Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o lesbijkacb, gejach, i transwestytach

Polecane posty

Gość gość

Co myslicie o lesbijkacb, gejach, i transwestytach

Gość gość
lesbijki są zayebiste i każdy facet o tym wie .

Gość gość
Dlaczego lesbijki są z******te. Przexiez to zaburzenie ktore sie leczy i jest latwoeyleczalne bez lekow nawet. Powstaje przez brak ojca

Gość gość
Zapomniałeś o biseksach czy zdanie innych o nich cie nie interesuje?

Gość gość
chodzi o to jak się bawią ze sobą , piękny widok .

Gość gość
Niech każdy sobie bzyka kogo chce i jak chcę - nic mi do tego. Warunek nie obnosi się z tym, nie chwali i nie mówi jakie to jest świetne i normalnie!

Gość gość
Zdaniebo biseksach mnie nie interesuje. Bardziej chodzi o tych co maja zaburzenia seksualne czyli lesbijki i geje nie rozumiem co w tym fajnego to obrzydliwe ale wam sie powoli wmawialo ze to nie takie straszne tv filmy to pokazywały wam programowali was na to rzad zachowaniem pcha was w to zlo strone wyznacza trendy itd. Na prawde nie pojmujecie ze to zniszczy rodziny kobiety ucierpia na tym bardzo i wszyscy co z wami robicie to jakos ze zloscia

Gość gość
Zdaniebo biseksach mnie nie interesuje. Bardziej chodzi o tych co maja zaburzenia seksualne czyli lesbijki i geje... x Nie interesują cię biseksy tylko zboczone geje i lesby? ;) Ale ty jesteś matoł!

Gość gość
Jestem transseksualista (facetem w ciele kobiety) biologia sie myli o czym swiadczy moja twarz, cialo i umysl, wyglądam jak facet. Nie obchodzi mnie zdanie innych o mnie.

Bycie homo to nie zaburzenie ani choroba, durnie. Zaburzeni są ci którzy tak uważają.

Gość gość
20:26 Bądź sobie nawet kolejnym wcieleniem jezusa jeśli taka twoja wola. To wyłącznie twoja sprawa.

Gość gość
mnie tam żadne z nich nie przeszkadza

Gość gość
Haha, ostatnie wyśmienite, wisienka na torcie. :) Niestety homo to zaburzenie, odchył od normy, coś co natura eliminuje przez samoistne wygaszenie linii genetycznej. Człowiek próbuje to naginać, na szczęście nieudolnie :)

Gość gość
20:30 Sęk w tym że to nie moja wola a coś niezależnego ode mnie.

Gość gość
20:28 A z tym to ja już zgodzić się nie potrafię. Jestem homofobem wybiórczym co jest częstą przypadłością u facetów. Nie toleruję pedałów zale lesbijki mnie podniecają ;) Dam głowę że jest na to jakaś fachowa nazwa ;) Wybacz ale bycie homoseksualstą normalne wcale nie jest a fakt że homoseksualizm występuje nie tylko w naszym gatunku nie stanowi tu żadnego argumentu.

Gość gość
20:35 Nie zamierzam z tym dyskutować ;) W każdym razie prawo do tego masz i to niezależnie czy ktoś ci je daje czy nie daje ci go nikt.

Gość gość
Nie musisz.dyskutować, bo to tak jakby dyskutować o schizofrenii i zakładać że wkesz.co taka osoba czuje. Wszystko dzieje się w mózgu i nikt na to nie poradzi, są specjaliści którzy to potwierdzaja i mają większa wiedz niż zwykły, szary, homofobiczny człowiek.

Gość gość
A specjaliści to jakieś nieomylne wyrocznie? Wybacz ale coś takiego jak autorytet w moim języku nie występuje. Interesuje mnie twoje zdanie w temacie a nie jakieś nieznane nieznanego specjalisty.

Gość gość
żeby ci uświadomić o czym mówię powiem że zasada nieoznaczoności jest dla mnie czymś co nie podlega dyskusji. ALE TYLKO DZIŚ I PRZY OBECNYM STANIE WIEDZY. Hajzenberg nie ma racji i nie ma dla mnie żadnego znaczenia że w świecie naukowym jest niemal takim samym guru fizyki jak nieżyjący już hołking.

Gość gość
20:45 A uważasz że pozjadałaś wszystkie rozumy i wiesz.co ktos.czuje, wiesz.co czuje osoba na wózku, ślepa.albo głucha? Nie wiesz, bo nie znajdujesz się w ich położeniu, możesz się tylko domyślać, co jest dalekie od rzeczywistości. Specjaliści opierają się badaniach i wywiadach z pacjentem, niekiedy nawet tomografia mózgu potwierdza.różnice pomiędzy transem a osobą tej samej płci biologicznej. Ty opierasz się tylko na swoich uprzedzeniach a świat nie jest czarno biały.

Gość gość
Uważam nawet że mój wygląd jest tak zbliżony wyglądu mężczyzn y, ponieważ mój mózg to spowodował, duża część mózgu jest niezbadana a ja nie mam zaburzeń genetycznych, także nie ma innego wytłumaczenia dla mojego androgenocznego wyglądu (męskie rysy twarzy, duże dłonie,.stopy) mój wygląd najbardziej sie zmienil w okresie 15 - 21 lat najsilniejszej dysforii.

Gość gość
A uważasz że pozjadałaś wszystkie rozumy i wiesz.co ktos.czuje, wiesz.co czuje osoba na wózku, ślepa.albo głucha? x Nie pozjadałem niczego a już na pewno niczego wszystkiego i sporo zostało jeszcze dla ciebie i dla wszystkich innych ;) Powiedz mi więc jakie znaczenie w określeniu co jest normalne a co nie, jest to co czuje ktoś uważający się za wcielenie presleja?

Gość gość
pedały i transwestyty to zaburzone umysłowo osobniki. lesby są ok.

Gość gość
29:58 Mogą mnie uważać za kogo chca, unikam takich osób, bo wiem, że sa zapatrzonymi w siebie egoistami, ja np nie rozumiem gejów, nie wiem na czym polega mechanizm ich dzialay ale wiem z doświadczenia że na to wpływu nie mieli więc ich nie oceniam. Mnie większość osób uważa za faceta, chyba że znają moje prawdziwe imię, ale i to w niedalekiej przyszłości zmienię.

Gość gość
Żeby nie było nieporozumień od razupowiem że nie jestem żadnym fanatykiem religijnym czy pisowskim. Ani żadnej partii ani żadnej religii tolerować zdolny fizycznie nie jestem ale mam swój rozum i choć umiem przyznać każdemu prawo do niczym nieograniczonego dysponowania swoim życiem to zwykłem rzeczy nazywać po imieniu ;)

Gość gość
Dopoki nie kaza uwazac siebie za normalnych moga byc ok. Ale to co wyprawiaja teraz jako organizacja LGBT to chcecie ry wymysl jak nazizm

Gość gość
21:06 Jesteśmy więc bardzo podobni ;) Ja też daję ludziom żyć tyle tylko że nie mam żadnych oporów przed jawnym formułowaniem swoich ocen i ich obroną gdy ktoś uważa że nie mam racji bo on gdzieś słyszał że jest inaczej.

Gość gość
sówka1313 dziś Pedofile tez sie tlumacza, ze sa normalni

Gość gość
20:28 A ty powinieneś zrozumieć że pedofilem jest tylko ten ktoś kto przekroczył jakąś partykularnie narzuconą granicę. Bez słownika sobie pewnie z tym tekstem nie poradzisz ;)