Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeklinam cie ty świnio

Polecane posty

Gość gość
Ale się rozkreciliscie , no proszę !Wszyscy piszą ,a ilu was jest ,dużo ? Bo ja nie widzę tłumu ,choć za tłum robicie ! Ja nie śpię ,poczekajcie z tą zabawą trochę jeszcze ,aż zasnę ! Nikt wam w tym nie przeszkodzi ,no i nie cieszcie się za bardzo ,że jesteście górą ,bo nie wiadomo ,czy gdzieś indziej ,nie bedziecie sie jeszcze tłumaczyć ! Ty od chińczyka ,daruj sobie te informacje ,mnie skośnooczy nie interesują ,ani ich rewelacje ,gdybyś był taki chop i do przodu to byś wiedział ,że oprócz chinczykow te metody inni też testują .Popisujesz się wiedzą przede mną ,po co ? "Schizofreniczce " chcesz zaimponować ? Dlaczego ?

Gość gośćSylwias
komu??? licz się ze słowami .Mówisz o sobie?idz się przebadać a ode mnie i od mojej rodziny wara!!!śledzenie ,mobing ,kamery ,podsłuchy -wszystko to jest karalne zapamiętaj to sobie!!

Gość gość
0:48 Pisz dalej ,ulżyj sobie ,za wczoraj i wcześniej jak ci to pomaga , nie będę wam dłużej przeszkadzać , może teraz skończy się to wszystko happy andem dla mnie, któż to wie .Zobaczymy ! Pojechaliscie po bandzie i dobrze !

Gość gośćSylwias
wszyscy piszą owszem tylko z wyjątkiem mnie! dziwne?? no jak widać ktoś jak np ja pracuje na 12 h plus dojazd! godzinę- do, godzinę z powrotem! myśl ,myślenie nie boli!!!wy jesteście po prostu chorzy zwłaszcza ty tomasz! i tadeusz !k plus do kompletu ten wasz cały instruktor i instruktorka -wy jesteście nie dość ze podli ,złośliwi to jeszcze żli ludzie,wystarczająco długo obserwuję co wyprawiacie

Gość gośćSylwias
chorzy ludzie i tyle ,nikt normalny w ten sposób nie pisze i nikt normalny nie zakłada takich tematów ,jedyne co mi się skojarzyło to to jak Jarosław G opowiadał mi na temat mojego byłego proboszcza jak ten niby miał mówić nad pochówkiem człowieka -,,przeklinam cię !! przeklinam ''!! nigdy w to nie uwierzę ze tak było i nie znoszę czegoś takiego!! z głupimi poglądami włącznie!!!

Gość gość
W trójkę tu siedzieliście ,wylewajac żółć i jeszcze musieliscie wspomagać się swoim projektem Sylwii ,w kilku na jedną jak dawniej na magii. Iiiii co ? Co tym udowodniliscie i komu ? Urszulo ,Barbaro ,Krzysztofie i ty z mądrościami swoimi ,mnie nie tak łatwo wyprowadzić w pole ,zwłaszcza teraz . Z ukrycia ,podstepnie idzie wam łatwiej i zwaz ,że wielu tu dawnych bywalców ,znajomych waszych ,bywa na tym forum ! Troszkę ostrożnie z tymi wyzwiskami pod moim adresem . Jazda zacznie się dalej !!!!!!

Gość gość
A ten temat dalej się kręci? Japiehdole.... xD

Gość gość
Śrubkę wkręć sobie w o***t ! Może szczątków mózgu się w nim dopatrzysz , bo go w głowie nie masz ! Zawsze trzeba być człowiekiem ,to się opłaca ! Widzę ,że się dowartościowujecie na różne sposoby hahahhahaha ! Pomoc koleżeńska ? Pracujcie dalej , ja się przyglądnę ,efektom waszej pracy !

Gość gość
W środek śrubki należy wbić cienki ostry gwóźdź. Zajęcie na wieczór 🖐️

Gość gość
Tego śrubkoszpiega trzeba jeszcze najpierw zlokalizować xD

Gość gość
To się da zrobić. Potraktować gwoździem każdą śrubkę która wychodzi na zewnatrz i nie jest schowana np. w meblu. Przejrzeć mieszkanie i pomachać młotkiem albo lakierem do paznokci.

Gość gość
Oj ale będzie ból dópsk szpiegowskich, ojojoj. Zesrają się z wściekłości.

Gość gość
Ja wykryłam kamerę w dziurce wywierconej w suficie obok żyrandola. Zatkałam ją papierem i cześć.

