Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeklinam cie ty świnio

Polecane posty

Gość gość
Wow ! Ale wyznanie ,Na poziomie goowna ,które mysli ,że czymś zaimponuje ! .Naszczac byś chciał,a myslisz żeby ona chciała ? Masz czym? Stary durniu ,co ci się w głowie zaległo ? Przecież ty juz szczasz na siedząco pod siebie. To o czym myslisz i co byś chciał jest już przeszłością ,pozostało ci tylko gawedziarstwo !Wlazłeś w jej życie nieproszony i żyjesz nim ,lizac nieustannie monitor ,gdy u niej się nie da ,to rodzinę śledzisz ,żeby tylko zdobyć info .Potem spamujesz forum ekskrementami i zakładasz tematy o analu .Ja wspomniałam ? Ja ci tylko przypomniałam ,że wiem ,że to ty ,a nie ktoś inny! O tym czego ja bym nie chciała ,a czego bym chciała przemilcze.

Gość gość
Gdyby z ciebie taki orzeł był jak piszesz ,Barbara nie przyprawila by ci tyle rogów .Poroże masz tak duże , że z domu wyjść masz trudności,no chyba , że do monopolowego ! Ale korzyści z tego też są niezłe ,na kamerkach razem siostrą wziecie mają duże ,zwłaszcza gdy wykorzystują cudze wizerunki , ktore im dostarczasz ! I tak interes rodzinny się kreci,wszystko pod twoją kontrolą !

Gość gość
Dwa słowa: weź leki.

Gość gość
ta znowu o jakiejs swojej wyimaginowanej znajomej. jakiego trzeba miec p*****lca zeby na forum publicznym opowiadac cale swoje zycie ze szczegolami takimi, jak wlasna choroba psychiczna.... ale uparcie nie bedzie sie leczyc, tylko swoja zalosna autobiografie tworzyc. takim jak ty pomylkom genetycznym nie ma co wspolczuc. EUTANAZJA!! im szybciej tym lepiej. powoli przestajesz nawet zabawna byc.

Gość gość
Nie swoje życie opowiada ,a twoje i twoich dam ! Wyszczałeś się już , czy prostata przeszkodziła ? Dziwisz się skąd o tym wie ? Wszystkie wróble o tym ćwierkają w Krakowie. Nie możesz znieść tego ,że wam tym między oczy ? Chcielibyście zapomnieć ? Nie da się ! Znowu eutanazja ci w głowie ? Nie podcięła sobie żył ,nie powiesiła się ,nie utopiła , eutanazji tym bardziej się nie podda ! Będzie waszym wyrzutem sumienia ,już na zawsze , do końca i dłużej ! Jak mantrę powtarzasz od kilku dni ,psychiczna ,schizofreniczka i jeszcze inne epitety ,no i cóż tym osiągnąłeś ? Przekonałeś tym kogokolwiek ? Swoimi wyzwiskami ,szczaniem i pogardą rzucaną w moim kierunku nie przestraszyłeś mnie ,wręcz przeciwnie ! Nie dmuchaj w ten ogień ,bo się poparzysz ,nie jestem twoim projektem ,nie działam wg waszego scenariusza ,nie masz nade mną władzy ,nie znasz mnie, pomimo inwigilacji ,nie wiesz ile jeszcze mogę ......,więc z tym ostrożnie . I żeby nie było ,że nie ostrzegała ! Nie jestem twoją Barbarą ,ani Urszulą ,ani żadną z którą miałeś do czynienia , pamiętaj !

Gość gość
"przeklinam cie ty świnio" x ale schabowy to byś zjadła

Gość gość
Świnie są madrzejsze od niej.

Gość gość
swoje zycie opowiadasz, swoje:D bo niby co o mnie wiesz, zeby sapac na ten temat?:D gowno. wiec wszystko co wypisujesz bazujesz na wlasnej autopsji:D rany, nawet tego nie umiesz zakumac? glupsza niz male dziecko, w dodatku p******a, takiej pasuje tylko EUTANAZJA!! ps no brawo, krakow. wszyscy krakowianie powinni sie teraz zebrac, znalezc cie i ukamieniowac, zebys im wiecej wstydu nie przynosila, pomerdany swirze. na to zeby cie leczyc jest za pozno. zdychaj, ciekawe czy te twoje fantomy cie ubija, czy realizm dopadnie:D poryta wariatko.

