Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaZrozpaczona

Mąż ma mnie gdzies

Polecane posty

Gość OnaZrozpaczona
Mam 29 lat. Ale to chyba nie ma znaczenia.

Gość gość
To bardzo podobny wiek do mojej znajomej. Miała wtedy 28 lat jak był ten problem

Gość gość
Wiecznie pracował. A jak był w domu to w domu było coś do zrobienia.

Gość gość
Potem był zmęczony to z kolegami wychodził. Ona była wiecznie sama i bez sexu

Gość OnaZrozpaczona
I pewnie go zostawiła. Bo w takiej sytuacji to chyba najlepsze wyjscie

Gość gość
miała się rozwodzić podobno poznała jakiegoś faceta. Ale nie wiem bo nie kontaktujemy sie już dość długo

Gość OnaZrozpaczona
Tylko ja mam dwoje dzieci. Więc będzie trudniej

Gość gość
Kiedyś rozmawialiśmy często i długo

Gość gość
Ona miała jedno. Może się nie rozwiodła nie wiem. Ale z dwójka dzieci jak zostaniesz to będzie Tobie ciężko

Gość OnaZrozpaczona
Mój mąż nawet z kolegami nie wychodzi. Po pracy wraca do domu i gapilam się w tv. Nigdzie się nie rusza z domu. Jeśli już to ze mną i dziećmi

Gość gośćoxy
Wygląda jakby miał jakąś depresje. Zgłoście sie do poradni małżeńskiej, choć obstawiam, że powie ze nic mu nie jest i on tego nie potrzebuje. Może zwyczajnie znudził mu się związek albo woli panów

Gość gość
A Ona była cały czas sama. ale pogodziła się i powiedziała że zaakceptuje to. Tylko żeby chociaż ten sex był. Tak mi mówiła

Gość gość
Powodów może byc dużo. Jak nie powie to się nie dowiesz. Tamten też nie podawał powodów. Mówił jej czasami że za bardzo ona tego sexu chce i że to ona powinna sie leczyć żę ma za duże potrzeby sexualne. I też nigdzie nie chciał chodziźć to żadnych poradni

Gość gośćoxy
A może dowiedział się że miałaś kogoś na boku. Równie dobrze nie satysfakcjonuje go wasz sex, może rutyna.

Gość OnaZrozpaczona
Twierdzi że to ja mam problem a nie on. Zawsze wszystko zwala na mnie. Nawet to że podczas seksu nie wytrzymuje długo.

Gość gość
Jutro wejdę tu jeszcze bo teraz mam ważną pracę do zrobienia i nie będę mógł już pisać. Trzymaj się zrozpaczona i nie rozpaczaj bardzo. Do jutra. pa

Gość OnaZrozpaczona
Ale ja się zawsze staram. Różne kostiumy, stroje, bielizna z dziurkami itp. Dbam o siebie. Nawet jak nigdzie nie wychodzę to przed jego powrotem z pracy robię pełny makijaż.

Gość gośćoxy
A on lubi takie przebieranki?

Gość gośćoxy
No i nie napisałaś czy on wie o twoim "skoku"

Gość OnaZrozpaczona
Nie wie o tamtym facecie. Napewno by odszedł. Znam go. A co do przebieranek to twierdzi że jest to niepotrzebne. Ale każdy facet lubi takie rzeczy. Może poprostu ja mu się znudziłam... Brakuje mi pomysłów

Gość Takaja000
Moim zdaniem on może bać się sprostać twoim oczekiwaniom, wie że szybko dochodzi i cię to nie satysfakcjonuje w dodatku ciągle mu przypominasz o seksie co tylko go w tym utwierdza. Spróbuj być dla niego bardziej wyrozumiała, chwal go, sprawiaj drobne niespodzianki, niech poczuje się doceniony i męski, także ty sama zadbaj o siebie, ubieraj się seksi, zrób coś z włosami, miej swoje prywatne zainteresowania, wychodź gdzieś ze znajomymi bez niego i nie tłumacz się ze wszystkiego, obudź w nim na nowo ciekawość do ciebie, i nie wracaj do tematu o seksie przynajmniej na jakiś czas, pozwól mu zatęsknić a jak sam zainicjuje to odmów nie bój się tego a to może go na nowo rozbudzić ;)

Gość OnaZrozpaczona
Może i tak jest ze często o tym wspominam. Ale to dlatego że to jedna z rzeczy, które są w małżeństwie oczywiste. A im rzadziej będzie to robił to napewno się sytuacja nie poprawi. Bo zawsze będzie krótko. Ale dziękuję za podpowiedź. Może faktycznie tak jest

Gość gośćoxy
OnaZrozpaczona dziś Nie każdy facet lubi ciągle przebieranki, ja np lubię od czasu do czasu, częste powszednieją i nie przynoszą efektu. Może dowiedział się i ze względu na dzieciaki nic nie robi. Bo najwyraźniej ochotę na sex ma ale coś go zablokowało - spowodowało tę niechęć.

Gość gośćoxy
Lepiej kup sobie jakieś wibratory i daj mu na razie spokój, bo pisząc o tym jako powodzie do rozstania jest to trochę śmieszne. Bo co powiesz później dzieciom że rozstaliście się bo tatuś tylko 3 minuty mamusie pos..wał

Gość Takaja000
Ale uwierz mi że im częściej ty będziesz o tym mówić to sytuacja również się nie poprawi a wręcz może się tylko pogarszać, myślę że najlepszym rozwiązaniem jest przestać go ciągle o to obwiniać, nie rozmawiać o tym, doceniać wspierać, pochwalić nawet za jakąś pierdołe, niech poczuje się męsko przy tobie, ale przy tym pamiętaj pracuj nad sobą i dbaj o siebie, powodzenia :)

Gość gość
Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm. http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość OnaZrozpaczona
Ale ja nie chcę się rozstać przez to że on nie może długo wytrzymać. Tylko dlatego że kochamy się raz na dwa miesiące, jest problem a on nie chce rozmawiać i w dodatku mnie o wszystko obwinia. Dodatkowo nie dba wcale o siebie. Nie chodzi do fryzjera, jego kąpiel trwa 5 minut a wczoraj wrócił z pracy i do 21 siedział w roboczym brudnym ubraniu. Wiem że to brzmi śmiesznie ale dla mnie to jest okropna sytuacja. Gdybym wiedziała co się dzieje to może potrafiła bym mu pomóc, ale w tej sytuacji to jest niemożliwe

Gość gośćoxy
Coś spowodowało, że tak się zachowuje. Wygląda jakby nie zależało mu ma waszym związku. Zastanów się czy istnieje szansa by dowiedział się o zdradzie. Może ktoś ze znajomych coś widział lub wiedział. Z jakiegoś powodu przestał dbać o siebie a na to nie ma wpływu seks.

Gość gośćoxy
Może właśnie dlatego przestał dbać o siebie i starać się bo mając taka wiedzę uznał że nie pociąga cię. A odejść nie chce bo np ze względu na dzieci, albo zwyczajnie nie ma gdzie. Jeszcze jakbyś wspomniała o powodzie skoku

Gość OnaZrozpaczona
Powodem był brak zainteresowania mną. I stało się. Ten facet też miał problemy podobne do moich. I stało sie