Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rescator555

Monogamia to monotonia.

Polecane posty

Gość gość
14:04 Te młode kobiety, to głupie siksy, które mają wyprane mózgi i nadają się do dawania d... na dyskotekach. Ani mi na myśl nie przyjdzie, żeby się do nich ślinić. Jeśli już, to do kobiet w moim wieku, ewentualnie do 7 lat młodszych. I wśród takich kobiet, mógłbym wybierać, gdybym zdecydował się na skok w bok.

Gość gość
Jeśli uważasz że kobieta jakakolwiek będzie dawała na każde zadanie to wróć do okresu dzieciństwa i bajek. Zresztą widac że mimo wieku masz mleko pod nosem i nie rozumiesz zupełnie raz czym jest partnerstwo a dwa że kobieta to nie jest maszyna czy lalka do zaspokajania męskich potrzeb. Poza tym seks ma sprawiać obopolna przyjemność a nie być przykrym obowiązkiem. Jeśli ty takowego nie masz to wiedz że przyczyna tkwi w tobie i twoim chorym pojmowaniu związku. I wcale mnie to nie dziwi... Kto chce niewolnika to niech sobie murzyna kupi na czarnym rynku. Kto chce mieć dobrą kobietę też i w seksie ten sam musi być dobry. A że wziąłeś kłode to do kogo pretensje? Możliwe nie grzeszysz ani umiejętnościami ani wyglądem ani nie jesteś dobrym mężczyzna dla swojej kobiety bo wtedy nie ma możliwości że brak ochoty u niej. Jeśli natomiast wymagasz że będzie Ci walić konia czy robić cokolwiek innego w sytuajcach gdy np. jest chora lub nie ma nastroju to jest z tobą coś nie tak i masz mentalność typowego araba. Oby każdy taki jak ty wyginal śmiercią naturalną.

Gość gość
13:04 Fantazjować to sobie możesz głupia ruro. Gdyby tylko znazl się facet z odpowiednio grubym portfelem, zaraz byś go chciała złapać. Ale oni chcą kobiet które przynajmniej wyglądają, a nie są pasztetem jak ty. W dodatku głupim jak but z lewej nogi.

Gość gość
Masz o sobie mniemanie wielkie że ho ho dziadku. I to jest typowe dla typowych januszy którzy reprezentują sobą wielkie zero. Co jest dziwne bo ani warunków ani kasy ani niczego a wymagania jak książę rzeczony. I ty masz czelnosc pisać o kobietach że marza o tych ksiazetach podczas gdy twoje wymagania to fantazje rodem z baśni dziada leśnego?

Gość gość
14:34 Jeśli oczekujesz, że facet, którego złapiesz na związek frajerski, zwany przez was partnerskim, zawiąże sobie k****a i będzie czekał, nie wiadomo ile aż będziesz miała "ochotę", to wróć do okresu dzieciństwa i bajek i czekaj na księcia na białym koniu. Dalszych bzdur, które wyssalas że swojego brudnego palca nawet nie chce mi się czytać, a tym bardziej komentować. Rescator 555

Gość gość
14:46 Swoje urojenia, co jest typowe i dla kogo, opowiadaj swoim psiepsiulkom. Ja nie mam zamiaru ich czytać, ani tym bardziej komentować.

Gość gość
Jesteś żałosny bezsprzecznie. Interpretujesz jak c***asuje. Każdy kto przyznaje ci rację jest albo p******y albo ma umysł jak ty czyli pryszczatego prawiczka który marzy o gruszkach na wierzbie nie mając nic poza gr**** w swojej łapie pełnej odcisków. Ot starość faceta. Natura jest dla was straszna.

Gość gość
14:44 Gruszki na wierzbie, to są wasze mzonki, że znajdziecie frajera, który pozwoli sobie strugać kołki na głowie, bo tego wymaga frajerstwo, zwane partnerstwem, będzie zapieprzal w domu, według waszych pomysłów, zgodzi się na seks raz na kwartał i jeszcze przy tym wszystkim nie pójdzie zadupczyc na mieście. Jesteście założone z takimi oczekiwaniami. Zresztą wystarczy poczytać statystyki, jaki procent facetów zdradza, tych mających za żony takie siksy.

Gość gość
Nie przeczytałeś chyba tego co napisałam. Jeśli ty oczekujesz że będziesz miał z******ty seks nie robiąc nic ani w domu ani przy dzieciach ani w ogóle nie będąc dobrym mężem to śmiem twierdzić żeś się z koniem na łeb zamienił. Zarzucasz kobietom ulanska fantazje w kwestiach facetów a ty sam co niby tutaj przedstawiasz? Haha. Boże ty naprawdę myślisz że kobiety to frajerki które powinny całować ziemię na której stoisz tylko dlatego że istniejesz :D kobiety dzisiejsze to nie są te same frajerki które sikaly po nogach tylko dlatego że jakiś pseudosamiec je wziął i jest a poza tym jedno wielkie gunwo. Obudź się dziadu oblesny. Gunwo dajesz to i gunwo dostaniesz. Stary pryk.

