Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewaewla

Czy moja pupa jest bardzo obwisla

Polecane posty

Gość gość
Bardzo :( rodzilas juz dzieci ?

Gość gość
Wlasnie nie rodzilam :(

Gość gość
Kurcze cwicze a efektow brak. Jest to moj wielki kompleks zle sie czuje przez to :/

Gość gość
A starasz sie coś cwiczyc ?

Gość gość
Tak jak napisalam staram sie w domu a efekty marne.na silownie nie mam czasu :(

Gość gość
Rozumiem, moze masz takie geny ?

Gość gość
No trochę ale nie jest źle, ważne że jędrna ;) ćwicz z Mel B może bedą lepsze efekty :P

Gość gość
Moze nie tyle w sumie obwisla co bardzo taka waska. No ale ogólnie zgrabna. Nie martw sie

Gość gość
Cwicze tez z ta mell b oraz robie przysiady z 15kg ciezarem i nic obwisla :/

Gość gość
Nie wiem jak ci pomoc, bo pewnie lepszej nie mam :(

Gość gość
Normalny tyłek. Bez przesady

Gość gość
Zazdroszcze dziewczyna co nic nie robia i super wygladaja. A ja sie mecze i nic :(

Gość gość
Fziewczyno normalna masz pupe. Efektow nie ma z cwiczen bo moze za malo bialka jesz? Poczytaj o diecie do cwiczen. Ja np na silowni wchodze po „schodach” z ciezarkami, biegam na zmiane szybko marsz, wiosluja z pomokami na zmiane i uwierz mi moja pupa po 4miesiacach cwiczen jest super, posladki sie podniosly ;) Pamietaj jesli chcesz sobie wyrzezbic ladne cialo potrzebna jest odpowiednia dieta nie mylac jedzenia tylko salatek i jogurtow. Poczytaj i zobaczysz. Jestem mam 2 dzieci i mam 36 lat

Gość gość
A i metke z majtek odetnij

Gość gość
Martwie sie bo czuje sie nie atrakcyjna. Wiem ,ze bym mogla zrobic wiecej zeby poprawic wyglad ale niestety ze wzgledu na prace nie mam na to czasu. No i jesli chodzi o jedrnosc to tez nie jest najlepiej :/

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w tydzień a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to Wejdź na http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek I zapisz się a otrzymasz informację oraz szczegóły o zarobku.

Gość gość
To zle cwiczycie i tyle

Gość gość
Kochana oczywiscie,ze pamietam o jedzeniu ! :) moj jadlospis przykladowy na dzien to . Rano platki owsiane z jakims owocem na mleku plus miod. 2 sniadanie losos plus 2 kanapki z ciemnego pieczywa . Pozniej serek wiejski plus banan i kiwi. Pozniej trening po treningu piers z kurczaka,ryz plus surowka. Wieczorem odzywka bialkowa z mlekiem. I tak codzien podobne posilki takie. Niestety w weekendy zdarza mi sie zjesc jakis fastfood i cos slodkiego :)

Gość gość
Sluchaj jak sie chce to sie moze. Ja mam 2 malych dzieci, pracuje. 3 razy w tygodniu min chodze na silownie poznym wieczorem ok 21.30 roznie. Wiec kobito nie marudz. Moim zdanie wygladasz super ale jesli nie czujesz sie atrakcyjna to cwicz nie ma ze boli. Uwierz mi ze mozna!

Gość gość
Wogole jaka Ty chcesz miec ta pupe? Teraz mozesz kupic fajne jeansy podnoszace posladki. Myslisz ze kazda kobieta jest idealna?

Gość gość
Przem wez Ry idz juz spac dziecko kochane bo slabi mnie

Gość gość
Wszystko sie da? Ok to sluchaj jak wyglada moj dzien !:) wstaje o 3.30 zeby sie ogarnac i dojechac do pracy za 6 rano . Pracuje 9 godzin czyli koncze prace o godzinie 15 o godzinie 16.30 jestem w domu. Wtedy odrazu biore sie za cwiczenia ponad godzinne. Gotuje i okolo godziny 18 jem obiad. Jestem padnieta! Dodam ,ze pracuje fizycznie :) 5 dni w tygodniu :)

Gość gość
I tez cwicze 5 razy w tygodniu. Za to w weekend odpoczywam i czasem mam takiego lenia ,ze nawet nie ugotuje i niestety zamawiam np jakas pizze na obiad :/

Gość gość
Jak cwicze? Np pupe. Przykladowy trening. 30 normalnych przysiadow. Potem po 30wykrokow na kazda strone. Po 30wymachow w bok z guma. 30przysiadow sumo. I tak 4 lub 5 serii z obciazeniem 15kg.

Gość gość
No niestety sztangi w domu nie mam a na silownie nie mam czasu.

Gość gość
Dzieki za szczere opinie ;)