Gość gość
Kamery i/albo podsłuchy mogą być w nieczynnych gniazdkach. Mam takie 3, obok siebie. Jak sie wprowadziłam to działały. Pewnego dnia pojechałam na wycieczkę i po powrocie stwierdziłam, że nie ma w nich prądu. Mieszkam w tbs i bardzo łatwo jest tak po prostu sobie wejść do cudzego mieszkania, zwłaszcza, że działa tu jakaś mafia, która jest też na moim piętrze na przeciwko moich drzwi.

Gość gość
Ta, wszędzie mafia, wszędzie szpiedzy, którzy nic tylko ciebie akurat szpiegują. Mamy rok 2018. Aby kogoś skutecznie szpiegować w ogóle nie trzeba mu montować żadnych kamerek czy podsłuchów w mieszkaniu. Poziom schizofrenii podobny poziomem do sąsiadki znanego youtubera NrGeeka, tylko, że ta zamiast mafii ubzdurała sobie, że to sam Kaczyński ją osobiście szpieguje. Ciekawe, czy i ta delikwentka ma sciany w swoim mieszkaniu tak samo pobazgrane produktami swojego chorego umysłu? xD

Gość gość
Mnie Kaczyński raczej nie szpieguje tylko ktoś kto mieszka blisko, skądś się brały w necie opisy mojej nagości, albo tego w jakiej pozycji śpię, albo jak się myję, nie mówiąc już o tym kiedy i jak długo korzystam z wc. Do tego nie trzeba być chorym psychicznie, teraz jest taka aparatura że każdy może szpiegować każdego, a mafii nie ma wszędzie, po prostu fatalnie trafiłam. Zresztą z tego co zaobserwowałam, Policja już sie do nich dobiera.

Gość gość
No i w sedesie ,hydraulik mógł zamontować również hahahhahhaha tyle tematów o sraniu zakładacie ,skądś musicie czerpać inspiracje na nie ! hahahahhahahahah starajcie się ,starajcie ,trywializujcie problem ,może i tym razem się uda uniknąć odpowiedzialności ! Ja poczytam i się pośmieje ! Sposób znaleźliście wreszcie dobry ,po co zaprzeczać ,że to przez przypadek i dla jaj gościu wkleił post i że nie straszycie ,wy po prostu się bawicie ! WOW !

Gość gość
W związku z jakimś zjazdem NATO w Warszawie przestrzeń powietrzna nad stolicą monitorowana jest przez co najmniej dwa drony RQ-4 Global Hawk, a nad całą Polską krążą latające radary Boeing E-3 Sentry. Zaraz usłyszymy od nawiedzonej autorki tematu, ze to spotkanie decydentów NATO to fikcja a całość operacji dozoru przestrzeni powietrznej jest robiona specjalnie pod szpiegowanie akurat jej xD

Gość gość
13:12 mów za siebie, fekalny psycholu. Trzeba mieć tak nasrane we łbie jak ty, żeby pisać tyle o sraniu. Nikt inny tego nie robi, bo normalni ludzie tacy jak ja i 99,99 % pozostałych brzydzi się takich tematów. To ty jesteś chory psychicznie, nadajesz się do czubków i prędzej czy później tam trafisz.

Gość gość
13:15 ale brednie, ja nic takiego nie napisałam.

Gość gość
13:10 i polityk się zjawił ,chce coś ugrać na forum hahhahahahah startujesz w wyborach ?

Gość gość
A co to ma wspólnego z polityką, paranoiku?

Gość gość
I przedstawiciel NATO , hahahahhahaha wszyscy mną zainteresowani,cóż mogę poradzić na to ? hahahahhahah Dziękuję , dziękuję ,czym sobie zasłużyła ,na taką popularność? hahahahhahahahaha ,od śmiechu już brzuch mnie boli , zwolnijcie trochę hahahhahahahahh proszę !

Gość gość
"wy po prostu się bawicie!" x No brawo Sherlocku, wreszcie odkryłaś prawdę, że wszyscy wokoło cię nie szpiegują a po proatu robią sobie jaja, wykorzystując twoją chorobę. Te zdjęcia z poprzednich stron tematu też nie mają nic wspólnego ze szpiegowaniem. Pierwsze dwa to linuxowy wiersz poleceń z uruchomionym narzędziem do naprawy własnego łącza internetowego, kolejny to kadr z jakiegoś filmu o hakerach przedstawiający wymyślone na potrzeby tego filmu "narzędzia". Zeby dać się tak w bambuko robić przez kilka dni nonstop xD

Gość gość
Ja nie pisałam nic o przedstawicielu NATO. Pewnie nawet nie wiedzą o moim istnieniu. Śmiejesz się z własnego wymysłu, jak typowy imbecyl z niedorozwojem.

Gość gość
"wy po prostu się bawicie!" x to jest wpis jakiejś innej osoby, pewnie kogoś z was. Czyli to wy jesteście chorzy psychicznie.