Gość gość
Takie stare pryki i obleśne dziady, dawały i dają kobietom które na to zasługują opiekę i utrzymanie, na odpowiednim poziomie. Te kobiety nie musiały zrywać się o 5 rano, zapiprzac do byle jakiej pracy. No chyba, że to lubiły. Miały czas na fryzjera, kosmetyczkę a także przeczytanie książki. Nie musiały całować żadnej ziemi, za to chętnie i bez oporu całowały penisa. A siksy podobne do ciebie, jednym tchem twierdzą, że są tak samodzielne, że żadnego faceta nie potrzebują, a jednocześnie stawiają kosmiczne wymagania, nie chcąc dać nawet dobrego seksu. To po co komu taka baba? Nawet jeśli jakis jeleń w przypływie naiwności da się takiej złapać, to i tak wkrótce poszuka innej na mieście. Statystyki są nieubłagane.

Gość gość
Spoko. Tylko dlaczego tak ci to leży na wątrobie. Powinieneś się cieszyć że masz taką kobietę pachnaco leżąca. Zaraz zaraz. Przecież ty wybrałeś dobrowolnie jedna z tych siks i teraz płaczesz co kilka dni. Gdzie tu sens i logika? Spełniony facet z pustymi jajami nie zakłada takich tematów.

Gość gość
15:03 No właśnie, te baby g****o dają, to i g****o dostają. Najwyżej świeża flance HPV od zaniedbywanego faceta.

Gość gość
Skoro gunwo dają a ty masz tego pełna świadomość to w jakim celu się zeniles? Wyjaśnij mi ten fenomen bo przeczysz sam sobie. Tak to jest gdy się jest idiota.

Gość gość
14.36 Trutniu żyjący bezcelowo, jakbyś nie krył się za kompem, wypłaciłabym ci liścia, jak dostała ta ulicznica, Ruda kodziara. To ja wybieram sobie facetów, by dawali mi przyjemność i doprowadzali do orgazmów. Leję na grubość ich portfela.Sama kasę wydaję na prawo i lewo. Tatuśko ma od lat kancelarię adwokacką i prowadzi poważne sprawy,cennik nie dla nieudaczników, jak ty. Po aplikacji przejmę rodzinny interes. Forsa do żaden argument. Facet ma sprawdzać się w łóżku,wyglądać przynajmniej nieźle i mieć swoją kasę, jej brak świadczy o nieudolstwie. Szarp dziadek nadal napletek i wymyślaj teorie i bajeczki.

Gość gość
15:20 Mi leży na wątrobie? Ja założyłem temat na forum dyskusyjnym. Kulturalnie, nikogo nie obrażając. A do tematu zleciały się zaraz głupie siksy, z wyzwiskami i insynuacjami pod moim adresem. Żadna nie użyła argumentów, przemawiających za monogamia, prawdopodobnie są na to za głupie. Ale widać, że temat mocno je poruszył, pewnie zdają sobie sprawę, że nie potrafią utrzymac faceta. Więc to im leży na wątrobie, nie mi. A kogo mam czy nie mam, to moja sprawa.Jesli nie potrafisz dyskutować ogólnie, tylko musi być o konkretnym Kowalskim, to już problem twój i tobie podobnych. Może to kwestia braku edukacji

Gość gość
15:23 G****o dają siksy podobne do ciebie. Są też prawdziwe kobiety, które potrafią dać mężczyźnie to, czego od nich potrzebuje. I o takie warto dbać.

Gość gość
16:01 Ale dzielna d**encji za forsę tatusia i dzięki jego układom.

Gość gość
Tak, mam forsę dziadek, jestem niezależną kobietą, nie dla safandułów i zapuszczonych dziadygów w zapierdzianych jeansach. Wybieram sobie zdrowych,inteligentnych facetów, mających pasje i znających realnie świat, nie siedzących w zapyziałych miasteczkach na pensyjkach. A nachalnym pseudo macho w pysk też potrafię przylać, kilka lat karate, pływanie, tenis i jazda konna procentują dobrą formą i kondycją. Dziadek, twój świat zatrzymał się w epoce Gierka czy Jaruzela, stąd twoje archaiczne podejście do kobiet lub mieszkasz w popeegerowskiej zabitej dechami wsi a prawdziwy świat oglądasz w tv i już go nie pojmujesz. Kury domowe z twojego otoczenia być może łapią byle spodnie a potem żyją na łasce domowego tyrana, nieudacznika i damskiego boksera,myślącego o dawaniu, gdy tylko facet ma ochotę, lecz zapamiętaj ćwoczku, że obecnie kobiety wybierają tych, którym pozwolą dawać im orgazmy i zadawalać ich seksualne, intelektualne i wizerunkowe potrzeby.

