Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedobra matka najgorsza

Nienawidze swojej córki.

Polecane posty

Gość gość
Choć jej nie zabij... już wystarczająco takich....

Masz rację gość z 21:35. Mam kompletnie gdzieś jej uczucia i potrzeby. Nic prawie nie robie przy niej cały dzien tylko sprawdzę i zajrzę co robi. Nawet jej nie karmię. Jak tata wróci do domu to ona od razu skacze do niego żeby sie nią zajął. Bo jest taka zaniedbana i znudzona.

21:37, nie zabiję jej choć bardzo bym chciała, bo pierwsze jest przykazanie nie zabijaj a po drugie żal mi męża, stracił by największą pociechę życia więc jakoś muszę ryć sobie życie w jej przeklętej obecności. Ale przeciwko jej smierci w jakiejś tragedii nic nie mam.

Gość gość
A ile ona w ogóle ma miesięcy/lat?

2 lata i 8 miesięcy czyli 32 miesiące.

Gość gość
Latwiej napisac, ze to prowokacja, ale sa wsrod nas socjopaci, chore psychicznie osoby jak autorka postu. Potrzebujesz ponocy autorko, bo nie jest normalne znecac sie nad ludzmi czy zwierzeciem, a ty masz gdzies dziecko, ktore urodzilas...

Masz rację, muszę zgłosić się na leczenie jak rodzina i znajomi mówią. Jeszcze w tym tygodniu może się gdzieś zapiszę. Córka ma to szczęście że ma kochającego, cierpliwego i dobrego tatusia i że on jest z nami na co dzień, bo tak to by chyba tu umarła z głodu albo i co takiego. I miałabym w d***e konsekwencje, że tam zaniedbanie dziecka.

Gość gość
Duża już dziewczynka....ona to czuje...

Nie mam ochoty jej robić nic dobrego tylko czasem ją zwyzywam i szukam pretekstów żeby ją ukarać, uderzyć itp.

Gość gość
Chora jestes ;o moze jakas depresja poporodowa, idz do specjalisty i a jak masz problem zeby patrzec na córkę to niech narazie sie nia maz zajmie.

Wiem że to czuje. I dobrze jej tak. Oby całe życie chodziła z przekonaniem że mama jej nienawidzi i niech się do niej nigdy najlepiej nie odzywa. Ma tatusia i całą rodzinę to niech ich utruwa nie mnie.

Gość gość
To po cholere zachodziłas niedojrzała egoistko. Boli że przestalas być centrum zainteresowania męża, myślałaś że różowy bobasek sam się sobą zajmie, będzie leżał i pachniał. A może poprosty masz żal, że się z tyłkiem po imprezkach nie wyszalałaś. Sama sobie odpowiadasz na pytanie czy z Tobą coś nie tak, skoro wszyscy się dzieckiem zachwycają tylko nie Ty. Nie dorosłas do zycia w rodzinie, więc może nie niszcz im życia i poprostu odejdź, bo mąż w ktorymś momencie też stanie za dzieckiem widząc co odwalasz. A jak nie to przejdź się na jakąś terapie, bo ewidentnie coś z głowką nie tak. Żeby nie było też mam 2 dzieci, I też dawały i dają w kość i mam ochotę nie raz udusić. A później się przytulają i wszystko znika. Także ewidentnie coś z Tobą nie halo.

21:47, i tak cały czas mąż się przy niej uwija, ja nic przy niej nie robię i mam w d***e to że chodzi smutna, płacze chce jej się jeść albo pić. Musi czekać na męża. Ma tylko to co mąż rano jej zostawi i tyle.

Gość gość
Moze to prowokacja, ale wiele takich chorych ludzi wsrod nas. Najtrudniej zrozumiec, ze kazdy ma prawo zyc jak chce , kazde zycie jest wazne, nie ma mniej czy bardziej waznegpop zycia.

Jak będzie trzeba to odejdę i znajdę sobie lepsze życie bez tej smarkuli zasranej małej. Ale na razie nie chcę tego robić. Pójdę do psychiatry, jak mnie nie wyleczy to pójdę w cholerę gdzie nogi poniosą. I tyle.