Gość gość
Tak czytam i czytam skąd takie teksty biorą i piszą

Gość gość
Tyle jadu maja w sobie te pustaki

Gość gość
1:00 Ja w nocy śpię , nie wałęsam się po forum ! Z rad których mi udzielasz skorzystaj sam krecie ! O jednego sku/ sysyna mniej będzie na swiecie !

Gość Endriu Domyslny
Login

Gość gość
Z goscia nie daliscie rady ,teraz logowanymi będziecie się udzielać ? Sądzicie ,że przez to będziecie bardziej wiarygodni ? No to spróbujcie ,wszystkie chwyty dozwolone ,może co niewygodne dla was przykryjecie.

Gość gość
Z goscia nie daliscie rady ,teraz logowanymi będziecie się udzielać ? Sądzicie ,że przez to będziecie bardziej wiarygodni ? No to spróbujcie ,wszystkie chwyty dozwolone ,może co niewygodne dla was przykryjecie.

Gość gość
No i pokażcie się pod innymi ,bo te dwa to nie wszystkie wasze profile ,macie ich wiecej ! Bez was to forum by zdechło dawno ! Sam kwiat kafeterii przecież !

Gość TigerBonzo
A co tu się odchrzania znowu na tym forume? Uspokójcie się wszyscy i to już! Bo jak nie to wam kuhva pohakuję płyty główne w komputerach i skończy się dzień schizola!

Gość TigerBonzo
Dobra, słowo się rzekło. Szykujcie swoje płyty główne, zwłaszcza ty, autorko-psycholko :D zapodaj.net/images/ec7a4453ce1f8.jpg zapodaj.net/images/0c6f8d0332013.png

Gość gość
Straszysz ? Przecież to nie nowość u was ! Siedzieliscie u mnie latami w komputerze z przerwami ,kiedy sprawa była w prokuraturze ! Dawaj ! Zaczynamy od nowa ? Może teraz bedzie inaczej ,z happy endem dla mnie !

Gość gość
przeklinam cię? ah to hasło sztandarowe instruktorów z nauki jazdy! pana Jarosława np.Tomasz ty świnio!!!!

Gość gość
Bonzo hakuje swoje router domową sieć, ma serwer swòj na strony..

Gość gość
Tu wszyscy wiedzą o co chodzi ,kto autorem startowego ,kto się broni ,kto atakuje ,kto hakuje ! Wszyscy mądrzy tacy ,ale gdy dochodzi do czegoś ,morda w kubeł ,żeby tylko sobie nie zaszkodzić ! Tchurze !

Gość gość
Tchórze mialo być ,popr

Gość gość
psycholko idz sie utop, bo na leczenie za pozno

Gość gość
Zrób to sama Urszula ,o jednego ku**szona mniej na świecie będzie !

Gość gość
a ta zjebka mentalna dalej wywleka cale swoje mizerne zycie i wciska to gowno(bo inaczej ciezko to nazwac) kazdemu kto sie napatoczy. jestes walnieta jak pedzace po pustyni kowadlo, leczyc sie nie chcesz, wiec nie ma zadnego powodu, zeby ci wspolczuc. zdychaj. EUTANAZJA!!

Gość gość
Ty z nocnej zmiany , zgłoście sie do Dagmary w trójkę ,może coś zaradzi ,leki przepisze na głowę i wam ułoży ! Ja wszystko rozumiem ,ale wy zachowujecie się już jak dzieci ? Krzysztof u ciebie to już demencja ? A u was gwiazdy Barbaro i Urszulo obciążenie genetyczne daje znać o sobie ? Może zamiast prześladowac koleżankę ,pomyślcie jak sobie z tą przypadłością radzić ,zanim rodzina się zorientuje i weźmie sie za was ! Stary dziad i stare babcie , stakingiem i trollowaniem w necie nudę zabijają !

Gość gość
Może warto zawiadomić córkę ,czym mamusia ,ciocia i wujek się zajmują w necie ,żeby wami się zajęła ,w koncu to jej obowiązek !

Gość gość
schizofreniczna psycholko, jak ci tak nie pasuje egzystencja ktora prowadzisz, to sie zabij. jakich jeszcze ludzi sobie wymyslilas, zeswirowana kretynko?

Gość gość
Nie pluj jadem tak zawzięcie i uważaj , bo szczęka ci wpadnie i się udławisz ! Zrobiłaś już sobie z tą waginą ,żeby nie była znaczna ? Zarobek ci ucieka ,zadbaj o to ! Oj Urszula ,Urszula coś ty z siebie zrobiła na stare lata ,ale ty byłaś taka, od samego początku ,Wiktor się na tobie pierwszy wyznał !