Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet sie na mnie obraził bo przelozylam spotkanie dwa razy

Polecane posty

Gość ~żywe_zło
Ciągłe przekładanie (czy szukanie wymówek do niespotkania się) spotkania, dla mnie oznacza, że kobieta chce mnie spławić, choć dla mnie granicą są trzy odwołane czy odmówione spotkania. Wówczas kasuję numer i zapominam o istnieniu tej osoby,

Gość gość
Juz sie spotkalismy, wyjasnilismy sobie, zobaczymy jak będzie. Dziekuje za odpowiedzi, ja nawet nie zdawalam sobie sprawy jak to moze byc odbierane. Dobrze, ze jednak sobie nie odpuscilam.

Gość gość
Pewnie udawałeś że się umawiasz.Mężczyzna jak się umawia do organizuje wszystko sam, podaję tylko godzinę i miejsce.

Gość gość
Znacie się dwa tygodnie i ty już zdążyłaś dwa razy przełożyć spotkanie????? Nie dziwię się już w ogóle chłopakowi.

Gość gość
Kobieta jak się umawia to organizuje wszystko sama, podaje tylko godzinę i miejsce.

Gość gość
Nie wiem jak Wy ale wedlug mnie jak ktos przeklada spotkania z byle powodu to oznacza ze ta osoba nie jest wystarczajaco wazna

Gość gość
Broken kiedyś lepiej trollowalas. Postaraj sie bardziej. On trochę jest bad boyem. A z glutem i goraczka nigdy bym nie zapitala xd no moze 10lat temu jak bylam naiwna idiotka.

Gość gość
Nie wiem jak Wy ale wedlug mnie jak ktos przeklada spotkania z byle powodu to oznacza ze ta osoba nie jest wystarczajaco powazna.