Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SynowaSynowa

Teściowa :(

Polecane posty

Gość SynowaSynowa

Nie mam w zwyczaju żalić się w necie ale tym razem poproszę Was o rady. Temat stary jak świat - teściowa wchodzi na głowę. Z mężem jesteśmy razem od kilku lat. Mieszkamy z teściową, ponieważ już dekadę temu dostał dom od rodziców. Wróciliśmy z zagranicy żeby zajmować się teściowa, która jako wdowa została sama. Więc kupno drugiego domu nic by nie dało. Mama i tak trzeba by się było zajmować no lekarz czy zakupy. Mamy niespełna roczne dziecko. Moja teściowa stara się organizować mi czas nawet wtedy kiedy jestem zajęta dzieckiem czy swoimi rzeczami. Bywa że jest : masz jechać do sklepu albo jedziemy do sklepu razem. Najczęściej ok. Bo nie chce jej robić przykrości. Zwłaszcza że jest po operacji. Często mówi że idzie tylko po jedną rzecz, ja czekam w aucie a ona wychodzi z całym koszem.

Gość SynowaSynowa
Często mówi że idzie tylko po jedną rzecz, ja czekam w aucie a ona wychodzi z całym koszem.

Gość gość
Odpowiedz stara jak swiat: wyznaczyc tesciowej granice i konsekwentnie przestrzegac dotrzymania tych granic albo sie wyprowadzic. I nie pisz, ze juz probowalismy, ale to nic nie daje albo ze nie mozecie sie wyprowadzic, no bo przeciez ktos sie musi nia zajmowac no i dom itp, poniewaz takie wymowki sa rowniez stare jak swiat i swiadcza o tym, ze nie chcesz podjac konkretnych decyzji tylko sie wyzalac.

Gość gość
2018.10.12 Widać że ci się nudzi,wypierz majty i ogarnij syf w domu.