Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeklinam cie ty świnio

Polecane posty

Gość gość
Klnie jak gorzej niż facet

Gość gość
Niestety ale ludzie są fałszywi dla siebie z zazdrości za 5 z ł by cie sprzedali lepiej pilnować siebie

Gość gość
Niestety ludzie są dla śiebie fałszywi w tych czasach sprzedali by cie za grosze z zazdrości

Gość gość
Niestety ale ludzie są fałszywi dla siebie z zazdrości za 5 z ł by cie sprzedali lepiej pilnować siebie

Gość gość
Nie generalizuj ,nie wszyscy są tacy ! Są ludzie i ludzie ! Siedząc w nocy i wyzywając innych ,żeby tylko zrzucić podejrzenie na osobę do której ten post był skierowany, to wasz zwyczaj ! .Przecież robiliście to latami i teraz , powtarzacie to samo ? Myślicie ,że może coś teraz ,bo inne forum ,inni ludzie ? Dlaczego usunąłeś ,cały swój temat seksistowski ,mogłeś usunąć ,tylko mój wpis i bawić się wulgarnie dalej ? Zaskoczony ,że skojarzyła modlitwę z tamtym ? Przecież mnie znasz i nie jest dla mnie trudnością ,połączyć fakty ! Choć jako człowiek potrafię współczuć innym w chorobie ,to sk?ysyństwem się brzydzę ! To cena jaką płacicie ,za draństwo ,którego się dopuściliście . Trzeba było w 13 zaprzestać,gdy wyszło na jaw ,ale duma wam nie pozwalała na to ,więc rozszerzyliście wszystko we wszystkie strony, przeciągając struny ! Trzeba było w 15 się pokajać ,prosić o wybaczenie ,naprawić wszystko i zając się leczeniem ,prosząc Boga i innych o wybaczenie .To było dla was ostrzeżeniem ,ale zamiast tego woleliście mścić się dalej ! Próbujecie i teraz ,żeby zrzucić wszystkie swoje nieszczęścia za chorobę , bo myślicie ,że tak dla was będzie łatwiej ! Schizofrenia nie objawia się w ten sposób w jaki usiłujecie innym wmówić ! Schizofrenia to ciężka choroba i może dotknąć każdego, więc uważajcie ,żeby i to na was nie spadło ,przy chorobie ,którą macie ! Lekarz rodzinny w tym wam nie pomoże !

Gość gość
Ona ma spokojny sen ,nie siedzi na forach po nocy ! Nie możesz znieść myśli ,że możesz zostać sam ? Wiesz ,ze nie przeżyjesz tego ? A może to duma ,nie daje wam spokoju ,że tą którą niszczyliscie ,okazała się niezniszczalna i mocniejsza,madrzejsza od was wszystkich ! Wiec jak to u was w zwyczaju było ,rzucacie klatwy nadal ,podszywajac się pod nią ! OPAMIETANIA ŻYCZĘ ,jezeli to jeszcze jest możliwe !

Gość gość
Dlaczego ja przeklinasz znasz ją? nie oceniaj nikogo po okładce własnie o tobie teraz świadczy jaką ty jesteś dopiero świnią miłego dnia Ci życzę może Ci przejdzie

Gość gość
kolejny schizofreniczny monolog. niech ktos w koncu zlapie i odesle do wariatkowe te psycholke.

Gość gość
16:00 Masz z tym problem ? Zgłoś się do Dagmary , zaradzić powinna ! W końcu to wasz lekarz rodzinny ! Na bezsenność prochy przepisze ,nerwy ukoi !

Gość gość
jakiej dagmary, poj***e? nie jestem toba, wroc do zakladu z ktorego udalo ci sie spierniczyc:D

Gość gość
Masz jakiś problem ze zrozumieniem tekstu ? Aż tak już źle z tobą ? Myślałeś i myślałeś ,aż wymyśliłeś ,kopnąłeś a nie trafiłeś .Bazujesz na tym ,że nikt nie wie o co biega ? Przypomnę ci moment w którym się ostatnio się widzieliśmy . Kiedy ten ślub Dagmary był u Św Józefa ,pamiętasz ? Wtedy!

