Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedobra matka najgorsza

Nienawidze swojej córki.

Polecane posty

Gość gość
Ja myślę że autorka specjalnie tu założyła wątek bo podświadomie chce, by to dziecko od niej w końcu zabrano. I jak jestem daleka od tłumaczenia oprawców w czymkolwiek, tak tutaj winne tragedii dziewczynki jest też otoczenie. To są jacyś p*****lnięci ludzie, że babka mówi, że dziecka nienawidzi, że go nie chce, że się nim nie zajmuje, a ci nic nie robią i się tylko dziwią że jak to :o Gdyby ktoś tam wkroczył kiedy trzeba i zabrał od niej dziecko to sytuacja wyglądałaby inaczej i otoczenie będzie współwinne śmierci dziecka. Ta kobieta NIE CHCE DZIECKA i co ma jej dać terapia? Dziecko już ma braki emocjonalne, ma tak być dalej? Ono potrzebuje normalnej opieki i to na cito.

Gość gość
Tu są sugestie że może to być prowokacja i czytając wypowiedzi autorki coraz bardziej myślę że tak jest. Z każdym postem słabną jej wypowiedzi, powtarza się i być może ma bekę z nas wszystkich.

Gość gość
Dajcie spokój, na 100% to prowokacja. To pewno jakaś głupia baba która ma zły dzień może akurat córka ją trochę zdenerewowała albo mąż czy ktoś tam i na internecie się teraz wyżywa na dziecku. Wyolbrzymia co się da. Jakaś lekko stuknięta skoro sprawia jej przyjemność że rozgłasza ze nienawidzi córki bo coś tam jej zrobiła. Głupie fantazje które nie mają przyszłości według mnie.

Gość gość
Ona nawet córki nie ma tylko jest starą panną znudzoną że nikt jej nie chce albo jakąś nastolatką bez chłopaka.

Gość gość
Niech już najlepiej nikt nic nie pisze i wygasić ten bezsensowny temat. Prowokacja jakiejś baby która szuka zainteresowania. Na pewno tak jest. Nie piszcie już nic do niej a sama się w końcu przyzna że musiała się wyżyć na kimś. Pokażecie że was nie interesuje co mówi i może zmądrzeje za pierwszym razem.

Gość gość
Autor z godziny 20 42 też tak myślę, ze względu na głupotę samotna bo kto chce wychodzić za jakąs niedorozwinięta i szuka atencji po protsu. Autorko, mam prośbę jak będziesz tu to przyznaj się że kłamiesz i rozwiąż to forum bo to jest głupie i już nudne.

Gość gość
gość dziś Dajcie spokój, na 100% to prowokacja. To pewno jakaś głupia baba która ma zły dzień może akurat córka ją trochę zdenerewowała albo mąż czy ktoś tam i na internecie się teraz wyżywa na dziecku. Wyolbrzymia co się da. Jakaś lekko stuknięta skoro sprawia jej przyjemność że rozgłasza ze nienawidzi córki bo coś tam jej zrobiła. Głupie fantazje które nie mają przyszłości według mnie. x Ale ty nie rozumiesz że tu nie chodzi TYLKO o zabicie tego dziecka, czy ewentualny zamiar takiego? Kobieta to dziecko zaniedbuje i dopuszcza się przemocy. Dziecko żyje w piekle. I to tak samo podlega pod KK jak ew (nie daj Boże) morderstwo.

Gość gość
Jeśli to prowokacja i suzkanie uwagi to nie żadnej przmocy i zaniedbania, a dziecko jesli wogule istnieje to ma sie dobrze. Poczekac kilka dni i sama sie przyzna ze to wszystko stek bzdur i głupot i na kolanach bedzie przepraszać.

Gość gość
Tyle że to dziecko (jej córka ) nie istnieje , powstało tylko w umyśle jakiejś prowokatorki, która myśli że papier wszystko przyjmie a internet jest anonimowy. Myli się.

Gość gość
Od pierwszego wposu widac ze to prowo jakiegos czleka vo uwagi na sile szuka

Gość gość
Trzeba ultimatum postawić, albo się przyzna że kłamie i ma zakaz pisania już kiedykolwiek na tym forum albo postraszyc że się to gdzieś zgłosi i będzie mieć problemy w domu. Trzeba mądrością pokonać głupiego bo to się nigdy nie skończy.

Gość gość
Ona nie pisze tu od jakiegoś czasu więc pewnie znudził ją temat i założyła jakiś nowy wstrząsający wątek ... :)

Gość gość
Dziwię się jak mozna być tak nielogicznym. Jednocześnie mówi że niby zaniedbuje córkę i ona ma źle w domu, ale przecież jakby tak było naprawdę to nie wierzę że rodzina która tak kocha małą by pozwoliła żeby działa się jej taka krzywda na co dzień. Już dawno byłoby to zgłoszone a ona by straciła prawa rodzicielskie chyba. Nie można na dłuższą metę kłamać bo prawda zawsze wyjdzie na jaw bo już się zaczęła plątać w tych kłamstwach.

