Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ratowanie byłego związku a

Polecane posty

Gość gość

Siemanko . Chciałbym wiedzieć co byście zrobili na moim miejscu . otóż rozstałem sie z dziewczyną juz 2 raz o jej przyjaciela w ciągu 8 miesiecy ( ja mam prawie 30 ona 6 lat młodsza ) tym razem juz tak ostro doszło miedzy nami do wymiany zdań itd . Tzn ja to zchszaniłem bo byłem zazdrosny ze sie spotykają chodzą do kina itd chociaż to jej przyjaciel od X lat no ale niestey też kiedyś coś ich wiecej łączyło z tąd moja zazdrość . Moja wina teraz to wiem a nie chce jej całkowicie stracić bo sie świetnie dogadywaliśmy spedzaliśmy razem dużo czasu wogule . tylko o tą jedną rzecz chodziło . Kocham Ją ona mnie wczesniej też ale przez tą sytuacje chyba przestała z tąd moje pytania 1. Jak ją od nowa w sobie rozkochać ? 2. co zrobic żeby mi wybaczyła krok po kroku ? dodam ze mieszkamy bardzo blisko siebie i prawie codziennie sie widzimy i ze nigdy nie blagalem ani nie prosiłem jej o powrót itp sprawa jest świerza z przed kilku dni . chciałem jej wysłać esa że przepraszam ze to moja wina , byłem zazdrosny i rozumie jej decyzje ale ją szanuje i że bedzie szczęśliwsza bezemnie . nie wiem co o Tym sądzicie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować