Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaZrozpaczona

Mąż ma mnie gdzies

Polecane posty

Gość Tajemniczy311
OnaZrozpaczona, niestety ale czasem przychodzi taki moment kiedy temperamentu seksualne sie mocno przyjeżdżają, gdy sie ma naście lat to kazdy seks dla faceta wydają się być zdobyciem Mount Everst ( choc tak na prawdę każdy z Nas w tym wieku jest kiepskim kochankiem który mysli ze seks polega tylko na włożeniu, pojmowaniu i opuszczeniu sie ) a dopiero po 30stce mybfaceci zaczynamybrpzumirc na czym polega prawdziwy seks i satysfakcja kobiety, ale tez dużą część z Nas wtedy jakby odpuszcza i tylko od czasu do czasu spełnia własne potrzeby fizjologiczne, bo....duzo facetów zaczyna bać się Swoich kobiety, która stają się świadome Swojej sesukalnosci i Swoich potrzeb, zaczynacie poznawać siebieninwiedzidc czego chacie i jak chacie itd itp...to jest coś pięknego, ale wielu facetów to przytłacza nagle..zaczynają się Was bać.. Ale.prawda taka że nie ma nic lepszego niż świadoma siebie i Swoich potrzeb kobieta.... Pozdrawiam T. Tajemniczy31 at. gmail. com

Gość GrzegorzPracaPsychologiczna
OnaZrozpaczona osoby które podszywają się pod twój pseudonim mają bardzo niskie mniemanie o sobie, a co za tym idzie? Nadwaga, nieciekawe twarze, być może mężowie którzy odeszli ponieważ no czasami cZlowiek musi. Zazdroszczą ci wszystkiego i dlatego starają się żebyś poczuła się tak jak one. jak mówisz jesteś w stanie nawet wymienić się fotografią. nie zrobią tego ponieważ tutaj są anonimowe. Nie przejmuj się kobieto. Twój mąż prawdopodobnie mówi prawdę. Docen go i zrozum że naprawdę cię kocha. Daj mu więcej swobody w relacjach w łóżku. Nie staraj się go zawsze dominować.ba zobaczysz efekty. Kończąc wypowiedź dodam że jestem psychologiem i zajmuje się także terapia małżeńska. Zajrzalem tutaj poniewaz pisze pracę w tym temacie. Nie pomogą ci ludzie którzy mają większe problemy od twoich. Oni starają się ciebie upokorzyc, bo to jedyna rzecz, która daje im radość. Tak wiec jeszcze raz życzę powodzenia. A wiem że się uda. Pozdrawiam Grzegorz

Gość OnaZrozpaczona
Dziękuję za miłe słowa. To święta prawda. Muszę też nad sobą popracować.

Gość gość
OnaZrozpaczona ten wątek juz się trochę ciągnie. czy tobie pomaga to pisanie?

Gość gość
Czy coś się zmieniło w twoim pożyciu?

Gość gość
"A wiem że się uda." Grzegorz wróżbita się znalazł.

Gość gość
Psycholog z tego Grzegorza jak z koziej d**y trąba. Psycholog może powiedzieć że jest szansa że się uda ale nie "wiem". Bo wiem ile zjem i też nie do końca bo w trakcie jedzenia można sraczki dostać i skończyć w toalecie

Gość OnaZrozpaczona
Proszę pasztety to moja focia i wcale nie jestem gruba durne pały ! http://m.fishki.pl/fishka,Nie-ma-brzydkich-kobiet,51540.html

Gość gość
No na to już wiem dlaczego Twój stary gasi lampe żeby Cię walić hahahaha

Gość gość
Wy kobiety jesteście aseksualne po ślubie .

Gość OnaZrozpaczona
Banda kretynów

Gość MIchal777777
Współczuję autorce wątku. Ja mam podobnie tylko w drugą stronę. Naprawdę nie rozumiem jak facet może nie chcieć seksu, jest to dla mnie niepojęte. Chętnie bym porozmawiał z panią, która ma taki problem z facetem.. gg45427963

Gość gość
próbowałaś urlopu w ciepłych krajach?

Gość OnaZrozpaczona
Przykro mi ale nie mam gg

Gość OnaZrozpaczona
Nie umiem spać stary chrapie. Idę sobie zrobić lewatywę może rano mnie weźmie w doopsko i wszysko wróci znowu do normy.

Gość gość345678912345
Ale z ciebie żałosne babsko. O 1 w nocy zamiast spać to pisze i się podszywa. Dno społeczne. W sumie nie ma się co dziwić ,. Jak się mieszka w melinie to ciężko zasnąć podczas libacji

Gość OnaZrozpaczona
Nie jestem z meliny, a to że w nocy czasami nie idzie spać to chyba każdemu może się zdarzyć.

Gość gość345678912345
A to że się podszywasz pod panią, która założyła wątek? To też normalne twoim zdaniem? Masz jakiś kompleks to wypier... Do psychiatry.