Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2018 Siemanko . Chciałbym wiedzieć co byście zrobili na moim miejscu . otóż rozstałem sie z dziewczyną juz 2 raz o jej przyjaciela w ciągu 8 miesiecy ( ja mam prawie 30 ona 6 lat młodsza ) tym razem juz tak ostro doszło miedzy nami do wymiany zdań itd . Tzn ja to zchszaniłem bo byłem zazdrosny ze sie spotykają chodzą do kina itd chociaż to jej przyjaciel od X lat no ale niestey też kiedyś coś ich wiecej łączyło z tąd moja zazdrość . Moja wina teraz to wiem a nie chce jej całkowicie stracić bo sie świetnie dogadywaliśmy spedzaliśmy razem dużo czasu wogule . tylko o tą jedną rzecz chodziło . Kocham Ją ona mnie wczesniej też ale przez tą sytuacje chyba przestała z tąd moje pytania 1. Jak ją od nowa w sobie rozkochać ? 2. co zrobic żeby mi wybaczyła krok po kroku ? dodam ze mieszkamy bardzo blisko siebie i prawie codziennie sie widzimy i ze nigdy nie blagalem ani nie prosiłem jej o powrót itp sprawa jest świerza z przed kilku dni . chciałem jej wysłać esa że przepraszam ze to moja wina , byłem zazdrosny i rozumie jej decyzje ale ją szanuje i że bedzie szczęśliwsza bezemnie . nie wiem co o Tym sądzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach