Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet zostawia zonę i dzieci dla kochanki

Polecane posty

Gość gość
do dziś No nie może przyprowadzać do NASZEGO WSPÓLNEGO domu kogo chce. I nie przyprowadza. Akurat ani jego dzieci ani wnuki nie są mile widzianymi gośćmi, więc nigdy u nas w domu nie byli. A mieszkamy razem 12 lat.

Gość gość
gość dziś Aha, żeby nie było, że nikogo mu nie pozwalam zapraszać. Jego rodzice i siostra z mężem bywają u nas często. Ale oni są mile widzianymi gośćmi przeze mnie.

Gość gość
Tak jasne znów się nawaliłaś i bredzisz ale to u ciebie normalne. Żaden normalny facet nie pozwoli na to aby do jego rodziny wtrącała się obca psychiczna baba.

Gość gość
gość dziś Obca baba nie, ale własna zona jak najbardziej :-)

Gość gość
Jak zwykle poziom dyskusji dno.nie potraficie inaczej rozmawiać?/ja uważam że jak jest silny związek poparty miłością to nikt mu nie zagrozi.jak inna jest w stanie faceta ściągnąć na swoja stronę to tylko dlatego że w małżeństwie było źle od dawna a nie dlatego że ktoś się nowy pojawił i odbil misia biednej żonie.ludzie-związki się rozsypuja i powstają nowe -życie!. A żony jeśli chcecie mieć znowu faceta obok siebie to zawalczcie o niego !trzeba tylko chcieć a nie unosić się duma.wasze życie wasza sprawa ..jeśli pozwalacie by wasz mąż odszedł do tej gorszej jak sugerujecie to na co liczycie?pokaż że Ci zależy i przemow jedna z druga .a jak uważasz że on jest śmieć nic nie warty to nie siedź na kafe i nie wypisuj poł dnia farmazonow bo to oznacza że jednak ci zależy i pan miś jednak fajny skoro szalejesz...a i kochanka ciężka do batalii o miśka...boisz się że przegrasz?pewnie tak

Gość gość
Chyba ty się boisz przegranej głupia kochanko. Walczy to się na wojnie, a nie o chłopa. Tylko stuknięte kochanki walczą jak wściekłe i robią z siebie cyrk za darmo, bo kochaś żony nie chce zostawić :D

Gość gość
dziś Jak widzisz, poziom dyskusji nie może być tutaj inny :-)

Gość gość
i tu jestes w bledzie! nigdy o niego nie wlaczyłam, kochałam ale nie chcialam miec na swoja wylacznosc. To zona szaleje, probuje mnie kopiowac, robic to co ja, nagle zaczela dbac o siebie, lepiej sie ubiera, cwiczy. To jest dopiero załosne. A kochas jk to go okreslilas za chwile bedzie wolny :)

Gość gość
Z mojego doświadczenia to żony walczą. Najpierw o facetów, potem o pieniądze, a na końcu starają się jak najbardziej, przy pomocy dzieci, zatruc im życie.

Gość gość
a wystarczy troche dobrej woli i naprawde nie jeden zwiazek byłby uratowany tylko zonki wola unosic sie duma , zarzucac tylkiem myslac z facet wroci na kolanakch. Niektorzy na poczatku faktycznie wracaja i chca by bylo dobrze, ale w pewnym momencie mowia dosc.Babki zrozumcie ze kazdy ma swoja cierpliwosc