Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeklinam cie ty świnio

Polecane posty

Gość gość
Słaby ten dowcip , w południe byłeś lepszy ,uśmiałam się ,że aż brzuch mnie bolał !Ciśnienie uszło ? Nie oczekujcie ode mnie współczucia ,ani teraz ,ani później ! Od samego początku ,bawiliście się i kpiliście z sytuacji ,zanim się to stało ! Z pewnością ,cieszyłoby was bardziej ,gdybym to ja była na tym miejscu ,ale los chciał inaczej ! Siedzieliście u rodziny ,podsłuchując . Tu na tym forum pod profilem sylwia dawaliście upust swojej kpiny ! Nie znam bardziej odrażających ludzi od was , brak słów w słowniku , żeby was scharakteryzować , język uznawany potocznie za wulgarny ,również w tym przypadku wysiada ! Jesteście dla mnie nikim ,czymś gorszym od goowna ! Jestem tu i działam ,bo mam w tym swój cel ! Muszę to doprowadzić do końca , obojętnie jak ten koniec będzie wyglądał !

Gość gość
jak zwykle mylisz zartowanie ze stwierdzeniem stanu faktycznego. nudna jestes, nie widze powodu do zartow, antypatycznie psychotyczna idiotko. twoje uposledzenie jest calkowicie nie do naprawienia, po pierwszym zdaniu znowu odechciewa sie czytac reszte kalumni, bredni, fantazji, urojen i zaprzeczania rzeczywistosci. EUTANAZJA

Gość gość
21 Daj już sobie spokój ,nikogo nie przekonasz , udowadniasz tylko swoją słabość i sku*wysyństwo ,nic więcej ! Potrzebujesz ze mną dyskusji ,mojej bliskości ? Po co ? Mnie ,oprócz was nikt nigdy nie ubliżył , ani nie poniżał ,nikt się nie odważył na to ! Widocznie mnie się szanuje ,bo nikomu nie dałam podstaw ,żeby traktować mnie inaczej! Nie gram ,jestem sobą ! Kiedy mi jest źle płaczę ,kiedy ktoś mnie rozśmieszy ,śmieję się ,gdy zdenerwuje krzyczę i złoszczę się ,gdy ktoś mnie wku*wi bije po mordzie ! Więc zamilcz już potworze !

Gość gość
Psychol wściekły, wluj agresywny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gość gość
do zestawu paranoicznych fantazji dodasz kilka wulgaryzmow i myslisz, ze bedziesz miec racje? jaka ty jestes tepa, to wola o pomste do nieba. nadal odrealnienie, w dodatku z prostackim prymitywizmem. eutanazja, im szybciej tym lepiej, niemoto. zwierzeta chore na wscieklizne to przy tobie wzor normalnosci, pomylko, genetyczna slepa uliczko.

Gość gość
Spiertalaj i zajmij się Baśką ,tyle dla niej chyba możesz zrobić gadzie ! Prawdziwego imienia jej chyba nie zapomniałeś ,ona także! Mną się nie zajmuj , ani moją rodziną WON GADZIE !

Gość gość
Poproś Urszulę ,niech ci połówkę postawi ,jak ostatnio ,wypijecie razem ,rozładujecie napięcie ! Ode mnie WON !

Gość Psycholodzy_Tworki
Kaftany już w drodze :D

Gość gość
oj tam kaftany, jeden wystarczy. chociaz pewnie knebel by sie przydal, bo sie stoczyla na poziom rynsztoka ze slownictwem. nie dosc ze psychiczna to prymitywna, wulgarna i coraz bardziej agresywna. a moze coraz blizej eutanazji i stad takie prostackie chamstwo w przedstawianych imaginacjach?

Gość gość
gość wczoraj Dziwne, od kiedy ta baba znowu zaczęła udzielać się publicznie na forum to aktywność lotnictwa zwiadowczego w Warszawie wzrosła smiech.gif To już trzeci E-3 Sentry startujący dzisiaj z Okęcia a od kumpla, który jest fanem lotnictwa mam info, że o akurat o 15 równolegle startowały dwa drony predator z lotnisk na Bemowie oraz Okęciu. Coś musi być na rzeczy, to nie może być przypadek ( ͡° ͜ʖ ͡°) x No tak, laska mieszka w Warszawie, więc te wszystkie samoloty i drony przyleciały właśnie ze względu na nią. Puknij się w ten chory łeb i idź sie leczyć, zanim będzie za późno. I kto tu jest nienormalny oraz ma urojenia.

Gość gość
O ku*wa ! jacy rycerze jej się trafili , zamiast ona ich, oni ją straszą i prześladują ! Legendy trza pisać od nowa ! SZOK !!!!!!

