Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garibaldi62626

Alimenty dla chorej dorosłej

Polecane posty

Gość gość
Dodam ze bylem u dwuch adwokatow po infarmacje ile moze mi zaklepac sad alimentow ,ich zdanie bylo od 0zl do 300 zl ,zalerzy czy sedza bedze kobieta czy mezczyzna i jaki beda miec dzen humor pogoda , itd i mialem pech trafilem na ,,PANIA,, Sedze i pewnie facet jej niedopiescil , i zaklepala mi 300 zlotowek

Gość gość
Gosc 14 49 bez komentarza

Gość gość
"gość dziś - zrobiłeś syna to go utrzymuj dopóki nie zyska wykształcenia, proste. Było trzeba nie robić sobie dziecka, skoro cię nie stać. I żal ci głupich 3 stów.

Gość gość
Ja od 18 roku zycia utszymuje sie sam ,po drugie mieszkal ze mno i kazal mi sobie dawac 400 zl miesiecznie placac ja czynsz itd a on caly tydzen nic nie robic , i mowil ,,ja na twoim miejscu pracowalbym na dwa etaty ,, tak ze wek do mamusi wydzedziczenie i koniec tematu,ty itak napewno nic niezrozumiesz , wiesz swoje i koniec

Gość gość
Dzieciak po 18 roku życia jest dorosły i powinien otrzymać solidnego kopa w d*pe w samodzielne życie. Podstawowe wykształcenie otrzymał, reszta leży już w jego rękach. Studia są przywilejem, nie obowiązkiem. Dzieciak chce, niech zarobi sobie. Wielu ambitnych pracuje studiując i uzyskuje doskonałe wyniki - i to są egzemplarze, którym się wykształcenie wyższe należy. Zaradni i samodzielni. Leniwy stwór, roszczeniowy, wymagający stworzenia mu specjalnych warunków i łożenia na niego aż do 25 roku życia to patologia, coś, co nie ma racji bytu.

Gość gość
Gosc 15 21 Dzeki ci ze to powiedzalem ,bo juz zaczolem powatpiewac czy mam racje ,wszyscy mowia inaczej ,a ja tak postapilem jak ty mowisz ,widocznie jestem slaby psychicznie , i juz zaczynalem powadpiewac w to co zrobilem , jeszcze raz ci dzeki