Gość gość
bredzisz, w dodatku sama podajesz informacje osobiste i jakichs osobach trzecich. w d***e mam twoja dagmare czy innych patoznajomych, ale warto cie zglosic za naruszanie ustawy RODO. ciekawe jak sie bedziesz w sadzie tlumaczyc:D

Gość gość
dalej zajmie sie tym wydzial cyberprzestepstw:D napisalbym "powodzenia", ale nie ma powodu - przez nikogo nie przymuszana sama pod soba ten dolek wykopalas:D

Gość gość
zznam z doświadczenia, że inteligentnym osobom zawsze nie służy wizyta w sądzie, niezależnie od strony po której się siedzi. sędziowie są głupsi niż zbieranina, którą osądza, dlatego skrzywdzi i jednych i drugich. im bardziej inteligentni są to ludzie tym większa krzywda. ZAWSZE :P

Gość gość
w kwestii sedziow... to nie moga brac pod uwage odczuc, socjalnego wydania "sprawiedliwosci" ani oczekiwan ktorejkolwiek ze stron. maja wydawac wyroki na mocy obowiazujacego PRAWA. a prawo ma gdzies czyjes urazone uczucia lub dume.

Gość gość
Nie strasz ,nie strasz bo się zesr*** Zgłaszaj i to szybko ,może wreszcie to się zakończy !Tam wyzywać mnie od schizofreniczek nie bedziesz mógł ,a sprawa zacznie sie od nowa , ze wszystkim .Teraz mi na inteligencje wyjeżdżasz ,zaszkodzi mi ? Co ty nie powiesz ? Na wstepie do rozpatrzenia pójdzie, twój post ,przyznania się ,że siedzisz u mojej rodziny i inwigilujesz ! Pozostałe również ! Spraw przeciwko tobie ma moc ,inni też, mogę wiecej ujawnić ,Ostrzegała was ,jest jej wszystko jedno. Rachunek krzywd musi być wyrównany ,bez wzgledu na to ,czy wam się to podoba ,czy nie ! Nie przestaliscie swojego przestępczego procederu ,nawet na chwilę ,czas z tym zrobić porzadek !

Gość gość
i ZNOWU paranoiczna psychotyczko opisujesz swoja rodzinke, zreszta skoro toleruja psychoze twojego kalibru to widac sami sa niezle poje/bani. "rachunek krzywd"? ty tu zj***e notorycznie posujesz swoje zalosne zycie, wiec nie ma ci ani co wspolczuc, a jedyne co mozna wyrownac, to twoja wlasna spier/toline umyslowa -wiec sie najlepiej powies albo utop, bedzie fair:D a skoro mowa o przestepczym procederze - podajesz dane osobe osob trzecich. lamiac w ten sposob prawo. jestes zwykla przestepczynia - i to jest akurat fakt, ktory kazdy normalny czlowiek moze potwierdzic. jedynie do ciebie nie dociera, bo masz schizofrenie, tepa wywloko. zrob z tym porzadek i zlos sie sama do prokuratury, moze zmniejsza ci dzieki temu kare:D

Gość gość
17:24 Nie masz w doopie Dagmary ,bo gdyby było inaczej nie byłoby tej reakcji.Nikt prócz was ,nie wchodzi ze mną w polemikę ,bo się każdy boi konsekwencji ! To tylko wy !,A ja całe wasze RODO mam w tyle i mam zamiar ujawnić wszystko z podaniem waszych nazwisk,a wy jak chcecie idźcie do sądu walczyć o ochronę swoich dóbr ! Ja walczę o swoje i nie przestanę ! Wszyscy tutaj wiedzą o co chodzi ,nie potrzeba tłumaczyć . Chcieliście , bo wam się nudziło ,więc macie , co chcieć chcieliście mieć!

Gość gość
Nie strasz ,nie strasz bo się zesr*** Zgłaszaj i to szybko ,może wreszcie to się zakończy !Tam wyzywać mnie od schizofreniczek nie bedziesz mógł ,a sprawa zacznie sie od nowa , ze wszystkim .Teraz mi na inteligencje wyjeżdżasz ,zaszkodzi mi ? Co ty nie powiesz ? Na wstepie do rozpatrzenia pójdzie, twój post ,przyznania się ,że siedzisz u mojej rodziny i inwigilujesz ! Pozostałe również ! Spraw przeciwko tobie ma moc ,inni też, mogę wiecej ujawnić ,Ostrzegała was ,jest jej wszystko jedno. Rachunek krzywd musi być wyrównany ,bez wzgledu na to ,czy wam się to podoba ,czy nie ! Nie przestaliscie swojego przestępczego procederu ,nawet na chwilę ,czas z tym zrobić porzadek !