Gość gość
Mam nadzieję że twój mąż szybko przejrzy na oczy i Cię po prostu zostawi, lepiej zeby sam ja wychowywal

Gość gość
Powiem krótko walnij sobie porządnie w ten durny pusty czerep, bo jak czytam co wypisujesz to mi się drobne w portfelu nie zgadzają. Jak można być taką ... (tu wstaw sobie dowolne określenie jakim sama byś siebie nazwała

Ale też trochę racji w tym że nasze relacje z mężem ostatnio uległy pogorszeniu bo on całe popołudnia z małą spędza a dla mnie już trochę nie ma czasu, zaczynam miec mu za złe i im wszystkim że dla niej są lepsi, wyrozumialsi i wogóle chcą mieć więcej czasu z nią niż ze mną.

Gość gość
No wlasnie idz w cholere, zostaw ich i nigdy a nie wracaj

Powinna wychowywać się u dziadków albo kogoś z rodziny, z mężem spędzać po południa a ja najlepiej jakbym odeszła na drugi koniec Polski. Nikt by mnie nie żałowal a ja nie musiała bym się męczyć z tym durnym, nieszczęsnym dzieciorem który nie wiem po co wogóle jest i tlen tylko zabiera pozytecznym ludziom.

Gość gość
A to że nie dasz swojemu dziecku pic ani jeść to już podchodzi pod maltretowanie

Gość gość
Dobra, nie uzalaj sie nad soba, porozmawiaj z mezem i idz do psychologa. Wazne, ze czujesz cos nie tak

Mąż specjalnie wcześniej wstaje do pracy żeby zdążyć zrobić tez dla niej śniadanie i zostawić jej coś do picia i jedzenia bo tak to by całe dzień od rana do 16-17 głodna chodziła. Ale jak np. słyszę płacz czy krzyk czy coś to kilka minut nie reaguję i jak się już wścieknę to idę ją porządnie ochrzanić że mi spokój zakłóca.

Gość gość
Dziwie sie bo chcialas nawet dwojke.Rozumialabym babke ktora zaliczyla wpadke lub zgodzila sie na dziecko bo maz chcial, ale ty sie przeciez spieszylas do rodzicielstwa zaraz po slubie, wiec co sie stalo?chyba naprawde terapia by sie przydala, a moze i leki. Ja nie mam ochoty byc matka i dzieci mnie nie kreca, tez uwazam ze dziecko to koniec zwiazku i czesciowo tez wlasnego zycia i izolacja od swiata, ale nigdy bym nie odtracila wlasnego dziecka ot tak.Fakt ze wrzeszczacego wrednego bachora ktory kopie gryzie i robi wszystko na zlosc bym nie zniosla i chyba wysiadywala pon-nd w pracy 24 h na dobe, ale z tego co piszesz twoja corka taka nie jest?

Gość gość
Do psychologa chyba Raczej do psychiatry bo z głową nie tak a najlepiej jakby się ulotnila

Gość gość
No właśnie, nie nakręcaj się, bo piszesz coraz bardziej agresywnie wobec niej... A jak ona przyjdzie i powie Ci, ze chce pić np, to co robisz? I pytanie kolejne: jaki masz stosunek do obcych dzieci?

Gość gość
To nic. Ja nie nawidze swojego meza. Przysiegalam mu, on chce dzieci, a ja niei jak zyc?

Gość Nidobra amtka najgorsza
21:59 właśnie uzalam się nad sobą bo oni już nie skupiają się wogole na mnie tylko jak ktoś do nas przychodzi to tylko do niej i sie nią zachwycają jaka śliczna, kochaniutka itp. i jej dają różne fajne rzeczy i bawią się z nią a mnie tylko szorstko zganiają żebym do psychologa bo jestem jakas dziwna że takiego dziecka nienawidzę.

Gość gość
Ty sama jeszcze jesteś emocjonalnie dzieckiem i w tej małej widzisz konkurencję...

22:03 Miałabym ją gdzieś chyba, ale jeszcze nigdy o nic do mnie nie przyszła tylko tate zasypuje prośbami. I dlatego czasami narzeka,że zmęczony a ja się nie rusze żeby go trochę wyręczyć. ALe nie mam zamiaru. A mąż lubi spędzać z nią czas tylko bywa zmęczony. Nie, moja córka nie jest agresywna, wredna itp. ale mnie wkurza w niej wszystko.