci

Gość mała57896
Witajcie ;] Ciesze sie ze nie jestem sama ! naprawde jestem załamana co prawda, moje brodawki nie są wklesłe. Ale moje sutki wychodza tylko jak sa podraznione lub jak jest zimno. Co zaradzic na to? czy ta pompka z sexshopu pomogłaby ?? Czytajac niektore posty boje sie , ze kupię to całe nipllette i wtedy nawet nie beda wychodzic jak sie jes podrazni czy pod wplywem zimna :( mam 17 lat niechce miec problemów w przyszłość zarówno jak i wstydze sie strasznie pokazywać mojemu chlopakowi prosze pomózcie to bardzo wazne:(

Gość Fryt
To naprawde nie masz czym sie przejmowac - wazne ze wychodza - dla pocieszenia - umnie jak jest zimno to sie chowaja i sa dwie dziury!!

Gość karolinee1983
Dokladnie nie ma sie czym przejmowac, ja to bym chciala zeby mi sutki wychodzily... A tu jedna ok a druga sie chowa i jest jedna wielka dzuraaaaaaaa:)

Gość hehe15
Mam 15 lat i mam wklesle sutki i to jest uciążliwe Np:Na basenia Wychodza mi sutki tylko wtedy kiedy jest mi zimno da sie to jakos zrobic nie jestem gruby waze 60kg i mam 1.78

Gość hehe15
A i mam pytanko poza tematem moj penis ma 16 cm czy to dobrze ? Moja dziewczyna lubi jak jej dogadzam ale ona mysli tylko o sobie a Robienia .... sie boji nie wiem dlaczego ?

Gość GONIA25
DO HEHE 15 TUTAJ ODPOWIEDZI NIE ZNAJDZIESZ POSZUKAJ TEMATU O MALYCH PENISACH.!!

Gość GONIA25
DO HEHE 15 TUTAJ KOLEGO ODPOWIEDZI NIE ZNAJDZIESZ POSZUKAJ TEMATU O MALYCH PENISACH!!

Gość roxx
hej mam 14,5 lat nie wiem jak powinny wyglądać moje brodawki sutkowe w tym stadium rozwojowym, ale jak narazie sa one wklęsłe. Czy to jest normalne w moim wieku? Co moge zrobić jeśli nie rozwijają sie one prawidłowo?

Gość roxx
hej mam 14,5 lat nie wiem jak powinny wyglądać moje brodawki sutkowe w tym stadium rozwojowym, ale jak narazie sa one wklęsłe. Czy to jest normalne w moim wieku? Co moge zrobić jeśli nie rozwijają sie one prawidłowo?

Gość gonia25
do roxx : jesli juz takie sa od poczatku najprawdopodobniej juz takie zostana...moje byly juz takie odkad pamietam, taki ich urok.

Gość groszek12347
do roxx: wygląda na to że masz taki problem jak my wszystkie:) ja w wieku 18lat wybrałam się do ginekologa który powiedział mi że taki już mój urok:)i polecił właśnie niplette ale najpierw kazał samej spróbować wyciągać ale z czasem zapominałam no i tak sie stało że minęło 1,5roku i dopiero dziś kupiłam niplette hehe.strasznie wstydziłam się przed chłopakiem ale pozwolił mi pokonać ten kompleks i jest zachwycony moimi piersiami. pewnie też będziesz się krępować w intymnych sytuacjach więc lepiej wybrać się do lekarza wcześniej i niech on stwierdzi czy trzeba poczekać czy to już tak będzie.pozdrawiam

Gość Miluszka
Witam. wklęsłe brodawki jest to mój wielki kompleks... jak byłam młodsza miałam nadzieje ze z wiekiem z tego wyrosnę.. ale nie.. teraz mam 20 lat i moje sutki jak były wklesłe tak są. szczrze mówąc myslałam że taka moja natura... ale nie wiedziałam ze więcej kobiet ma z tym problem. Od pewnego czasu jest z nimi lepiej :) a korzystna okazała się stymulacja. ale to i tak nie sa sutki takie jak bym chciała. ale zaczełam je akceptować takimi jakie są... i na szczescie mojemu Chłopakowi nie przeszkadzają :) czasem tylko trochę naszego wspólnego smiechu z tego jest. czy ktoś wie może czym jest uwarunkowane że sutki są wklęsłe?

Gość retro_rose
Witam wszystkie kobietki ;) Od jakiegoś czasu śledzę to forum i dzięki niemu postanowiłam działać :) myślałam że jestem z tym sama, a jednak nie ;) właśnie zamówiłam te pompeczki do sutków z sex-shopu, które poleciła wesoła :) opiszę wrażenia jak tylko je dostanę :) pozdrawiam :)

Gość retro_rose
Miluszka! ja te myślałam, że mi przejdzie a tu nic...Niby mam 18 lat ale stwierdziłam że samo nic się nie poprawi :) mojemu chłopakowi niby też nie przeszkadzają ale i tak jest bardzo ucieszony z zakupu tych pompeczek ;P nie mam pojęcia jakie są uwarunkowania, moja mama ma normalne...Ale cóż, powalczymy :)

Gość retro_rose
Miluszka! ja te myślałam, że mi przejdzie a tu nic...Niby mam 18 lat ale stwierdziłam że samo nic się nie poprawi :) mojemu chłopakowi niby też nie przeszkadzają ale i tak jest bardzo ucieszony z zakupu tych pompeczek ;P nie mam pojęcia jakie są uwarunkowania, moja mama ma normalne...Ale cóż, powalczymy :)

Gość ms.gry
nie wierze/

Gość ms.gry
bujda

Gość Engi30
A ja się męczyłam z tym kompleksem przez wiele lat i zakupiłam w końcu nipletki, o ktorych zawsze marzyłam, używałam jest przez m-c a potem po rozmowie z moim mężczynzą zaakceptowałam wszystko i już o tym nie myślę ani nie stosuję, tylko czasami ... szkoda nerwów, może coś się zmieni gdy zajdę w ciążę a jeżeli nie też się nic nie stanie ... Trzeba zmienić nastawienie do swojego wyglądu a ta druga połówka ma w tym bardzo duży udział. Powodzenia!

Gość Engi30
A ja już się tym nie przejmuję, szkoda nerwów, przez wiele lat męczył mnie ten kompleks a teraz mi przeszło, jestem szczęśliwa i kochana, nipletki zakupiłam ale stosuję je od czasu do czasu i zaakceptowałam siebie taką jaka jestem. Po latach zamęczania wiem że trzeba zmienić nastawienie a druga połówka bardzo w tym pomaga. Powodzenia!

Gość veroni.que89
Witam moje drogie! To oto forum znalazłam chyba ze dwa lata temu.. i od tego czasu chodził za mną nieustannie zakup nipletek. Brakowało tylko pieniędzy, bo jest to jednak wydatek średnio mały. I udało się! Kupiłam co prawda jedną, ale stosuję ją już 3 tydzień i jest coraz lepiej. Początkowo pojawił się ból naczyń limfatycznych lewej pachy [które prowadzą do sutka ] i pojawiało się nieco limfy, ale to minęło po 4 dniach. Teraz zapominam o jej istnieniu - tak bardzo się przyzwyczaiłam. Niestety nie noszę jej 24 godziny na dobę. Gdybym miała wyliczyć średnią, to wyjdzie pewnie 20 godzin na dobę a i tak efekt jest świetny ;) mam nadzieję, że jeszcze góra 3 tygodnie i będę mogła wziąć się za drugi sutek. Pozdrawiam Was wszystkie, polecam Niplette no i trzymam za Was kciuki! :)