Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam sie czy nie opowiedziec to mamie co mnie spotkalo

Polecane posty

Gość gość

Mama powiedziala mi jak z pracy przyszlam ze jej siostra a moja ciocia zlama la noge i musze do niej jechac i troche jej pomocy udzielic . Ciocia mieszka tylko z synem moim kuzynem ktory ma 27lat. Powiedzialam mamie a co kuzyn przeciez moze sie swoja mama zaopiekowac. Ale pojechalam kuzyn byl z domu to go do pracy zagnalam, zostalam na noc bo bylam zmeczona i jechac mi sie nie chcialo a po drugie to i tak do pracy nie szlam. Cioci kolacje zrobilam i lekarstwa podalam ,zaczelam z nia rozmawiac , i ujrzalam ze juz twardo spi to wyszlam.Gdy przyslam do kuchni ujrzalam przy stole kuzyna a na stole kawa i lampka wina. Zapytalam co to znaczy , a on zebym sie troche rozluznila bo jestem z stresowana,powiedzialam oky, W sumie to trzy lampki wypilam i poszlam do tego pokoju ktory byl dla mnie przeznaczony.Lezalam i w glowie mi sie krecilo, nagle poczulam ze musze isc siku zrobic. Poszlam wracajac zapomnialam klucz przekrecic, ale o nimczym nie myslalam bo czesto u cioci spalam ,zawsze mialam noc spokojna pomimo ze kuzynowi sie bardzo podobalam. Prawie juz spalam ale uslyszalam ze ktos dzwi otwiera przez mgle widze kuzyna jak zbliza sie do mnie.Odkryl mnie i probuje mi miedzy nogi sie wepchac,bronilam sie ale jak szczupluta dziewczynka nie moglam sobie z nim poradzic.Zaczelam buzie otwierac ale ciocia tak mocno spala ze nic nie slyszala, w tym czasie poczulam jego twardziela jak prubuje we mnie wejsc na nic zdaly sie moje moje prosby nie rob tego.A on swoje i poczulam ze juz nie dam rady sie obronic ,przyjelam postawe potulnej dziewczynki, i pogodzilam sie z tym zaczelam z nim wspolpracowac,usta poduszka zatkalam zeby ciocie nie obodzic bo glosno wrzeszczalam jak pierwszy orgazm dostalam, myslalam ze on szybko skonczy i bede mogla spac i zawiodlam sie bo po tym pierszym razie maly odpoczynek z toalety gdy wrocil to juz pala mu stala i zaczal mnie znow na ostro bzykac, ale to nie bylo takie bzykanie jak to robi moj chlopak tylko to byla rabanka na calego, a jak wyczulam to mial grupszego od mojego chlopaka trwalo to wszystko do rana ja rano czulam sie jak zeby mnie z pieciu przerznelo, a to tylko ostry kuzyn byl, super bylo i to mi sie marzylo ale nie w ten sposob.Dlatego zastanawiam sie czy nie zwierzyc sie mamie co mnie wtenczas spotkalo

Gość gość
Hehehe xd dobre