Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlenaDaga

Mój chłopak to c pa

Polecane posty

Gość OlenaDaga

Chodziła z takim jednym chłopakiem przez jeden rok. Wszystko było normalnie, był bardzo czuły, wrażliwy miły, dawał mi masę prezentów. Widziałam że nie radzi sobie ale go kochałam. W końcu nadszedł ten dzień. Poszliśmy na imprezę na której byli nasi znajomi ze studiów. Trochę wypiłam inni też, oczywiście mój Marcin nic nie pije więc był trzeżwy. Nawet nie wiem kiedy znalazłam się z jednym kolesiem w łóżku. Był strasznie pociągający, do tego jego mięśnie, Marcin takich nie miał bo stale siedział przed kompem. Więc, zaczeliśmy się pieprzyć i nakrył nas mój chłopak Marcin Filarowicz. Myślę- no koniec pobiją się. No i tu szok!!! on zaczął mnie przepraszać, lizać mi stopy itd. Byłam tak wściekła że kazałam mu lizać jaja tego kolesia i mój tyłeczek. On to robił, czaicie!!!? ssał mi język który chwile temu lizał innego penisa. Kazałam mu się rozebrać i wiecie co? miał tak małego i chudego ze aż wybuchłam śmiechem. Na koniec mój kolega skończył na mój biust a Marcin to wszystko zlizał. Większego przegrywa nie ma na tym świecie.

Gość Marcin Filarowicz gość
mialas o tym nie mowic nikomu kochanie

Gość gość
IoiIOIOIO na przepustke widze z wariatkowa cie wypuścili

Gość bolec oleny
Marcin Filarowicz chcesz znow nas nakryć? to zapraszam tam gdzie ostatnio Twója Olena już jest. Wiesz co robi? hehe kup mi piwo. Przegrywie

Gość gość
Pan RODO patrzy i czuwa.

Gość gośćpewniak
jest uległy, niektórym kobietom to odpowiada, a ty potrzebowałaś mocnego rżnięcia i tak to się właśnie wydało

Gość gość
OlenaDaga dziś skad on jest?

Gość gość
RODO NAMIERZANIE W TOKU

Gość gość
ta Olena to jakaś dałnica jest skończona, na kowbojkach wklejała obleśne fotki syr (pewnie nie swoich) do lizania przez starych onanistów. Podejrzewam, że to jakiś stary cwel.