Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostatnio zauważyłam że jest jakiś boom na młode małźeństwa

Polecane posty

Gość gość
Bo wszystkie wczesne małżeństwa skończą tak jak ta twoja koleżanka, tylko jeszcze o tym nie wiedzą 3:-)

Gość gość
Nie wszystkie. Poza tym nie kazdy traci mlodosc. Nawet gdybym sie kiedys rozwiodla to nic tak naprawde nie stracilam, a przeciez nie zostawie meza dla zasady tylko po to zeby robic wszystko to co robie teraz tylko sama :D A do tej co kazdemu rozwod wrozy...samotnosc boli?

Gość gość
Za to ty zaklinasz rzeczywistość jak nikt tutaj! Najpierw się puszysz, że w tak młodym wieku spotkałaś idealnego partnera :D (gwarantuję, że nikt na świecie nie spotkał ideału, bo takowy nie istnieje...) a teraz twierdzisz, że nie wszystkie małżeństwa źle skończą (w domyśle uważasz, że na pewno nie twoje :D) Ot, młoda i głupia. Najlepsze jest to, że kilka osób Ci powiedziało byś nie była taka pewna, a ty uważasz, że to jedna i ta sama. :D

Gość gość
"Nawet gdybym sie kiedys rozwiodla to nic tak naprawde nie stracilam" Ten fragment zdania idealnie cię podsumował. Przecież strata męża to takie nic... Parafrazując klasyka, gdyby głupota miała skrzydła, to byś latała ja gołębica ;)

Gość gość
A gdzie ja pisalam, ze wszystkie sie skoncza? :) moim zdaniem wiek zawarcia malzenstwa nie wplywa na szanse rozwodu. I chyba zle zrozumialas co mm na mysli. Jestem z mezem sczesliwa i go kocham, wiec nie uznam za strate czasu tego zwiazku nawet gdyby to sie mialo zmienic za 30 lat

Gość gość
I tak, wierze, ze moje sie tak nie skonczy. Nie bralabym w ogole slubu myslac o rozwodzie, ale znam osoby ktore tak zrobily (i wcale nie byly mlode)

Gość gość
Im później kogoś spotkasz tym więcej trzeba w życiu zmieniać.

Gość Sczesliwa żona
Ja wyszłam za mąż mając 23 lata, mój mąż jest w moim wieku rocznikowo, jednak młodszy o kilka miesięcy. W lipcu minął rok od ślubu. Mąż studiuje medycynę, ja budownictwo. Chodziliśmy do jednej klasy, tez chciałam na lek ale się nie dostałam. Zaczęliśmy chodzić od 2 klasy liceum. Na co mielismy czekać? Ze względu na wiarę nie chcieliśmy razem mieszkać.

Gość sczęsliwa żona
Nie chcieliśmy razem mieszkać przed ślubem *