Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozyczylam znajomej podgrzewacz do butelek i problem

Polecane posty

Gość gość
To jest droga rzecz. Powinnaś sie upomniec o zwrot. Grzecznie, ale stanowczo. Pomoglaś koleżance, teraz wypada, żeby oddała. Jeśli milczy i unika kontaktu z Tobą, to znaczy, że Cię nie szanuje. Lubię mieć dobre kontakty z ludźmi, ale nie można sobie dac wejść na głowę. Potrzebujesz tego podgrzewacze dla siostry. Nie upominasz się o niego ze złośliwosci przeciesz. A koleżanka powinna się nauczyć, że o cudze rzeczy trzeba dbać, gdy się je pozyczy

Gość gość
*przecież miało być zamiast przeciesz

Gość gość
Wiecie co?napisałam do niej . I znów cisza. A tak to codziennie do mnie prawie pisała co tam jak tam (pierwsza ) A teraz nagle nic . Ja p*****le. Nie mogę być zła na męża bo chciał dobrze . A ja jej chciałam kupę rzeczy dać (dla niej i dla dziecka )miałam przygotowane . Ale mowy nie ma.

Gość gość
to jak planujesz odzyskac swoja wlasnosc? odpuscisz?

Gość gość
Nie wiem co planuje. Wiem tylko tyle że każda kolejna próba skończy się obgadaniem mnie . Ale wisi mi to . Nie jestem klotliwa osoba. Naprawdę. Mam trochę dużo spraw na głowie teraz a dodatkowo ona jest w ciazy. Kurws nigdy więcej . Powiedzcie sami czy słowo "dobra miejcie go narazie póki potrzebujecie " oznacza weźcie go sobie i sprzedajcie? ??? Jestem wściekła .

Gość gość
Kochani jak mam do niej napisać żeby ją zawstydzic żeby jej było głupio ?mamy wtorek a ona nawet nie raczy mi wyjaśnień złożyć nic .

Gość gośćmala
Borze zielony, sieroto. Jedź do niej, grzecznie acz stanowczo domagasz się zwrotu podgrzewacza. Jeśli komuś pożyczyła, to ma dać Ci adres tejże osoby. Jeśli sprzedała, opierdzielasz ją i domagasz się zwrotu pieniędzy. Natychmiastowo. Serio takie sieroty po świecie łażą?

Gość gośćmala
I takie pipy nie potrafią zabrać swojej własności, tylko po forum piszą, litości..

Gość gość
10:08 No lażą takie sierotu łażą ...wiec kup sobie słownik ortograficzny i ucz sie dziecko ucz !

Gość gość
10:10 Zabrac swojej wlasnosci . Rozumiem ze ty g****o z kibla łowisz i potem tulisz się do niego bo to twoja własność..

Gość gość
Napisz jak się sprawa zakończyła bo ciekawa jestem

Gość gośćmala
10:14 Nie oceniaj przez pryzmat swojego życia. Współczuję, że swoje własne fekalia zbierasz , bo na nic Cię nie stać. Trolololo.

Gość gość
Ja kiedyś w liceum pożyczyłam koleżance książki z historii, bo ona miała jakieś poprawki, a wtedy ich nie potrzebowałam. W klasie maturalnej chcialam je odzyskać i jakie było moje zdziwienie gdy mi powiedziała, że gdzieś zapodziała. A prawa potem wyszła, że je sprzedała... Ludzie bywają bezczelni do granic możliwości

Gość gość
Napiszcie mi jak mam ją upokorzyc aby mi go oddała :(

Gość gość
A Ty autorko napisz, że jeśli nie możesz odzyskać swojej własności to poprosisz o zwrot kasy np.polowe kwoty, bo był używany

Gość gość
Moim zdaniem napisz, że podgrzewacz ma być u Ciebie jutro a jeżeli nie załatwisz to inaczej. Jeżeli nie skontaktuje się jedź do niej, ma Ci oddać a jak nie ma to ma odkupić taki sam, tyle. Jak się uprze to raczej nic nie zrobisz, ale nie odpuszczaj szybko, postrasz, tak nie może być. Ja nie lubię nic pożyczać, mam opory, że źle się to skończy i słusznie jak widać.

Gość gość
A jak pojadę to jak powinnam ją upokorzyć? Ona jest byłą kochanką mojego męża.

Gość gość
Ja bym pojechała od niej niby na kawę itp, a w rozmowie powiedziała że jutro widzisz się z siostrą i chciałbyś hej ten podgrzewacz dać, czy może Ci go teraz zwrócić. Jak powie że musi poszukać to ty że pomożesz jej szukać teraz. Milutko i uprzejmie ale nachanie. Jak zacznie kręcić to zapytaj wprost co z nim zrobiła i czy ma go w ogóle bo sytuacja wygląda tak jakby wcale go nie miała. Jak powie że zgubiła to ty, że szkoda strasznie bo drogi był...tyle kasy (podaj kwotę) na niego wydaliscie. Jak chcesz ją zaswtydzic to musisz na jej kretactwo, uczciwoscia i uprzejmościa zagrać.

Gość gość
A może wywrzeszczałabym jej w twarz że mnie upokarza? Może z córką tam pojechać? A ja bym ubrała moją suknie ślubną. Co wy na to? A córka w szatkę chrzecielną.

Gość gość
Mąż pożyczył to niech mąż idzie interweniować i odzyskać waszą własność.

Gość gość
Mąz prosi mnie o pomoc, nie chce z byłą kochanką się spotykac.

Gość gość
Do roboty k*****o a nie bedziesz tu plakac na forum do roboty szmaty!

Gość gość
Ja nic nie pisałam od dziesiątej po podszywy

Gość gość
11:13 ty jesteś opóźniona? Przecież pisała, że ta koleżanka pożyczyła go jeszcze innej swojej koleżance, to jak ma go szukać w domu?

Gość gość
Ile kosztował ten podgrzewacz ? Już kolejny dzień to rozstrzasasz

Gość gość
Kosztował 340 z groszami. Ja nie siedzę całe dnie i nie roztrzasam bo mam prace i inne obowiązki Tak wiec odpisuje w wolnym czasie

Gość gość
To ja autorka Straciłam koleżanke W****ilam się powiedziałam ze ma kilka dni żeby oddać podrzewacz powiedziała ze ta dziewczyna nie odbiera i nic więcej nie może zrobić najwyżej odda kasę. Ja napisałam ze jal pną sobie wyobraża ze mam teraz za nią biegać o pieniądze ?i cisza Nke czyta moich wiadomości Nie odbiera tel ani domofonu w mieszkaniu Kurwa co za d******* Jak można tak postąpić . Na pewno go sprzedali a teraz kłamie. I jak mam liczyć ma zwrot kasy skoro unika?

Gość gość
Mąż pożyczył to może niech mąż teraz pogada z mężem koleżanki o zwrocie pieniędzy? Faceci czasem szybciej potrafią się dogadać, niż kobiety.

Gość gość
A po co ci koleżanka, która nie szanuje ciebie i twoich rzeczy. Męża wyślij w koncu to on pożyczyl, a ją olej. Daj znać jak się skończyło

Gość gość
Dokładnie, niech mąż idzie po podgrzewacz/po kasę, w końcu to on pożyczył. Niech się przekona, jak go własny kolega wyhoojał.