Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesienne pogaduchy samotnych po 40stce

Polecane posty

Gość gośćmad
Biegasz, spalasz więc pozwolić sobie możesz :) Brawo Ty ;)

Gość gość
co cię babiszonie mad obchodzi co kto je lub gotuje ?

Gość gość
Dojdę tak słodzi i słodzi ... taki uprzejmy ....

Gość gośćmad
Z reguły niczego nie planuje. Co ma być to będzie :) Będę to dam znać, bo podobno czeka mnie szkolenia. Więc kto wie.. Wolę jakaś sałatkę i herbatę Earl Grey ;) Uwielbiam zwiedzać, cieszyć oczy nowymi widokami :D

Gość gośćmad
Ty będziesz robił za przewodnika :D Może tak ustalimy na początku, reszta do dogadania. Z reguły lubię się dostosować do sytuacji, do towarzystwa, do wszystkiego :D :P

Gość gość
Socjolog? Psycholog?

Gość gośćmad
Ale czasami dobrze jest przejąć pałeczkę i patrzeć, uśmiechać się :) Może resztę przemilczę ;)

Gość Maryyyś
Nie, ta z maca jest średnia. To już schell ma lepszą! ;)

Gość gośćmad
Obawiam się , że braknie doby by zwiedzić, zrobić zdjęcie, cieszyć się i rozmawiać :) A gdzie w tym wszystkim szkolenie:D Ale już mi się podoba ;)

Gość gośćmad
Jaki szybki :D Kto by pomyślał :D Szkolenie mam wiesz z jakiego zakresu ;)

Gość gość
Że tez mad nie mylisz tematów gdy równoczesnie smarujesz i hejtujesz na ero .

Gość gośćmad
Nikogo nie hejtuje. Mogłabyś się w końcu odpie/rtolić i przestać za mną łazić? Jak masz na imię? Jaki masz nick, albo się loguj albo wynocha :D Czy mam ci wbić do dóoopy zastrzyk na uspokojenie. Tak won i kisić się we własnym sosie ;)

Gość gość
Magda nic do Ciebie nie mam, ale pamiętam, że kiedyś przejęłaś mój temat na którym miło sobie rozmawiałam z mężczyznami. Zaczęło się to, co tutaj obecnie i było po temacie. Czasami nie wypada wtrącać swoich postów chociaż to forum. Brakuje Ci wyczucia Kawa.

Gość gość
Zostawcie szczęsliwa męzatke. Wreszcie dopadła kogos kto znosi klepanie ciągle tego samego kazdego dnia, z przerwą tylko na sen i konieczną prace. Pozwólcie madzi wreszcie zaznac szczescia.:)

Gość gośćmad
Popychaczku świetna robota :) Jesteś niezastąpiony W Tobie nadzieja bo nawet nie ma komu udrażniać, a wszyscy tacy głodni wrażeń :D Dziękuję 😘:)

Gość gość
Na ero hejtujesz z pomarańczki madzialenko.

Gość gośćmad
Póki co spadam w teren do lasu:D Bawcie się dziewczynki :D Śmiało :) Zdjęcia będą wieczorem :classic_cool: Do Widzenia 🖐️ Dojdę trzymaj się :) 😘

Gość gość
Mad zawsze tak robi. Wsadza gdzies tyłek i zaczyna sie panoszyć, wygryza inne milsze i nieagresywne kobiety i wczepia pazurami w kazdego faceta, ktorego dojrzy. Zaczyna sie przechwalac i krytykowac pozostałe. Wiec one odpuszczaja. A poniewaz jest nudna i klepie stale to samo to facet tez rezygnuje z czasem i jest po temacie. Wtedy mad rozglada sie za nastepnym. Nigdy nie zakłada wlasnego tematu, bo wie, ze nikt by na nim nie pisał i sie boi załozyc.

Gość gośćmad
Wciąż czekam na 5000 post. By dziewczyny z ero zjadły torta i w końcu mnie zobaczyły:D Nie trudno się domyślić kto tu siedzi😘 Na ero nuda dziewczynki? Nuda w domu?:D Czego się boicie, że się nie logujcie tylko latacie za mną? No śmiało. Mnie jak coś nudzi to unikam, nie siedzę nie dosrywam. Poczytam później Ptaki wzywają :D😴 Natura wzywa. Myśliwi wzywają :D :D

Gość gość
Dojdę świetnie rozumie, ze kafe to stan umysłu i jest się tu np. z nudów. Maryśś to samo a ta madzialenka celowo rozwala tematy i może poważnie traktuje facetów z kafeterii ? wtedy kobiety sa dla niej zagrożeniem.

Gość gość
guuuupia jestes.

Gość gość
Może cie Madzia ci myśliwi wreszcie zerżną w tym lesie spełniajac Twoje modlitwy i wreszcie naprostują i spokój z Tobą będzie.:classic_cool: