Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeklinam cie ty świnio

Polecane posty

Gość gość
Życzysz komuś raka?pamiętaj życie jest jak bumerang,ten kto czyni zło,sam tego doświadcza.

Gość gość
Życzenie trafi w tego kto jest winny. Wy niszczycie mi życie od lat, więc to nie ja będę chorować tylko ty. Dostaniesz raka, przeklinam cię.

Gość gość
16:09 Nie pisz w cudzym imieniu ,bo nic ci to nie pomoże ! Za daleko ci do niej ! Nie ta głowa ,nie te nogi :) Nie ta liga ,kocmołuchu ! Choć bardzo się starasz ,goowno ci z tego wychodzi ! Zajmij się swoją rodziną ,a nie nią ! Nie pomogły wyzwiska ,poniżanie ,klątwy ,wmawianie schizofrenii ,to teraz za nią robisz , bo może tak uda się ja ośmieszyć ? Głupcy robiliście to na magii ,zanim się zorientowała co jest grane , no i co ,no coooooooo ?

Gość gość
Nigdy nie byłam na żadnej magii a imienia żadnego nie wymieniam. Nie wiem z kim mnie pomyliłaś, ale wylecz tę manię wielkości.

Gość gość
O ku*wa !!! Co się to porobiło ! Teraz każda chce być białą damą hahahahhahaha O tych rycerzy, chyba się biją ! hahahahahhahah

Gość gość
Hahaha,tez tak myślę,to są te pseudo celebrytki kafe,jedna przez drugą jazgocze.a co niektóre na raka też chorowały , masakra jak walka o ogień.hahaha.

Gość gość
jesli mnie oczy nie myla cyrk kompletnie wymknal sie psycholce poza kategorie pojmowania. bylo dokonac eutanazji wczesniej.

Gość gość
Hahaha,żałosne raszple,24h na kafe siedzą i z pomarańcza hejt idzie,a z niebieskiego sobie słodzą, popaprane dzidy.

Gość gość
Co tu się odchrzania? xD

Gość gość
strajk psychologow, opuscili swoich pacjentow:D