Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż jest zachwycony moim biustem po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Piersi mi sie sporo powiększyły i mąż caly czas sie kolo mnie kręci i mnie dotyka . Jestem miesiąc po porodzie. Czy wy tez tak macie?

Gość gość
poczekaj czy bedzie tak smoa zachwycony za rok, jak obwisna I beda takie puste woreczk I... I to potrwa troche zanim wroca potem do formy ... nie jetsam zlosliwa, to tlyko fakty. ja tez mialam wielkie jedrne bomby tuz po porodzie

Gość gość
Wiem o tym bo to drugie dziecko i nie wiem co ja potem zrobie. Mi tez sie podoba biust w obecnym wydaniu

Gość gość
U mnie też tak było. Teraz, półtora roku od porodu, kiedy już nie karmię, mąż nadal lubi mój biust. Wygląda inaczej, ale nie wisi do pasa. Po prostu nie ma co wisieć. Zawsze byłam płaska i tak jest znowu. Mąż widział co bierze, mówi że taką mnie kocha i dla niego wszystko jest super. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. A ja nie zamierzam o to płakać bo niestety pomimo moich chęci biust nie urósł. No i co zrobić

Gość gość
Po pierwszej ciąży mój biust nie wyglądał zbyt dobrze. W trakcie drugiej ciąży i karmienia dbałam o piersi i mogę teraz z dumą powiedzieć, że moje cycki wyglądają teraz lepiej niż zanim miałam dzieci. Mąż potwierdza i jest zachwycony za każdym razem kiedy mu je pokazuję.