Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Striptizerka na wieczorze kawakerskim

Polecane posty

Gość gość
striptizerki to nie d****** co najwyżej ich zmaca, albo oni ją. nie panikuj. albo ty mu urządź taki striptiz, żeby mu się odechciało:)

Gość gość
Jesteście gorsi niż te co tam pracują . Kurwiszcze do potęgi … Jak się kocha to za obcymi babami się nie lata i tak jest to wstęp do zdrad i romansów . Kobieta obca wydaje się zawsze interesująca bardziej niż ta co jest w domu bo jej misio nie widzi przy domowych obowiązkach , w****ionej za niewyrzucenie śmieci czy z mopem w ręku czy zmęczonej po pracy . I potem taki myśli sobie co on ma w domu za babe a prawda jest taka , ze każda ma okres , każda robi kupę i każda ma zły dzień i naczynia czy kibel musi sobie czyścić . I pan misio szuka lepszej zawsze wymalowanej ( bez dzieci ) z idealnym ciałkiem żeby się dowartościować i zaliczyć a to wszystko za waszym przyzwoleniem . Bo mnie obce jaja nie interesują i nie podniecają .

Gość gość
gość dziś - aniele, gdym usłyszał twe czyste i niewinne słowa, niczym muzyka wyjątkowa, od razu odechciało mi się innych niewiast. jesteś prawdziwym skarbem jednojajecznym:)

Gość gość
Tez uważam ze takie wyjście to wstęp do zdrady. Lepsze nowe danie na mieście niż to co zwykle w domu....ot cała prawda.

Gość gość
My zrobiliśmy wspólny wieczór panieński i kawalerski z naszymi znajomymi, był grill śmieszne i erotyczne prezenty ale żadnych gołych bab czy chłopów nie było. I było ogólnie super ;-)

Gość gość
No straszne. Dorośli faceci i gołe cycki xD No potworne okropieństwo. Obecnie striptizerki bądź striptizerzy są bardzo popularnym wyborem na wieczorach tak kawalerskich jak i panieńskich 🖐️

Gość gość
Jak dziad jest sam , to co innego niech nawet pobzyka jak mu sumienie pozwala ale jak ma kobietę i jest poważnym gościem i myśli o założeniu rodziny to po co mu akt rozbierany innej kobiety . Żeby widział co traci ? Jak będą dzieci i kobieta po porodzie będzie wyglądała fatalnie też dajcie wejściówkę do klubu bo facet chory umysłowo musi cipke zobaczyć. Nie macie do siebie żadnego szacunku .

Gość gość
Bzdury. Moja wspollokatorka pracowala w sex shopie z tancem, tzw. " peep show". Za taniec oplate kasowal wlasciciel i ona nic z tego nie miala. Kase dostawala za uslugi wykonane podczas tanca, czyli albo macanie albo masaz reka albo ustami z prezerwatywa. Potem znalazla sobie klub gogo. Zglosila sie jako barmanka a skonczyla jako tancerka. Miala zakwaterowanie od razu. I tak, nabijala typow na drinki ( sama pic nie mogla), taniec byl owszem ale byly tez pokoje, do ktorych brali ja i inne kobiety faceci. Sama mowila ze pol biedy jak bardzo pijany to jeszcze idzie uniknac stosunku. No i faceci potrafili na rozne cuda niewidy namawiac za dodatkowa oplata- bez gumy na przyklad.

Gość brokeninside87
Jak dziad jest sam , to co innego niech nawet pobzyka jak mu sumienie pozwala x czyli nie szanujecie prawa boskiego, ale obejsrany partner/partnerka już jest dla Ciebie bogiem?:D

Gość gość
Gosc 12:46 Wyobraz sobie ze wszyscy maja zakaz. Bylam w tym klubie kilka kat temu, przed dziecmi jeszcze ale do tej pory istnieje i wiem od kumpli ze tak jest. Wywolam pewnie zgorszenie ale sama bylam na takim seansie jeden na jeden, bylismy tam ze znajomymi, kilka par i sama zaproponowalam aby z mezem wejsc, z ciekawości czystej. Siedzieliśmy sobie obok siebie na sofie, a laska przy muzyce dla nas tanczyla i sie rozebrala. Ladna byla i swietnie sie ruszala, tanczyla zarowno przede mna jak i przed mezem. Ciekawe doświadczenie i uwierz ani ja ani maz nie szlismy potem ulica gotowi zg****ic napotkana osobe plci przeciwnej ani sie zdradzac. Już 15lat razem, drugie dziecko w drodze, nie jeden streaptease za nami a zwiazek mocny tak samo oparty na pelnej szczerosci.