Gość gość
ona jest z******ta z tymi baskami i innymi imionami :D

Gość gośćUrszula
Z tobą bym się nawet wody nie napiła.Won!

Gość gość
Każdy kto w tym wątku jest agresorem i hejterem, dostaje codziennie przekleństwo za każdy wpis. Ile liter, tyle utworzy wam sie wam komórek rakowych. Za to wieloletnie prześladowanie. Każde zło powinno zostać ukarane i wasze też będzie, jestem o to spokojna. Możecie podbijać dalej.

Gość gośćUrszula
Won szmato!Ty i twoje dzieci won od nas!

Gość gość
Jedno jest pewne - ty się nie nazywasz Urszula.

Gość gość
Widzę że hejterskie wpisy się skróciły :D W takim razie dostaniecie tyle komórek rakowych, ile literek, razy 10 :) Pamiętam o was nieustannie.

Gość gość
To ,że zaatakował rak w twojej rodzinie ,nie musisz innym życzyć tego samego ! Głupia się urodziłaś i głupia umrzesz ! To twój wątek ,założyłaś go po pijaku ,nie sądziłaś ,że tak ci się rozwinie ? Zamiast zdechnąć na pierwszej stronie , na ósmą się przewinął ujawniając twoją i twoich kompanów głupotę i prostactwo ? Jad wylewany przez was w tym temacie ,tak zaciekle w jej stronę, zmienił kierunek i uderzył w waszą ! Tak bywa ,gdy się zamiast mózgu w głowie, goowno trzyma !

Gość gość
Maniek jestem, zrobisz mi loda?? :D

Gość gość
W mojej rodzinie NIE MA RAKA i NIE BĘDZIE bo ja nikogo nie prześladuję, ale za waszą podłość spadnie na was całe zło i cierpienie na jakie zasługujecie. I jeszcze raz - dużo nieszczęścia, chorób, samotności, rozpadu rodzin i związków oraz raka wam zyczę. Nie, nie przejdzie na mnie, bo ja nigdy nie rozpoczynałam żadnego konfliktu.

Gość gość
15:17 tobie loda zrobi najwyżej brudny żul z dworca cetralnego.

Gość gość
idz bachorom zupy nagotuj debilko

Gość gość
Masz szczęście że nie mam dzieci bo gdybym miała i ktoś by je nazwał bachorami to przyjechałabym cie popluć i spoliczkować, BRUDNA SZMATO.

Gość gość
Tak więc zostawiam was z tymi klątwami, miłego chorowania, dużo cierpienia, bólu i samotności. Każda literka razy 10. Każde zło musi zostac ukarane, pamiętajcie. Jeśli do tej pory czuliście się bezkarni, to już nie będziecie.

Gość gość
15;35 Rosołu nagotuj i przypilnuj szwagra ,żeby nie naszczał do wyra ,po nocnej zmianie na forach ,chyba śpi" zmęczony" ! Z pewnością o suchym pysku nie pracował ! Swoje klątwy wsadź sobie w waginę ,może ci stygmat na niej zniweluje ,nie będziesz musiała robić sobie zabiegu ! Tak to jest ,że na wszystko sobie trzeba zasłużyć ,na lekką śmierć również !To zbawienie w porównaniu z kilkuletnią męczarnią ! Rzucało się klątwy ,niszczyło i kpiło z ludzkich tragedii ,teraz trzeba samemu doświadczyć wszystkiego ! Ale widać nic cię życie nie nauczyło ,dalej w zanadrzu masz tylko to ,czym żyłaś ,jad nienawiść , zawiść i klątwy tak chętnie rzucane na każdego !

Gość gość
Jaki stygmat? Jutro pędem leć do psychiatry, bo jesteś w stanie ciężkiej psychozy :D:D:D

Gość gość
15:48 a mnie nic z tych rzeczy nigdy nie dotknęło, bo jestem dobrym człowiekiem i nigdy nikogo z włąsnej inicjatywy nie hejtuję, nie prześladuję, a jeśli coś piszę to tylko wtedy kiedy się muszę bronić. A będę i to skutecznie. Bądź przeklęta, samotna, chora i nieszczęśliwa. I drzyj mordę, im dłużej tym więcej komórek rakowych ci urośnie, pamiętaj. Za moją krzywdę.

Gość gość
15:55 spiertalaj i zajmij się siostrą ! To twój obowiązek ! Siedzenie na forum nie doda ci splendoru ,ani szacunku ,bo na nie nie zasługujesz ! Wcielanie się w kogoś ,kim nie jesteś również !

Gość gość
A ty jesteś taką szmatą że o szacunku w zyciu nie mogłaś marzyć, przwyczaiłaś się do szamba w którym zyjesz i dlatego masz taki wydarty chamski ryj.