Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shybby_

nie potrafię zrobić dobrze ręką

Polecane posty

sytuacja wygląda tak, że kiedy tylko próbuje wziąć się za to ręką od razu rezygnuję, bo widzę minę mojego chłopaka. on stara się mnie upewniać w tym, że jest okej, ale widzę na jego twarzy, że to nie jest to. kiedy już chciałabym coś zacząć zaraz dociera do mnie, że zwyczajnie tego nie potrafię i odechciewa mi się całkiem wszystkiego, bo czuje się beznadziejnie. nie wiem jak miałabym się w tej kwestii wyćwiczyć skoro przez to, że nie potrafię nie mam nawet ochoty próbować :/

Gość gość
głowa do góry, bez presji, na luzie, jak będziesz mega podniecona to łatwiej będzie ci to zrobić. jak nie wiesz jak to powiedz chłopakowi by cie nakierował jak masz to robić, to powinno pomóc.

tyle, że ja kompletnie nie wiem jak się za to zabrać, biorę go w rękę i wiem że robię to źle, nie chce nawet próbować dalej, bo robi mi się przykro, że nie potrafię zadowolić swojego faceta w tak błahej sprawie :(

Gość gość
Poszukaj filmów w stylu "handjob techniques" " handjob " itd

Gość gość
na początek to nie jest łatwe dla młodej dziewczyny, ale najłatwiej zapamiętać, ze facet najbardziej czuły na dotyk ma główkę penisa i tam go masować najczęściej. poza tym to nie jest błaha sprawa, kto ci tak powiedział ? wiem,że są emocje, facet ci się podoba, etc., ale tego idzie się nauczyć. poza tym albo sam ci powie w którymś momencie, jak chciałby być tam dotykany, albo powie tak właśnie rób. zawsze tez możesz mu powiedzieć, że byś go podotykała, ale nie zawsze wiesz jak i co by mu się podobało.

on doskonale wie, że ja chcę żeby mnie nauczył jak to robić ale zwyczajnie nie potrafię, kiedy widzę że to nie przynosi żadnych efektów to robi mi się zwyczajnie przykro i odechciewa mi się czegokolwiek... nie wiem może powinnam jeden wieczór położyć się z nim i poprosić żebym mogła spróbować się nim pobawić?

Gość gość
Nie od razu Rzym zbudowano. Z kilka minut pewnie potrwa aż ujrzysz efekty dotykania:-) Nie głupi pomysł, powiedzieć, że chciałabyś go tam podotykać i że mógłby udzielić ci jakiś wskazówek jak chce. Nic na siłę jak nie chcesz. Tylko jak sama będziesz mieć ochotę. W tle może się sączyć jakaś muzyczka relaksująca, to pomaga. Najpierw podotykać możesz inne części jego ciała, jeśli tak będzie ci łatwiej. Do niczego się nie zmuszaj. Najłatwiej jest tam faceta dotykać, jak samej jest się podnieconej jego dotykiem.

Gość gość
To typowe. Choćbyś nie wiem, jak się starała, facet i tak będzie miał wrażenie, że ręką zrobiłby to lepiej :-( Co innego ustami, tu masz większe pole do popisu :-)

Gość gość
ale z ciebie k***** spadaj gnoju w podskokach jak nie umiesz fajnej młodej dziewczynie co dopiero sex poznaje doradzić w tak delikatnej sprawie. Jesteś żałosna menda która powinno się kopnąć w jaja.