Gość gość
17:33 Ja też mam forsę, tyle, że w mojej zapadłej, postpegerowskiej wsi, forsą chwała się tylko najwieksze buraki. A już tym bardziej, gdy ta forsę nie zarobiło się samemu, tylko dostało od tatusia. Gdybym miał twój adres, to podesłał bym ci trochę słomy do wyłożenia butów, tak, żeby wystawała i żeby ci zdrowi, inteligentni faceci, u których kupujesz orgazmy i zaspakajanie intelektualno wizerunkowych potrzeb, wiedzieli od razu z kim mają do czynienia. Chociaż jeśli znają realnie świat, tak jak piszesz, to i bez tej podpowiedzi szybko się zorientują Rescator 555

Gość gość
Dziadek Rescator, ty masz tyle co brudu za paznokciami, ofermo życiowa , żyjąca z pielenia buraków i zbioru szparagów za Odrą. Słomą to sobie dobrze wypchaj sennik na którym sypiasz pod mostem. Z twoim charakterem ormowca i wiecznego szui jesteś zdany na przydrożne Rumunki, z którymi możesz konwersować do woli o tym, czy ci odciągną za 30 czy za 40 zł. Nasza pozycja i majątek nie są z awansu społecznego , potomku fornala i dojarki kóz,pracowało na niego kilka pokoleń. Ja mogę bywać na Riwierze,Malediwach,w Tokio czy L.A.,a ty nawet na globusie tych miejsc nie pokażesz, dla mnie zakupy u Armaniego to normalność, dla ciebie szczytem możliwości to aldi czy reserved. Dziadek, nie ta liga. Mój świat jest niedostępny dla perweniuszy twojego pokroju , nawet na odźwiernego się nie nadajesz. Kopulacja ze zmęczoną, steraną życiem z megalomanem twoją żoną, jest dla ciebie i tak nadto wyzwaniem na pograniczu interwencji erki, więc twoje nachalne a prostackie wynaturzenia kieruj podobnym sobie starzejącym się kobietom. Czytanie twoich dyrdymałów może ewentualnie zastąpić mierny kabaret czy teatrzyk kukiełkowy z małomiasteczkowego rynku. Zostaw w spokoju kobiety, bo my stawiamy sobie coraz większe wyzwania,także w seksie a stare pierniki ze śliną cieknącą ze zdziwionego pyska, monogamiczni tyrani rodzin,są na wymarciu, jak dinozaury.

Gość gość123543
Rescator, właśnie ze obrażasz i to nie tylko kobiety. Ja cię nie lubię, jesteś egoistycznie nastawiony do świata, a swoje denne racje powtarzasz jak zdarta płyta. Daj coś z siebie, to wtedy może coś otrzymasz... A ty tak pieprzysz ciagle to samo. Bez odbioru.

Gość gość
07:35 Piernicz, piernicz głupia cipo! Nie mam zamiaru przekonywać bezmozga amebę kim jestem i z jaką kobietą uprawiam seks. Powiem tylko: wal sie! Rescator 555

Gość gość
08:07 Oczywiście na czym konkretnie polega to obrażanie to już powiedzieć nie potrafisz, bo pewnie za trudne. Rescator 555.

Gość gość123543
Rescator, masz nieprzyjemne słownictwo, źle dobierasz słowa. Z niektórych az kipi agresja. Jeśli tego nie widzisz, to ja ci tego nie podam na tacy.

Gość gość
07:35 Chociaż w jednym miejscu bezmozga amebo przypadkiem trafiłaś. Rzeczywiście przez pół roku mieszkam pod mostkiem. Pod mostkiem, nie pod mostem ;-). Ale śpię na wygodnym materacu, więc słoma na wyścielenie butów od Diora czy Armaniego jest do twojej dyspozycji.

Gość gość
08:12 Oczywiście, że mam nieprzyjemne słownictwo, w odróżnieniu od gości, którzy wyzywają mnie od dziadow, impotentów i podobnych. One piszą uprzejmie, pełen Wersal. I wredny Rescator na ten Wersal i uprzejmości odpowiada agresją. Rescator 555

Gość gość123543
Owszem Rescator, inni tez nie przebierają w słowach (to odpowiedz na twoją postawę). Ty jednak wzbudzasz zawirowania na forum, bo do ciebie można mówić jak do ściany. Można ci coś tłumaczyć, a ty nic. Zdania nie zmienisz, choćby było największą głupotą. Idziesz w zaparte. Albo jesteś na tyle mało bystry, albo po prosto lubisz zachowywać się jak troll.

Gość gość123543
„Oczywiście na czym konkretnie polega to obrażanie to już powiedzieć nie potrafisz, bo pewnie za trudne” x To jest przykład postawy trolla. Jeśli nie wiesz o co chodzi, to nie mam zamiaru ci tłumaczyć. Ty z takiego tłumaczenia zrobiłbyś kolejne 15 postów i czepiałbys się każdego słówka...

Gość gość
08:42 To może potrafisz odpowiedzieć,na jedno pytanie: kogo obraziłem w poście zaczynającym temat? Bo w odpowiedzi poszły wyzwiska. Rescator 555

Gość gość
8.07. Rescator to PROSTAK,tylko to można stwierdzić czytając wypowiedzi starego capa w gumofilcach po ojcu. Ty uprawiasz seks- chyba w marzeniach.