Gość gość
Jestes psychiczna,powinni cię zamknąć w jakimś zakładzie w izolatce i zostawić o suchym chlebie i wodzie,a mąż oby jak najszybciej kopnął cię w dupę,znalazł inna kobietę i stworzył z nią normalna rodzine dla twojej córeczki,jestes niedojrzałym dzieckiem które jest zazdrosne o własne dziecko,biedna ta twoja córcia,życzę jej wszystkiego co najlepsze w życiu i oby jak najwiecej miłości,a tacy ludzie jak ty nie powinni chodzić po świecie

Gość gość
Zgadzam się. Mam nadzieję że to jest rzeczywiście prowokacja i że nie istnieje taka wyrodna bestia za jaką kreuje się autorka i że jeśli ma córkę to ma się ona dobrze i jest kochana przez rodziców. Ale ja też uważam że to jest wszystko niezgodne ze sobą i że to bzdety i zwrócenie na siebie uwagi. I to mnie trochę pociesza po tym co tu zobaczyłam :).

Gość Vefarys
Dobra nie piszmy już lepiej bo tylko nakręcamy idiotce wypowiedzi i sie będzie cieszyć że zwróciła na siebie uwage innych.

Gość gość
Monika boi się rozpoznania i teraz jedzie tekstami że to prowo. Poczekaj patolożko, pomoc społeczna się tobą zainteresuje, będziesz miała kuratora nad sobą to będziesz chodzić jak w zegarku. A ten twój mąż ostatni debil powinien dostać wp*****l za zostawianie dziecka z taką psycholką jak ty bo jest współwinny. Czego oczekujecie od rodziny, skoro jej stara była taka sama i chciała jej jak najszybciej pozbyć się z domu? Wyszła za mąż za nowego faceta i miała w d***e tępą córeczkę. A mąż autorki broni jej przed swoimi rodzicami bo jest idiotą.

Gość gość
A ty znasz osobiście autorkę? Naprawdę?

Gość gość
To prawdziwa historia jest... Monika, kto to?

Gość gość
Tak to jest jak w wieku 23 lat zamiast się uczyc robi sie sobie dzieciaka

Gość gość
I kto powiedział że na Kafeterii jest nudno :)

Gość gość
Jak ją znasz to zareaguj w realu a nie na Kafie piszesz. Kolejna prowokatorka.

Gość gość
Autorka ma obecnie 31 lat - pisała w pierwszym poście, dziecko ma 3 latka więc zrobiła sobie je w wieku ok. 27 - 28 lat a nie w wieku 23 lat jak sugeruje kolejny prowokator....

Gość gość
A ty podałabyś swoje prawdziwe dane pisząc że " "A tylko ja jedna na świecie mam ochotę ją udusić i roztrzaskac o ziemię i nie wiem co okropnego jeszcze." "Odkąd ją tylko zobaczyłam to miałam ochote wystrzelać po ryju i wyrzucic przez okno albo do smieci." "Nie poświęcam jej dużo czasu, wszystko przy niej robię z niechcęcią i obrzydzeniem. PRzeklinam w myslach każdą chwilę z nią spędzoną. "

Gość gość
NUDNE PROWO a te piszą, łykają jak gęsi. Czy wy baby cokolwiek myślicie? Ktoś założył temat żeby nabijać strony, ktoś ustawiony. Aż bije po oczach że to sztuczne, nawet autorka się nie stara, albo stara ale inteligencja jej na tyle pozwala. Takie wypociny, nudne, przewidywalne. Odpisujecie dalej...:)

Gość gość
Odkąd pojawiły się posty o zawiadomieniu służb autorka zniknęła, a pojawiają się posty przekonujące ze to prowokacja. Przypadek? Nie sądzę. Przypomnijcie sobie historię zakatowanego małego Oskarka. To jest dokładnie taka sama patologia.

Gość Autorkapostu
Nie zniknęłam, tylko obserwuję co się dzieje i nie udzielam się tu aktywnie.

Gość gość
Moim zdaniem autorka ma podły charakter i tendencje sadystyczne, a jej mąż to ostatni dureń i okrutnik, że zostawia z nią dziecko. Mała będzie na bank opóźniona w rozwoju, pewnie nawet jeszcze nie mówi :(

Gość Løve
Lecz sie dzixwkxo ****nxa

Gość gość
To cię zgłosimy gdzie trzeba ...