Gość gość
sztuka w pewnym sensie. x Sztuką to jest może pole dance, ale już wywijanie nagim tyłkiem w klubie go go nie ma ze sztuką nic wspólnego :D Tym bardziej, że te "tancerki" najczęściej połowy z tego nie potrafią co zawodniczki pole dance, ale brak umiejętności rekompensują lataniem nago i naebany facet nawet nie zauważy, że taka jedna z drugą potrafią tylko wypiąć doopsko i się o rurę co najwyżej rowem ocierać, "taniec" hahaha :D x do niczego między mną czy moimi koleżankami a ich klientami nie doszło. ewentualnie da jej klapsa, będzie go obsługiwać w samej bieliźnie, oblewać siebie i jego alkoholem czy siedzieć mu na kolanach, przytulać x Dla mnie nawet danie klapsa samo w sobie jest dla mnie obrzydliwe, nie chciałabym, żeby mój facet dotykał sraki jakiejś baby która być może 15 min wczesniej siedziała tym doopskiem na kiblu. Ocieranie się i przytulanie = zostawianie na facecie swojego potu i śluzu z doopy. Smacznego :D

gość dziś x czemu jesteś taka wulgarna? ty się nie myjesz przed pracą?;) Pati nie napisała niczego złego. tym bardziej, że to moje prowo :classic_cool:

Gość gość
19:36 może tylko i wyłącznie w tym jednym klubie he he. A wizytówki zbierają pod stołem i prostytuujących się poza pracą.

Gość gość
Nie wiem czy to wstep do zdrady, ale w ogóle chec uczestnictwa w takich rzeczach oznacza, ze ktos nie jest gotowy na stały zwiazek. Jak sie nadal potrzebuje wyszumiec, tzn ze nie jest gotowy, i nadal ma ochote skakac z kwatka na kwiatek. u wielu to nigdy nie przechodzi, po prostu tak maja.

Gość gość
Ale macie paranoję i kompleksy.. jak misio będzie chciał, to sobie pójdzie w przerwie na lunch albo zamiast na siłkę do panienki z ogłoszenia w necie i nie potrzeba do tego żadnych pretekstów w postaci sztubackich imprez ze striptizem.. A w ogóle tacy z żoną cerberem najbardziej się puszczają..

Gość gość
Ciekawe czy Ci mężowie biegający ochoczo na panienki na rurze byliby zadowoleni gdyby ich partnerki pędziły na męski striprease

Gość gość
Dla mnie to chore i obrzydliwe. I nie puscilabym swojego faceta. A jak by poszedł to chyba koniec związku. I nie, nie mam kompleksów, bo jestem szczupła, ale striptiz i uprzedmiotowienie kobiety to dla mnie dno...

Gość gość
Kiedyś byłam na babskim combrze i facet robił striptiz (został w stringach). Fajnie było popatrzeć, ale nie miałam ochoty zdradzić ani się o niego ocierać czy klepać po tyłku. Opowiedziałam potem facetowi jak było, wysłuchał i nie wpadł w depresję. Ale według was takie coś oznacza, że nie jest się gotowym na związek. A swoją drogą śmieszne są osoby, które kategorycznie stwierdzają "ogląda striptiz - niegotowy na związek" zupełnie jakby to było udowodnione naukowo, a nie był to jedynie ich wymysł.

Gość gość
Proszę Cię. Rozumiem że nie miałabyś nic przeciwko gdyby twój facet oglądał wijaca się naga kobietę? To dla Ciebie naturalne i normalne ?

Gość gość
Oczywiście, sama sobie lubię popatrzeć na półnagich facetów, od wzroku jeszcze nikt nigdy nie ucierpiał :) Poza nadwrażliwymi histerycami z forum :)

Gość gość
Bylam na pokazie Chippendales i nic mi sie nie podobalo, bylo dla mnie lekko "pedalskie", nie pociaga mnie meski striptease.

Gość gość
Te wszystkie zaborcze, świętoszkowate hetery mają takie rogi, że nawet im się nie śniło! Nawet sklepienie w kościele porysowałyście rogami na własnym ślubie :D Ale czemu tu się dziwić, skoro dla was seks do ślubu niet, a po przysiędze jedna pozycja raz na miesiąc :D

Gość gość
tyle, ze tanczacy faceci maja wiecej klasy niz kobiety. Byłam na wielu striptizach meskich i zaden nie rozebrał sie do naga. Natomiast od znajomych kolegów wiem, ze jak panowie zamawiaja laski to od razu chca takie które rozbieraja sie do naga i pozwalaja dotykac.

Gość gość
Dotyk? Jeszcze do zdrady daleko!

Gość gość
Nie mam nic przeciwko temu, żeby puszczać faceta na takie imprezy. No ale ja mam ściśle określone pojęcie zdrady, tylko do pełnego stosunku z kobietą. Nie uznaję zdrad emocjonalnych, zamiarów zdrady i takich tam p*****letów :D

Gość gość
gość dziś Rozumiem, że gdybym miała ochotę na minetę, to mogę się zgłosić do twojego męża? Fajnie :D On też ma się fajnie, bo może się spuszczać w usta np prostytutce na drodze. Ciągnięcie druta, to też nie jest pełny stosunek.

Gość gość
gość dziś Oczywiście, sama sobie lubię popatrzeć na półnagich facetów, x Tylko, że kobiety rozbierają się do naga, prezentując wszystko, a faceci są wzrokowcami. Podniecają się głównie widokiem. Męskie myślenie jest takie: ale bym ją zapiął, wepchnął jej mojego fiuta tu i tu, podczas gdy ty myślisz, no ładna ta klata, ładna.

Gość gość
12.26 ok przychodz tylko że wygląd gra dużą rolę i możesz się nie załapać :D up no i niech sobie myśli, ja też myślę jaki ktoś jest w łóżku, jeszcze myślenie nie jest w tym kraju karalne :p