Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsze spotkanie

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz spotkam się z przyjacielem poznanym w internecie, po dwóch latach... Bardzo się denerwuję, tak bardzo, że kilka razy myślałam już o tym, aby odwołać nasze spotkanie :( Nie wiem co począć, ale zwyczajnie boję się, że może nie być mną zadowolony (jest bardzo przystojny, a ja...), przecież wiecie, że wygląd to może i nie wszystko, ale odgrywa bardzo istotną rolę... Nie chcę go zawieść :(

Gość gość
skoro to przyjaciel i nie widzieliscie sie ani razu od dwóch lat, to nie uważasz, że wygląd nie jest dla niego najważniejszy? głowa do góry :)

Gość gość
Dziękuję za radę! To prawda, w końcu widział moje aktualne zdjęcie, na którym nie wyglądam najkorzystniej i się nie zraził, ale z drugiej strony coś nas do siebie przyciąga (nie tylko przyjaźń), czuję to, gdy rozmawiamy, że chodzi o coś więcej, a tu włączają się moje kompleksy :(

Gość gość
po pierwsze- na całe szczęście atrakcyjność to kwestia gustu, być może jesteś postrzegana zupełnie inaczej niż sama siebie odbierasz, po drugie- z dupą ani cyckami pogadać się nie da :) idz na spotkanie, baw sie dobrze i bądź sobą, jesli on mimo to będzie rozczarowany to jego problem i nie masz na to żadnego wpływu