Gość gość
tak czy inaczej sędziowie popełniają zawsze błędy. Mam gdzieś co oni mogą a czego nie mogą. Na przykład propagujący serial soka anna wesołowska, który ma na celu "promocję sądu" - taka oto lewacka głupota; pokazał odcinek w którym matka nienarodzonego dziecka, albo kobieta w ciąży ze względu na swój stan została potraktowana inaczej przy orzekanie o jej winie, ponieważ ona była matką, a więc były brane pod uwagę jej emocje - i są brane pod uwagę w każdym odcinku wesołowskiej, jeżeli klient sądu rokuje dla społeczeństwa. wyrok jest zawsze biznesem - nigdy nie jest sprawiedliwością. Nie można zatem przypisać mi że nie miałem racji. Bo miałem. sedziowie zawsze się mylą i zawsze krzywdzą. co jedynie głupi się cieszą, że wygrali. "promocja sądu" - jej wypowiedż z jakiejś szkoły - dobre :P

Gość gość
1834 Widzę ,że zdenerwowanie rośnie, weź coś pod język ,bo jeszcze zejdziesz .strach w oczy zagląda ? Jezeli inaczej nie można ,tak zrobi ! Napisała ,że jej wszystko jedno . Nie ja wlazlam w wasze życie ,a wy w moje i mojej rodziny .Myślisz ,ze plując i wyzywajac mnie jest zdrowym objawem twoich nerwów i twojej głowy ? Strach zajrzał w oczy ? Jednak się boicie i to bardzo !

Gość gość
17:27 hahahahhahahah uważaj ,żeby tobą się nie zajęli ! Widać jak was ,ta informacja wystraszyła i dobrze ! Ja się nie cofnę ,a wasze strachy, nawet mnie cieszą !

Gość gość
jestes p*****lnietym umyslowo schozofrenicznym potworkiem. ciebie to juz nie da sie leczyc, na tobie trzeba przeprowadzic eutanazje schizofreniczko:D jesli ktos cie zabije to bedzie to dobry uczynek:D spier/tolino umyslowa:D wez sobie te swoja dagmare i cala swoja patologiczna rodzine i sie zagazujcie:D

Gość gość
jak ktos kto nie ma mozgu, bo zamiast niego ma tylko swoje fantazje i chorobe umyslowa - to juz faktycznie, nie ma jak sie bardziej w rozwoju cofnac:D ale to oczywista oczywistosc, nie masz sie czym chwalic:D EUTANAZJA!!

Gość gość
Hahahaha Eutanazjii chcecie mnie poddać ?Ciekawe jak to zrobicie .W Polsce eutanazja jest nielegalna ! Krzysztof ,Barbaro i Urszulo,co z wami się dzieje ?Ona jedna, was wiele ! Nie pomogło nakłananie do samobójstwa ,to z eutanazja wyjeżdżacie ? No ruszcie swoimi mózgami i wymyslcie cos ciekawszego ,żeby zapamiętała ! Czyżby przez ten anal ,mózg wam zanikal ? Ostrzegała ,że tak bedzie !

Gość gość
znowu pitolisz o jakichs swoich patoznajomych:D psychotyczna idiotka:D zalosna jest ta twoja autobiografia, nie masz czym blyszczec to bedziesz o analu wspominala... nie wzbudzasz juz nawet niczyjego wspolczucia, przychlascie. EUTANAZJA!!

Gość gość
Ona nie jest twoim projektem ,nie masz nad nią władzy ,jest sobą! Nigdy nie wiesz z czym wyskoczy ! Nie reagujecie na swoje prawdziwe imiona ? Wolicie swoje nicki ,bo tam gracie role ? Analem zaśmiecasz forum od dawna , a teraz oburzenie ? To nie twoje tematy ,tylko twoich wymyślonych postaci ? Nie ty za nich uderzasz w klawiaturę ,tylko ktoś inny ? Dorzuc cos wiecej do pieca ,to co piszesz za słabe i powtarzasz sie ,robi się nudnie !

Gość gość
I co cichutko ? Za mało " drewna" nie macie czym palić ? Nie da rady podnieść temperatury ,nie macie czym ? Ona nie działa wg waszego scenariusza ,więc temat w niebyt ? Znowu trafiła w dziesiątkę ! Bardzo ją to cieszy ,bardzo,bardzo !

Gość gość
nudne sie zaczynaja robic te twoje fantazmagaty. na tyle nudne, ze nawet gdybys zdychala z prganienia na saharze nie chcialbym na ciebie naszczac. moze zrob cos esktrawaganckiego i sie powies?:D EUTANAZJA!! ps sama zaczelas wspominac o analu. wiec WLASNEJ fantazji nie przypisuj innym, dno mentalne(tym bardziej zasmiecania, czubku). i nic mnie nie obchodza twoi wymysleni znajomi:D jeszcze nie dotarlo? no to juz pewnie nie dotrze nigdy, zbyt p******a jestes na to.