Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaZrozpaczona

Mąż ma mnie gdzies

Polecane posty

Gość OnaZrozpaczona
A co mam wstawić tutaj swoje fotki ? Uważam się za bardzo atrakcyjną kobietę i szczupła jestem. Pipke też mam całkiem normalną po porodach więc przestań powyżej wypisywać bzdury. Ja uwielbiam Anal więc ciasno dla mojego męża jest wystarczająco jak chodzi o ścisłość i nie jeden by mnie na rękach nosił, ale co zrobić mam tylko cichą nadzieje że mu kiedyś przejdzie i wrócą stare czasy.

Gość OnaZrozpaczona
A to że lubię anal to mąż powinien być wniebowzięty bo nie jeden by chciał.

Gość gość
Z mojego doświadczenia raczej nie nadejdą :( ja tez sie łudze. Mój to wiecznie zmęczony A mi tylko glupoty w glowie ( raz na miesiac to serio glupoty :O ) I że jestem klotliwa jak tylko zacznę temat więc już przestałam zebrać

Gość gość
Mój też mało aktywny, mimo że wysportowany i przystojny to raz na dwa tygodnie 2-3 minuty. Po prostu taki typ. Miałby ze mną niebo na ziemi, bo jestem typem dzięki w łóżku, ale on nie lubi, jest delikatny, nie chce. Jak go poznałam też taki był, wszystkiego nauczył się ode mnie, było przez kilka lat wspaniałe w łóżku. Ale teraz to prawdziwa tragedia, tylko ktoś kto ma duże potrzeby i chodzi niezaspokojony się o zrozumie!

Gość gość
Dokładnie :( mój to nawet nie chce żebym to tam pocalowala bo twierdzi że to ponizające dla kobiety :O masakra

Gość OnaZrozpaczona
Wiem co czujecie. Ale chyba ciężko coś zmienić o ile wogole się da coś zrobić.

Gość gość
Może ma jakieś problemy w pracy czy ogólnie jakieś doły łapie? U nas jak jest w pracy stres i coś się nie uklada to od razu widać w łóżku. Może nie rozmawiaj już o seksie tylko spróbuj go wspierać i zrozumieć w codziennej sytuacji. Skoro wcześniej było super to musi być jakaś przyczyna.

Gość gość
ja ja mam odwrotnie moja kobita po urodzeniu dziecka zrobiła sie anty :( nie chce sexu , i juz od x miesiecy się męcze ;( a kiedys to było odwrotnie - sama mnie przelatywała

Gość gość
14:01 wiesz, wygląda to tak jak u kobiety, on mnie zdobył, mamy dzieci, dom i sobie odpuścił, bo przecież ja i tak będę z nim. Kiedyś mnie złapał jak pisałam z innym i zrobił wielką awanturę to mu wygarnęłam, z o mnie nie dba, że seks dwa razy w miesiącu bez moich fetyszy, itd. to się zamknął, przyjął na siebie winę i było dobrze z miesiąc, później znowu klapa!! Co za facet?! P.S. Wspieram go non stop, 100 razy bardziej niż on mnie.

Gość OnaZrozpaczona
Wybadal sprawę i wszystko wróciło do normy. Przykre. Ale mam to samo. Taki pies ogrodnika

Gość OnaZrozpaczona
Wczoraj wieczorem ubrałam się w seksowną bieliznę włożyłam nowo kupiony koreczek Analny z brylancikiem w dupcie zaczęłam przed nim paradować i znowu nic, gapił się w telewizor i zasnął naprawdę ma mnie gdzieś.

Gość gośćoxy
Wiele osób proponuje "wspieraj go", ale ile można. To mężczyzna powinien być wsparciem dla kobiety. Po za tym on ewidentnie ma cię w doopie. Pisałem wcześniej, umów wizytę w poradni małżeńskiej albo psychologa, bo tak się nie da.

Gość gośćoxy
Albo też zacznij z kimś jawnie flirtowac, najwyżej zrobi ci awanturę ale może dzięki niej wyrzuci z siebie co leży mu na wątrobie.

Gość OnaZrozpaczona
Proszę nie pisać w moim imieniu pod moim pseudonimem. To nie jest śmieszne.

Gość OnaZrozpaczona
Wczoraj udało mi się z nim porozmawiać. Chociaż to co powiedział trochę mnie zasmucilo. Muszę teraz zacząć robić coś w tym kierunku.

Gość gośćoxy
A co takiego powiedział?

Gość markonii1
Ja mam odwrotnie. Moja pani czasami się wypnie i tyle. Żadnych pieszczot, inicjatywy, działania. Nie wspomnę już o spontanach, pończochach, gorsetach, szpilkach. Pod prysznicem? To jakiś żart. A ja mam ochotę na róóóżne rzeczy. Cóż życie... :-(

Gość OnaZrozpaczona
Ja już mam dosyć. Kochamy się a on nagle wyłącza lampkę nocną... Mówi że jak widzi jak mi jest dobrze to nie może długo wytrzymać. Nie wiem co mam teraz o tym myśleć... Przecież to nie jest do końca normalne...

Gość OnaZrozpaczona
markonii1 a ty? Jak sobie z tym radzisz? Bo ja już nie wiem jak dotrzeć do tego człowieka...

Gość markonii1
Błagać nie zamierzam. Pozostaje poznać kogoś, kto będzie również szukał i oczekiwał spełnienia takich rzeczy lub podobnych.

Gość gość
Mój mnie kocha więc nie narzekam.

Gość gośćoxy
więc udawaj obojętną

Gość gość
Temat to durne provo ha ha

Gość gość
gęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęg ęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęg ęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gę gęgęg ęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęg gęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę gę gęgęgęgę

Gość OnaZrozpaczona
To że mam około 20 kilo nadwagi i nie może na mnie patrzeć bo gasi lampę naprawdę daje mi do myślenia. Załamka cały dzień

Gość gość
Witam. Jeśli chcesz dorobić do budżetu domowego nie wychodząc z domu, mam dla Ciebie ofertę. Praca w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. Bez zobowiązań, bez wkładu własnego. Dla osób, które mają stały dostęp do internetu. Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc Zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875

Gość OnaZrozpaczona
Słuchaj durna palo. Bardzo mi przykro że masz 20 kg nadwagi. A może nawet więcej. Ale nie masz prawa podszywac się pod mój pseudonim. Jeśli masz ochotę możemy się wymienić fotkami i zobaczymy czyj mąż gasi światło z powodu nadwagi i paskudnego ryja, pasztecie bity z końskiej psity!!!

Gość OnaZrozpaczona
A ty nakarmilas już gęsi wiesniaro? Jeśli tak to spier.... Stąd i czego tu szukasz w ogóle ? Po chu... Wlazisz na takie tematy skoro powinnaś poszukać czegoś w temacie ,,choroba psychiczna,, jak z nią żyć

Gość gośćoxy
Czasem ludziom brakuje zwykłej rozmowy, bez doszukania sie przyczyny problemu ale pogadanie o nim. jeśli tak to zapraszam oxy3@onet.pl