Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 30plus

Ratujac sie

Polecane posty

Gość gość 30plus

Miloscia do innej choc jest pusta a pozostawiajac ta wlasciwa choc prawdziwa ale jedyna... Jedyne wyjscie by przezyc :( kto to przezyl? Temat dla ludzi po powaznych zwiazkach I przejsciach w zyciu... 30+

Gość gość
Przeżyłam tzn. przeżywam. Ta pusta to nie miłość. Jedynym wyjściem byłoby pobyć samej i dowiedzieć się z własnej głowy co jest właściwe. Jeszcze nie teraz, jeszcze nie ten czas.

Gość gość 30plus
Bycie samemu to juz chyba przeznaczenie w takiej kwestii. Ale czy chce sie byc samemu do konca zycia? Czy lepiej byc z kims z Kim ci jest dobrze? A I tak po zostanie sie samemu...

Gość gość
Kocham ta jedna jedyna... ale nie jest Nam Dane byc razem :( wiec jest ktos kto chce byc. I wiem ze warto byc. Wiec jak? Co ma byc to bedzie? OK. Tak to pozostawmy...

Gość gość
Nie ma czegoś takiego,że kochasz jedna a ratujesz się miłością do innej by przeżyć, rozdwojony nie bedziesz szczęśliwy, ta druga może będzie, jak masz kasę, co komu potrzebne do życia, ale nikt normalny z pustakiem nie wytrzyma, jeszcze z patologiczne rodziny, po pewnym czasie będzie cię wkurzać.

Gość gość 30plus
Nieee. Jest wartosciowa kobieta I lepiej sutuowana ode mnie. Jest ok. Wszystko Wie... O niej itd.z tamta nie mam juz pare lat kontaktu. Wiec moze mam problem w sobie. Taki milosny. Obecna Wie ze moze roznie byc a chce. Ponoc nawet kocha. Tez juz mi powoli zalezy na niej ale wiem ze nigdy nie zastapi tego miejsca. No nie ma szans. Jednak juz podobny blad popelnilem w przeszlosci. Wiec czy powinienem w to brnac Bo nigdy nic nie wiadomo czy sie bardziej zreflektowac na bycie chocby samemu kochajaca tamta I miejac nadzieje? Nie jest to proste z moim bagazem ktory ona zaakceptowala I chce w to brnac. Ja mam wciz jakies watpliwosci zranie znow... Ponownie powtorzy sie sytuacja. Nie chce pisac o szczegolach ale nie wiem czy bym to przezyl. Wiem ze rozmowa rozwiaze wiele. Wiem ze ona chce wiele. Mam ogolnie powodzenia u kobowt ale ona tylko z a wszystko Bo tez cos chcialem. Tego ratunku z sytuacji. Ktory sprowadzil mnie Niemal na dno. Ponoc jestem bardzo przystojny z tego Co mowi. Skad man wiedziec czy to nie jedyna rzecz ktora pomimo wszystko zaslepia jej oczy. Nie wiem Co robic. Robic jak czuje? Zostawic to i czekac na ta jedyna? Ta z ktora raczej nie bede. Czy poprostu brac to Co Los przyniosl... Prosze poradzcie cos. Glownie pytam ludzi 30+ juz z jakims bagazem.

Gość gość
16:00 Co jeśli ta jedyna się zjawi. Tą skrzywdzisz? Myślałeś o tym? To nie jest w porządku.

Gość gość
Po co wchodzisz w nowe związki jak kochasz inną. Strata czasu.