Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozyczylam znajomej podgrzewacz do butelek i problem

Polecane posty

Gość gość
Ale to jest BYŁA KOCHANKA mojego męża.

Gość gość
Tyle tu podszywow, że już nie wiadomo czy się autorka dogadała czy nie... Ale ja uważam, że dobry zwyczaj nie pożyczaj. Ja raz pożyczyłam walizkę na krótki wyjazd i odkupilam nową, bo plastik od rączki pękł. Głupio mi strasznie było, ale odkupilam, bo mogłam oddać i udawać, że nic nie wiem. Ale to szczyt. Od tego czasu nie pożyczam nic od nikogo

Gość gość
Ta jasne i codziennie z nią pisałaś

Gość gość
Ja pisałam tylko wczoraj a reszta to podszywy . Mąż napisał do niego ale on s ogole noe odpisuje. Wydaje mi się ze sprzedali to dlatego migają sięgłupia krowa mnie olewa jeszcze i unika .

Gość gość
Jestem mega w****iona . Juz kij z tym podgrzewaczem ale bardziej ubodlo mnie to że tak się zachowali. To moja rzecz. A wiem ze wyprzedaja z domu wszystko gdy skończy się gotówka.nie stać mnie na sponsorowanie inny h . Im się lepiej powodzi w tym momencie od nas. Dlaczego miałabym im to podarować ? Tym bardziej ze ja go potrzebowałam . Na dodatek zrobiłam z siebie idiotke. Bo powiedziałam ze go dam a jego k****a nie ma.

Gość gość
Przynajmniej przekonałas sie jakich masz znajomych

Gość gość
Brzydka sprawa, ale to nieuczciwa kolezanka. Jesli faktycznie pozyczyla komus bez twojej wiedzy to powinna oddac lub odkupic. Nigdy ci juz nie odda podgrzewacza ani pieniedzy za niego. Mozesz domagac sie zwrotu pieniedzy, ale watpie ze je odzyskasz. Odpusc sobie kolezanke, bo to pospolity zlodziej.

Gość gość
Napisała mi ze odda nie wiem czy poprzednia odp się wysłała Napisała ze koleżanka jej przywiozla ze wymyje i odda . Ciekawa jestem

Gość gość
A to tamta kolezanka kolezanki nie umyla tylko oddala brudny ze ta twoja kolezanka musi myc? Cos kreci. Teraz tydxien bedzie pewnie myla. Jedz do niej znienadzka i odbierz nawet brudny. Bo ze stracilas kolezanke to chyba wiesz....

Gość gość
Byłam już raz ona nie otworzy . Bo nie otwiera domofonów bo się boi :O napisałam jej ze mam nadzieje ze sprawny bo jak nie to g o nie wezmę. A ona nic .

Gość gość
Ale napisałam . Miało być nie odbiera domofonów . Żadnych . Jak u niej byłam to tez jak ktoś zadzwonił to powiedziała ze nie otwprzy

Gość gość
Naszykowalam dla niej caly wor ubrań . Bo oni mimo ze kase maja tona w dlugsch i sobie nic nie kupuje. Nie do zwrotu chciałam jej dac . I gowno . Nic jej nie dam . Wole dać sąsiadce której się gorzej powodzi. Juz się czaila na mój wozek . Wiadomo że pewnie chciała żebym jej dala. A ja chciałam go sprzedać.

Gość gość
I znowu gownoburza i gdakanie dla bezrobotnych.Jak długo jeszcze?

Gość gość
Nie jestem bezrobotna mam prace dlatego tak rzadko odpisuje . A po to jest forum uważam żeby się radzić. A jak komuś to nie pasuje to nie rozumiem po co wchodzi czyta i marnuje swój cenny czas (bo mniemam ze nie jesteś bezrobotny/a)w pracy ?

Gość gość
Ja na twoim miejscu nie dałabym wozka za darmo. Sprzedasz i będziesz miec kasę na swoje dziecko a jak oddasz to sponsorujesz cudze. A po takiej akcji o tej koleżance bym zapomniała